agnieszka.v
lacosta,
aciu jums
.jau prasideda dar vienas bandymas is tos pacios serijos
Viliuteee ,labai idomi suknele
Mielosios, patarkite dėl pamušalo moheriniam sijonui. Reikia kliošinį siūstis ar tik šiek tiek platėjančio užtenka?
QUOTE(agurčikas @ 2011 09 14, 15:40)
Mielosios, patarkite dėl pamušalo moheriniam sijonui. Reikia kliošinį siūstis ar tik šiek tiek platėjančio užtenka?
Aš tai siuvausi platėjantį.Siuvėja,trapecijos formos,pavadino
Sau siuvausi puses klioso, o dukrytei pilna kliosa
Viksė, Mamytė uogytė, vogels ir Viliuteee, visų labai gražios suknytės
[quote=kristinkag,2011 09 15, 11:08]
Noriu pasigirti ir sitoj temoj savo darbu, dar reik kelias eiles nunerti bet nebeliko siulu kitai vasarai baigsiu, tai net neskalbtas ir apacia nelabai patinka tokia susikreivinus bet gal isskalbus pasitaisys (tik nekreipkit demesio i veidrodi ten skalbiniai sudziauti )
tik foto nekokybiska
Noriu pasigirti ir sitoj temoj savo darbu, dar reik kelias eiles nunerti bet nebeliko siulu kitai vasarai baigsiu, tai net neskalbtas ir apacia nelabai patinka tokia susikreivinus bet gal isskalbus pasitaisys (tik nekreipkit demesio i veidrodi ten skalbiniai sudziauti )
tik foto nekokybiska
kristinkag, reikėjo ant savęs fotografuoti, man atrodo, gražiau ant žmogaus.o šiaip, tai labai simpatiška suknytė, nuotaikinga
QUOTE(giestrav @ 2011 09 15, 12:20)
kristinkag, reikėjo ant savęs fotografuoti, man atrodo, gražiau ant žmogaus.o šiaip, tai labai simpatiška suknytė, nuotaikinga
Aciu. Kad su kamera paciai neina nusifotografuoti labai vaizdas susilieja
QUOTE(bastinga @ 2011 09 25, 18:23)
Nuostabi suknelė O sakykit, kokia medžiaga geriausiai tiktų pamušalui Man viena auksarankė nunėrė suknytę. Ačiū jai Pasisiuvau pamušalą iš blizgios medžiagos, net tiksliai nežinau, kaip ji vadinasi, bet nesu patenkinta tokiu pamušalu, kažkodėl atrodo, kad tas pamušalas numuša visą suknytės vertę.