Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(suomija09 @ 2012 04 17, 13:55)
Mergaites,
atleiskite uz ne kuklu klausima. Kiek planuojate isleisti saldziam stalui?
Ar vaisiu desite? Ar ju reikia?
Mes galvojam 40 zmoniu skirti 500 lt.

mes 25 zmonems zadame skirti apie 400lt smile.gif
Papildyta:
kadangi mes su MB nenorim torto nei apvalaus nei keliu aukstu,tai mums labai patiko toks variantas : user posted image
Atsakyti
O ką dar be torto užsakinėjat? mes kažkaip nelabai tų grybukų / kaštonų / braškyčių norim.. Vaisių? Aš keliose vestuvėse buvau vis kažkaip tą saldų stalą aplenkdavau smile.gif) tai dabar galvoju, kas ten skanaus padėta būna.
Galvojam tortuką, gal kokių skanių sausainių (pvz:. biscotti), vaisių ir dar iš saldžių Majų paimti įvairių guminukų, rugščių sliekų (man jie labai patinka, tai viena prie to stalo kirmyčiau biggrin.gif). Ar užtenka?

Dar po santuokos vaišinsim keksiukais / sausainiais.

Ir viskam ishleist iki 500 Lt norim (nu aš norėčiau dar mažiau) . Svečių - 45.
Atsakyti
manau tikrai pilnai uztenka smile.gif kad ir kaip butu manau vis tik pagrindinis akcentas yra tortas,svarbiausia,kad jo nepritruktu smile.gif
Papildyta:
as asmeniskai galvoju apie torta,sakoti,grybukus (labai jau juos megstu wub.gif ) gal dar simtalapi,kokiu saldainiu ir vaisiu smile.gif turiu tokia minti,kad is vaisiu padaryti toki grozi,pati ne karta dariau ir man super atrodo thumbup.gif
http://img706.images...9/p4170005b.jpg
Atsakyti
Sitas gerai atrodo smile.gif) Kas nenori keliu aukstu smile.gif
Tortas nr.34 su upeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beddable: 17 balandžio 2012 - 20:39
QUOTE(beddable @ 2012 04 17, 19:36)
Sitas gerai atrodo smile.gif) Kas nenori keliu aukstu smile.gif
Tortas nr.34 su upeliu

kazin kiek ten kg torto kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 04 17, 19:14)
O ką dar be torto užsakinėjat? mes kažkaip nelabai tų grybukų / kaštonų / braškyčių norim.. Vaisių? Aš keliose vestuvėse buvau vis kažkaip tą saldų stalą aplenkdavau smile.gif) tai dabar galvoju, kas ten skanaus padėta būna.
Galvojam tortuką, gal kokių skanių sausainių (pvz:. biscotti), vaisių  ir dar iš saldžių Majų paimti įvairių guminukų, rugščių sliekų (man jie labai patinka, tai viena prie to stalo kirmyčiau biggrin.gif). Ar užtenka?

Dar po santuokos vaišinsim keksiukais / sausainiais.

Ir viskam ishleist iki 500 Lt norim (nu aš norėčiau dar mažiau) . Svečių - 45.

Super ideja su guminukais smile.gif maziesiems sveciams tikrai patiks, nors is musu zinau, kad bus ir suaugusiu, kurie neatsispirs smile.gif chi chi.. tikrai super ideja! pasinaudosiu 4u.gif
Mes uzsakinesim ivairiausius sokoladinius saldainius su slyvom, vysniom, dziugo suriu, aitriosiomis paprikomis ir panasiai. Gal ir jums tiks si ideja ax.gif
Atsakyti
Na neisivaizduoju kiek pinigeliu tai iseis, nes vien tortas mums atsieis 400lt, o kur dar visi kiti saldumynai, vaisai... blink.gif na tikiuosi i 700lt itilpti smile.gif
Atsakyti
taip ir gaunasi smile.gif nes tortas nemazai pinigeliu atima, plius prie saldaus stalo reikai vaisiu , kazkokiu sausainuku ar sakocio smile.gif mes planuojam 600-700 isleisti saldziam smile.gif
Atsakyti
guminuku ideja man irgi patiko ax.gif ypac kai pati juos megstu thumbup.gif
Atsakyti
as pati asmeniskai nefrysciau pirkti guminuku vestuvems smile.gif vaiku pas mus nebus , tai bijau kad kas pirsto nepasukiotu prie smilkinio lotuliukas.gif ir paciai nelabai guminukai prie sirdies smile.gif
Atsakyti
gerai,kad pas mus vaikuciu siek tiek bus tai niekas neitars,kad tuos guminukus del saves pirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 10:30)
gerai,kad pas mus vaikuciu siek tiek bus tai niekas neitars,kad tuos guminukus del saves pirkau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na va tau problema ispresta smile.gif esu kazkur nuotraukoje maciusi kita varianta smile.gif atrodo kaip ciulpinukai , graziai susmaigstyti i stova , o ten yra apvalus pyraga gabaliukai, graziai aplieti baltu ir judu sokoladu smile.gif atrode labai graziai
Atsakyti