Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(natyte13 @ 2012 02 25, 12:43)
Mano busima anyta, sako,kad reikia daug saldumynu. Kiek planuojate pirkti visko?7 As planavau ''jaunuju torta'' (150-200g. -zmogui) ir dideli sakoti. Dar galvoju apie sokolado fonata. kiek pas jus bus skanestu? g.gif
Papildyta:
Aciu. Bandysiu Panevezio turgeliuose pasniukstinet dar smile.gif

Mes planuojama jaunu torta, 2 sakocius, skruzdelyna ir gal simtalapi, bei grybukus ir kitus panasius dalykelius.
Papildyta:
QUOTE(Uganda @ 2012 02 26, 15:53)
Laba, mane tai domintu is kur uzsisakinejot grybukus, riesutelius ir t.t.  ax.gif

maciau grubuku ir kitokiu grazumu yra Kaune urmo bazeje.
Papildyta:
QUOTE(braske20. @ 2012 02 26, 15:23)
as taip pat noreciau tokio torto is maziuku torciuku  blush2.gif  galvojau eiti i "BIjola". Girdejau geru atsiiepimu apie sia firma. O Gulbinienes tai brangoki tortai..  g.gif

Buvau Bijoloje, tai kalbejau del tokio torto su pyrageliais, tai pasake, kad labai brangiai gausis, nes 1 vnt pyragelis 10 lt ir plius tortas, tai brangu.
Atsakyti
Ziuriu, daug bus saldesiu pas jus, manau reiks paklausyti busimos anytos ir dagiau visko paimti. reiks vaziuoti i Kauno bazes, pagrybaut ir pariesutaut smile.gif Dekoju uz info.
Cia gal ne i tema rasau, bet gal patiks si ideja (niekur nesu macius to blush2.gif )
broliukas su savo zmonyte per savo vestuves, susirinkusius svecius vaisino sampanu, sakociu, grybukais ir kastonais. buvo kiemely pastatytas staliukas su saldesiais ir sampano taurem. mes visos poros nesiojom ir siulem visiem pasivaisinti. kas nedalyvavo vestuves, galejo pasivaisinti. mes taip pat darysim smile.gif
Atsakyti
Va dar ekologiskus grybukus Saimeta kepa..beje pas juos parduotuveje maciau tu senoviniu krepseliu kur visko prideta ir grybuku, ir riesutuku..tik nepigus sie skanumynai..
http://www.saimeta.lt/?cat=11
Atsakyti
papuošimas kaip dovanėlės pakuotė juk...juk dėžutės būna gražios,bet jų mes nevalgom..10lt,žinoma svoris neaiškus čia,yra labai nedidelė suma,nes darbo prie vieno jo vos ne tiek pat kiek prie pačio torto.. 4u.gif
Atsakyti
ax.gif perskaiciau sia temute, daugumoj akcentuojama yra BIJOLA, o mane domintu atsiliepimai apie "AIDARIDA" Kaune smile.gif
gal kam teko uzsakineti is tenais tortuka ? aciu... ax.gif
Atsakyti
Pas mus bus 30–35 žmonės, tai planuoju tortą ne didesnį nei 3,5 kg (100 gr. žmogui). O dėl kitų saldumynų.. (neskaitant vaisių), kažkaip net ir nepagalvojau.. blink.gif
Šiaip pagalvojus, tai gal užtenka ir torto, nes paskui su visokiais šakočiais, sausainiais trupintis nesinori.. g.gif
Atsakyti
Sveikos būsimo nuotakos. smile.gif
Norėčiau ir aš pasidalinti savo išgyvenimais, dėl būsimų vestuvių. g.gif Mūsų vestuvės vyks liepos 21 dieną. smile.gif Žmonių planuojama apie 100. doh.gif Ir net nežinau kokio kiekio (t.y kilogramų) man reikia jiems viesiems...
Atsakyti
jei yra 2 dienos sventes tai su 100g vienam zmogui,jus neissisuksit niekaip,na nebent bus beveik visi nemegstantys saldumynu
as pati sau kepuosi ant 25zmoniu 7kg maziausiai (jei yra 2 dienos)
esu is sveciu girdejusi,buvo sventeje apie 70zmoniu ir uzsakytas tortas 7kg,tai sako buvo kas negavo visai torto . as jau geriau daugiau padarysiu,bet paskui nebus geda,kad pritrukau torto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susigalvok @ 2012 03 12, 14:17)
Sveikos būsimo nuotakos. smile.gif
Norėčiau ir aš pasidalinti savo išgyvenimais, dėl būsimų vestuvių.  g.gif  Mūsų vestuvės vyks liepos 21 dieną.  smile.gif  Žmonių planuojama apie 100.  doh.gif Ir net nežinau kokio kiekio (t.y kilogramų) man reikia jiems viesiems...

As kepiau torta vyro brolio vestuvems. Kadangi tai buvo dovana, netaupiau biggrin.gif , tortas buvo triju aukstu, triju skirtingu skoniu, 10 kg svorio ir dar 200 gryuku iskepiau doh.gif Vestuvese dalyvavo 30 zmoniu. Torta pjove po vidurnakcio, visi norejo paragauti kiekvieno skonio torto, rytui prie kavos ne visiems liko blink.gif , teko grybukais megautis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 03 12, 20:29)
As kepiau torta vyro brolio vestuvems. Kadangi tai buvo dovana, netaupiau  biggrin.gif , tortas buvo triju aukstu, triju skirtingu skoniu, 10 kg svorio ir dar 200 gryuku iskepiau  doh.gif Vestuvese dalyvavo 30 zmoniu. Torta pjove po vidurnakcio, visi norejo paragauti kiekvieno skonio torto, rytui prie kavos ne visiems liko  blink.gif , teko grybukais megautis lotuliukas.gif

butent.atsiprasau,bet man juokingai skamba,kai buna sakykim 40zmoniu ir torta padeda 4kg. svecias ir galvoja,kazi man liks jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 03 12, 16:57)
jei yra 2 dienos sventes tai su 100g vienam zmogui,jus neissisuksit niekaip,na nebent bus beveik visi nemegstantys saldumynu
as pati sau kepuosi ant 25zmoniu 7kg maziausiai (jei yra 2 dienos)
esu is sveciu girdejusi,buvo sventeje  apie 70zmoniu ir uzsakytas tortas 7kg,tai sako buvo kas negavo visai torto . as jau geriau daugiau padarysiu,bet paskui nebus geda,kad pritrukau torto lotuliukas.gif

Tikrai pritariu, 100g yra net vienai dienai juokinga, juk tikrai nepjaustysit tu gabaliuku gramas i grama doh.gif Mes vienam vakarui 15-20 zmoniu 5-6 kg imsim, juk ir sveciu dar turesim pora dienu po to smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
pas mus vestuves 2 dienu,sveciu bus 100.Torta pagrindini uzsakem 17kg.dar bus daug kitu tortuku ir saldumynu.Todel manau,kad tiek 1 tik 2 diena sveciai gales paragauti tortu ir niekam nereikes skustis,kad neuzteko smile.gif
Atsakyti