nauja temele.
senoji tema http://www.supermama...howtopic=463842
Temos paivairinimui
QUOTE(Vika.21 @ 2011 07 11, 13:31)
Temos paivairinimui
vaje kokie groziai bet kadangi man dar neteko susidurti su tuo uzsakymu, gal galit paprotint, ar ten grieztai galima pasirinkti tik is siulomu variantu ar galima pvz savo atsinesti? ir gal galit parekomenduoti, kur uzsakyti torta Vilniuj/Kaune? Mes galvojam apie Biola
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 14, 13:04)
gal kuri uzsakinejot ar ruosiates uzsakyti gyvas geles tortui? mastau ar verta su tuo prasideti, nors aisku zymiai graziau kokios gali buti kainos?
Tai ziurint kur uzsakineti Konditeriai uzsiprase 80lt,bet kolege pasiule paklausti ten kur darys man puokste.
Geles man kainavo 20 lt tai sakyciau neblogas skirtumas gaunasi
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 14, 11:04)
gal kuri uzsakinejot ar ruosiates uzsakyti gyvas geles tortui? mastau ar verta su tuo prasideti, nors aisku zymiai graziau kokios gali buti kainos?
as irgi ruosiuosi torta puosti gyvomis gelemis, bet jas pirksiu pati geliu turgelyje arba geliu bazej, manau pigiau bus
QUOTE(menuliodukra @ 2011 07 14, 14:48)
as irgi ruosiuosi torta puosti gyvomis gelemis, bet jas pirksiu pati geliu turgelyje arba geliu bazej, manau pigiau bus
Tai zinoma,kad pigiau tik,kad jos turi buti atatinkamai paruostos-siaip gi nesudesi ant torto
o aš vakar buvau Thierry kepyklėlėj Užupio g. 19. ten prancūzas pats kepa bandeles ir gamina pyragaičius, pyragėlius. Man kažkaip patikimiau. Kadangi planuojame, jog bus keksiukai, o ne tortas, išsirinkau keletą pabandymui (beje, mačiau tų pačių pyragaičių buvo ir tortukai)
Taigi, 1 pyragaičio kaina nuo 3,80Lt
pyrageliai
Taigi, 1 pyragaičio kaina nuo 3,80Lt
pyrageliai
QUOTE(bura @ 2011 07 14, 14:44)
Tai ziurint kur uzsakineti Konditeriai uzsiprase 80lt,bet kolege pasiule paklausti ten kur darys man puokste.
o kiek ten tu ziedu buvo ir kokios geles?
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 15, 17:19)
o kiek ten tu ziedu buvo ir kokios geles?
Pas mus buvo baltos eustomos kazkaip nesove i galva mintis tuos ziedus skaiciuoti buvo maziuku ir didesniu.
mergaitės, prieš kiek laiko paprastai reikia jau užsakyti tortą?
QUOTE(mafijozė @ 2011 07 19, 07:54)
mergaitės, prieš kiek laiko paprastai reikia jau užsakyti tortą?
As uzsisakiau pries menesi, nors siaip sake, kad uztektu pries savaite uzsakyt, bet zinoma, kiekvieni gamintojai skirtingai gal tuos uzsakymus priimineja.