Suknutės dviem sesutėms
Nerealios suknelės
Ačiū dar vienai mamytei už nuotraukas
Ediba nuostabi dovana
Viliuteee, Januse - grožis
Viliuteee, Januse - grožis
Ediba, tikrai labai grazu
QUOTE(Ediba @ 2011 07 15, 00:22)
O stai dar viena mano ilgai kankinta Jusu teismui Tai dovana vienai zavingai panelei astuoniolikto gimtadienio proga (su astuoniolika skirtingu geliu ziedu)
Nerealu
Kaip aš apie tokią svajoju
Gali trumpai paaiškint, kaip tą viršų platų prie sijonuko tvirtinai? Platinai staigiai ar atskirai nėrei ir prisiuvai?
Kiek siūlų ir kokių suėjo?
Ačiū mamytėm už gražios pusseserių trijulės nuotraukas
čia sesutės
čia sesutės
Oho, kiek žavių princesių vienoje vietoje
Aciu visoms
Gali trumpai paaiškint, kaip tą viršų platų prie sijonuko tvirtinai? Platinai staigiai ar atskirai nėrei ir prisiuvai?
Sijona neriau tiesu, veliau siek tiek pasiaurinau, kad nebutu laisvas ties liemeniu (po to dar papildomai isiuvau gumytes), o paskui staigiai praplatinau. Kai reikejo megzti rankoves , tai is kiekvieno sono uzdejau mazdaug 10 cm papildomai ir visa tai pradejau daryti siek tiek zemiau pazasties.
Nezinau ar imanoma ka nors suprasti ka parasiau
QUOTE(Lemona` @ 2011 07 15, 06:15)
Sijona neriau tiesu, veliau siek tiek pasiaurinau, kad nebutu laisvas ties liemeniu (po to dar papildomai isiuvau gumytes), o paskui staigiai praplatinau. Kai reikejo megzti rankoves , tai is kiekvieno sono uzdejau mazdaug 10 cm papildomai ir visa tai pradejau daryti siek tiek zemiau pazasties.
Nezinau ar imanoma ka nors suprasti ka parasiau