Šaunuoliai Labai graži istorija.
Aukite dideli , stiprūs ir sveiki
Grazi istorija Sveikinimai susitikus su savuoju stebukleliu
QUOTE(uogyte777 @ 2011 07 05, 13:20)
Nuostabu kaip vyras tokioje situacijoje išliko ramus, sugebėjo palaikyti žmoną, padėti jai kuo tik begalėdamas. Šią istoriją tikrai galėčiau pavadinti "Gimdymas dviese". Sveikinimai visai šeimynai
Ačiū visiems už gerus žodžius
Nors dar nei vaikų turėti, nei gimdyti nesiruošiu, bet kažkaip užklydau paskaityti šitos istorijos... Tikrai labai įdomu Skaičiau su tokiomis emocijomis, kad tai šypsojausi, tai susiraukdavau Žodžiu, gera praktika čia man bus.
P.S. Nuskausminamųjų aš visgi neatsisakysiu.
P.S. Nuskausminamųjų aš visgi neatsisakysiu.
Nuostabi kitokia istorija. Buvau maloniai nustebinta kuomet ją radau.
Nuostabi istorija aukit didučiai ir sveikučiai
as net susimasciau, gal vis delto leist vyra i gimdyma
labai puiki istorija ir labai trūko čia vyriškos nuomonės. Man labai patiko kelios detalės:
- vyriškas protas kaip mat fiksuoja kalbamas nesamones: kūdikis sušals ant mamos krūtinės - juk tie jų šildomi stalai iki kūno temperatūros šildomi tėra - kad mamą imituotų... bet vistiek reikia pabauginti - "sušals"...
- moteriai būna silpnumo akimirkų (gal nuskausminam? jau nebegaliu...) - ji tuo metu gydytojas primygtinai stovės su švirkštu - moteris priims pasiūlymą. Gimdymas pasikeis, nebebus natūralus, gali sulėtėti ir t.t.t. O šiek tiek pakreipus mintis kitaip - jėgų tuoj pat atsiranda vėl.
Puikus Šemetos darbas ir vyriškas jo supratimas
ps. Virkštelė būna apsisukusi gana dažnai. Tai neturėtų labai daug ką keisti. Nebent ji būtų su mazgu arba labai trumpa.
Gražaus augimo
- vyriškas protas kaip mat fiksuoja kalbamas nesamones: kūdikis sušals ant mamos krūtinės - juk tie jų šildomi stalai iki kūno temperatūros šildomi tėra - kad mamą imituotų... bet vistiek reikia pabauginti - "sušals"...
- moteriai būna silpnumo akimirkų (gal nuskausminam? jau nebegaliu...) - ji tuo metu gydytojas primygtinai stovės su švirkštu - moteris priims pasiūlymą. Gimdymas pasikeis, nebebus natūralus, gali sulėtėti ir t.t.t. O šiek tiek pakreipus mintis kitaip - jėgų tuoj pat atsiranda vėl.
Puikus Šemetos darbas ir vyriškas jo supratimas
ps. Virkštelė būna apsisukusi gana dažnai. Tai neturėtų labai daug ką keisti. Nebent ji būtų su mazgu arba labai trumpa.
Gražaus augimo
QUOTE(Egiduko zmona @ 2011 07 09, 01:45)
Mane šiek tiek papiktino vyriškio pasisakymai neva mes sutarėme,kad nuskausminamuju nereikia... Nei tu įsivaizduoji, koks tas skausmas nei ka.Manau,kad tikrai mylintys vyras butųp pasiūlęs susileisti vaistų,kad tik jo mylimoji nekentetu.Aišku,čia tik mano nuomone,bet vyrui sakau:ne respect
šitoj vietoj norėčiau pakomentuoti, kad gerai, jog vyras padėjo suabejoti ar tikrai reikia nuskausminti. jis tikrai neįtikinėjo manęs, kad jokiu būdu nenaudosim nuskausminamųjų. tik pasiūlė mintį, kad tie keli sąrėmiai buvo skausmingesni dėl to, kad reikėjo gulėti, kol klausėsi tonų. atvirai pasakius, tuo metu pati suabejojau tik dėl to, kad išsigandau jog vėliau bus skausmingiau, o ne dėl to, kad tą akimirką buvo nepakenčiama. taigi viskas išėjo į gerą