Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas mano vyro akimis

Šaunuoliai smile.gif Labai graži istorija.
Aukite dideli , stiprūs ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Grazi istorija 4u.gif Sveikinimai susitikus su savuoju stebukleliu 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif Labai įdomu skaityti istoriją, kurią parašė vyras bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif Tikrai šaunuoliai, sėkmės, kuo lengvesnių rūpestėlių ir kuo daugiau šypsenų auginant mažylį. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte777 @ 2011 07 05, 13:20)
Nuostabu kaip vyras tokioje situacijoje išliko ramus, sugebėjo palaikyti žmoną, padėti jai kuo tik begalėdamas. Šią istoriją tikrai galėčiau pavadinti "Gimdymas dviese". Sveikinimai visai šeimynai  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visiems už gerus žodžius mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors dar nei vaikų turėti, nei gimdyti nesiruošiu, bet kažkaip užklydau paskaityti šitos istorijos... Tikrai labai įdomu smile.gif Skaičiau su tokiomis emocijomis, kad tai šypsojausi, tai susiraukdavau blink.gif lotuliukas.gif Žodžiu, gera praktika čia man bus.

P.S. Nuskausminamųjų aš visgi neatsisakysiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuostabi kitokia istorija. Buvau maloniai nustebinta kuomet ją radau. wub.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif aukit didučiai ir sveikučiai wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif as net susimasciau, gal vis delto leist vyra i gimdyma blush2.gif
Atsakyti
labai puiki istorija ir labai trūko čia vyriškos nuomonės. Man labai patiko kelios detalės:
- vyriškas protas kaip mat fiksuoja kalbamas nesamones: kūdikis sušals ant mamos krūtinės biggrin.gif - juk tie jų šildomi stalai iki kūno temperatūros šildomi tėra - kad mamą imituotų... bet vistiek reikia pabauginti - "sušals"...

- moteriai būna silpnumo akimirkų (gal nuskausminam? jau nebegaliu...) - ji tuo metu gydytojas primygtinai stovės su švirkštu - moteris priims pasiūlymą. Gimdymas pasikeis, nebebus natūralus, gali sulėtėti ir t.t.t. O šiek tiek pakreipus mintis kitaip - jėgų tuoj pat atsiranda vėl.

Puikus Šemetos darbas ir vyriškas jo supratimas 4u.gif

ps. Virkštelė būna apsisukusi gana dažnai. Tai neturėtų labai daug ką keisti. Nebent ji būtų su mazgu arba labai trumpa.

Gražaus augimo smile.gif
Atsakyti
Mane šiek tiek papiktino vyriškio pasisakymai neva mes sutarėme,kad nuskausminamuju nereikia... Nei tu įsivaizduoji, koks tas skausmas nei ka.Manau,kad tikrai mylintys vyras butųp pasiūlęs susileisti vaistų,kad tik jo mylimoji nekentetu.Aišku,čia tik mano nuomone,bet vyrui sakau:ne respect tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Egiduko zmona @ 2011 07 09, 01:45)
Mane šiek tiek papiktino vyriškio pasisakymai neva mes sutarėme,kad nuskausminamuju nereikia... Nei tu įsivaizduoji, koks tas skausmas nei ka.Manau,kad tikrai mylintys vyras butųp pasiūlęs susileisti vaistų,kad tik jo mylimoji nekentetu.Aišku,čia tik mano nuomone,bet vyrui sakau:ne respect tongue.gif
šitoj vietoj norėčiau pakomentuoti, kad gerai, jog vyras padėjo suabejoti ar tikrai reikia nuskausminti. jis tikrai neįtikinėjo manęs, kad jokiu būdu nenaudosim nuskausminamųjų. tik pasiūlė mintį, kad tie keli sąrėmiai buvo skausmingesni dėl to, kad reikėjo gulėti, kol klausėsi tonų. atvirai pasakius, tuo metu pati suabejojau tik dėl to, kad išsigandau jog vėliau bus skausmingiau, o ne dėl to, kad tą akimirką buvo nepakenčiama. taigi viskas išėjo į gerą mirksiukas.gif
Atsakyti