pas kaicius tem apasimeciau keliu kg man cia dabar torta beuzsakyti...planuojam 70zm , dviems dienom.
Tai galvojom , kad torta imsim 10kg, dideli sakoti, ir dar grybyku su kokiais kastonais..kazin ar uzteks saldziam stalui?
Saldus stalas per vestuves:
Tas zalias gerimu fontanas kiek zinau,gali pilti vyna,sultis ar sampana
QUOTE(ataka26 @ 2012 03 20, 19:33)
Kiek pas jus vestuvese zmoniu dalyvavo? sokolado fondiu labai geras dalykas o kas tas per velnias zalias? nesu susidurusi
Dalyvavo 63 žm. suvalgė 5 kg. šokolado. "Žalias" - citrinų vanduo, nudažytas Monini mėtų sirupu. Raudoni gėrimai fontane nesižiūri, nes jis šviečia ir praranda grožį...
Papildyta:
QUOTE(beddable @ 2012 03 20, 18:41)
Akvadigi norejau paklausti is kur gavot fondiu ir gerimu fontana? Jei nuomavotes is kur ir kiek kainavo ))
nuomavomės iš SOKOLADOFIESTA.LT FB http://www.facebook....100003109283519
už visus tris fontanus mokėjom 550 lt.
mažesnis fontanas su 2 kg. šokoladu kainavo 170 lt.
Didesni su 3 kg. - 330 lt.
Gėrimų fontanui taikė 50 % nuolaidą - 50 lt.
Galiu pasakyti, labiausia valgė pienišką šokoladą, bet ant stalo prabangiau juodas atrodė.
sveikos gal galite kuri parekomenduoti kas kepa skanius, grazius tortus mazeikiuose? dekui
laba vakara ar ka girdejote apie "VIP saldumynai" kaune?maciau visai neblogu torciuku ju internetiniame psl.
gal zinote kur Alytuje aukstais gamina skanius vestuvinius tortus ?aciu uz info
SOS gal kas zinot gerus konditerius aplink Marijampole, Vilkaviski. Labai pagelbetumet, nes vasara 200 km is Vilniaus sunku bus patiems nugabenti
QUOTE(akvadigi @ 2012 03 20, 19:38)
Dalyvavo 63 žm. suvalgė 5 kg. šokolado. "Žalias" - citrinų vanduo, nudažytas Monini mėtų sirupu. Raudoni gėrimai fontane nesižiūri, nes jis šviečia ir praranda grožį...
Papildyta:
Galiu pasakyti, labiausia valgė pienišką šokoladą, bet ant stalo prabangiau juodas atrodė.
Papildyta:
cia tai fainai... ir as taip noreciau...
reikia apie tai pamastyti
Sveikos busimos nuotakos. Mes su MB uzsissakem savo vestuvini torta Mazojoje Ragaineje
tortas svers 12 kg ir kaina vieno kg. 40 lt.Sakyciau visai nebrangu Kas man butent ten patiko tai,kad galima paragauti visus torto idarus
tortas svers 12 kg ir kaina vieno kg. 40 lt.Sakyciau visai nebrangu Kas man butent ten patiko tai,kad galima paragauti visus torto idarus
QUOTE(c@ndy @ 2012 04 16, 08:53)
Sveikos busimos nuotakos. Mes su MB uzsissakem savo vestuvini torta Mazojoje Ragaineje
Kiek jusu sventeje sveciu dalyvavo?