Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas mano vyro akimis

Tikrai nuostabu skaityti, ka patiria vyrai gimdymo metu. Sveikinimai, darbstiesiems teveliams wink.gif

O beje, gal trumpai gali papasakoti, kokie tie pratimai, kad skatinti gimdyma?
Atsakyti
Na mes, dirginome spenelius ir spaudem tašką esantį plaštakoje tarp nykščio ir rodomojo piršto.
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2011 07 09, 13:07)
Na mes, dirginome spenelius ir spaudem tašką esantį plaštakoje tarp nykščio ir rodomojo piršto.

aciu
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2011 07 09, 10:04)
šitoj vietoj norėčiau pakomentuoti, kad gerai, jog vyras padėjo suabejoti ar tikrai reikia nuskausminti. jis tikrai neįtikinėjo manęs, kad jokiu būdu nenaudosim nuskausminamųjų. tik pasiūlė mintį, kad tie keli sąrėmiai buvo skausmingesni dėl to, kad reikėjo gulėti, kol klausėsi tonų. atvirai pasakius, tuo metu pati suabejojau tik dėl to, kad išsigandau jog vėliau bus skausmingiau, o ne dėl to, kad tą akimirką buvo nepakenčiama. taigi viskas išėjo į gerą  mirksiukas.gif

Tai tu tai saunuole, kad be nuskausminamuju gimdei! As tai negaleciau ir nenoreciau, nes kam kankintis kai gyvename tokiame amziuje kai galime sau leist nesikankint? Bet yra vyru, kurie itikineja zmonas, kad joms nereikia jokiu epiduriniu ir kad gimdytu naturaliai, tai man visai absurdiskai atrodo, nes juk ne jie ta SKAUSMA JAUCIA!!!
Atsakyti
QUOTE(Egiduko zmona @ 2011 07 09, 17:47)
Tai tu tai saunuole, kad be nuskausminamuju gimdei! As tai negaleciau ir nenoreciau, nes kam kankintis kai gyvename tokiame amziuje kai galime sau leist nesikankint? Bet yra vyru, kurie itikineja zmonas, kad joms nereikia jokiu epiduriniu ir kad gimdytu naturaliai, tai man visai absurdiskai atrodo, nes juk ne jie ta SKAUSMA JAUCIA!!!
na mes su vyru visų pirma esam lygiaverčiai partneriai savo gyvenime ir gerbdami viens kitą neprimetame vienpusiškos nuomonės. tačiau šioj situacijoje svarbiau buvo mano pačios nusistatymas prieš nuskausminimą ir jo galimas pasekmes vaikeliui. jei būtų man leidęs pasiduoti tai akimirkai, tai vėliau būčiau gailėjusis ir jam priekaištavus, kad nesulaikė.
bet kiekvienas daro savo pasirinkimus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Egiduko zmona @ 2011 07 09, 01:45)
Mane šiek tiek papiktino vyriškio pasisakymai neva mes sutarėme,kad nuskausminamuju nereikia... Nei tu įsivaizduoji, koks tas skausmas nei ka.Manau,kad tikrai mylintys vyras butųp pasiūlęs susileisti vaistų,kad tik jo mylimoji nekentetu.Aišku,čia tik mano nuomone,bet vyrui sakau:ne respect tongue.gif

Atsiprasau, bet as lygiai ta pati pagalvojau skaitydama smile.gif tongue.gif Bet kuriuo atveju, idomu buvo pastebeti, kad istorija, papasakota vyro akimis, esti visai kitokia, nei moters - daaaug maziau emociju, daugiau sveiko proto ir realios situacijos ivertinimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 10 liepos 2011 - 16:13
Noreciau isiterpti i diskusija blush2.gif Nemanau, kad vyras, gimdymo metu zmonai pasiules nuskausminamuju, yra maziau mylintis uz vyra, itikinejanti zmona gimdyti be ju. Antruoju atveju vyras zino zmonos apsisprendima ir zino, kad pasidariusi epidura ji veliau gailesis. Be to, tokioje situacijoje man butu priimtiniau, kad vyras mane itikinetu pakenteti (nors zinau, kad maniskis elgtusi priesingai).

Dar karta sveikinu Apuole ir jos saunuoli vyra tapus teveliais 4u.gif
Atsakyti
Bet nesakykit moteriskes, visu svarbiausia yra gimdyve, moteris, gimdanti kudiki. Vis delto viskas turi vykti pagal jos norus: jei ji apsisprende gimdyti be nuskausminamuju, vyras turi ja palaikyti; kaip ir kitu atveju jai nusprendus pasidaryti epidurini, jos nesmerkti. Vienu zodziu, vyras turetu buti tas PALAIKYTOJAS:) o ne tas, kuris reiskia SAVO norus...
Atsakyti
šaunuoliai jūs, kad viską darėte kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egiduko zmona @ 2011 07 10, 23:41)
Bet nesakykit moteriskes, visu svarbiausia yra gimdyve, moteris, gimdanti kudiki. Vis delto viskas turi vykti pagal jos norus: jei ji apsisprende gimdyti be nuskausminamuju, vyras turi ja palaikyti; kaip ir kitu atveju jai nusprendus pasidaryti epidurini, jos nesmerkti. Vienu zodziu, vyras turetu buti tas PALAIKYTOJAS:) o ne tas, kuris reiskia SAVO norus...
jis vienareikšmiškai ir yra mano palaikytojas rolleyes.gif ir nereiškė savo norų. tuo labiau, kad jeigu man jau tikrai būtų labai reikėję nuskausminimo ar panašiai, tai niekas nebūtų manęs sustabdęs smile.gif tikrai nesu nuo vyro nuomonės priklausoma mirksiukas.gif
Dar kartą pasikartosiu, kad mes esam partneriai ax.gif

Dėkui visiems už gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti
Nu, Šemetos pamokų nelankiau, tai nžn ką ten mokina blush2.gif , bet džiugu, kad gimdyme dalyvavote abu, teip ir turi būti.
Atsakyti
Šauni istorija. Dar šauniau, kad ir vyrai moka bei gali tai aprašyti. Puikus Jūsų vyras, būkite laimingi visi kartu 4u.gif
Atsakyti