sveiko merginos,pagaliau baigiau megzti suknele is kidmocherio
Papildyta:
tik niekaip dar nemoku ikelti nuotrauku
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 09 06, 14:58)
Labas merginos ,retai kada uzsuku i jusu temele, bet noriu pasirodyti savo suknele,kuria buvau nusinerusi pries 3 metu, bet taip ir neuzsidejau, taigi si pavasari perneriau ir begalo dziaugiuos
Siulai sukneles kaprizingi ir dirzelis nesiderina atspalviu prie sukneles , bet pagirsiu uz labai puiku sukneles isliemenavima ir modelio derejima su figura
Papildyta:
QUOTE(ilamka @ 2011 09 07, 11:50)
Ale sukneliu grazumas,super mamutes
Rodau ir as kazka daryta suknute,bet tik siandien sulaukiau is klientes
Rodau ir as kazka daryta suknute,bet tik siandien sulaukiau is klientes
Grazu! Ir apatine suknele ne blizganti, tai tikrai puikiai ziurisi!
QUOTE(pienas @ 2011 09 09, 14:26)
Siulai sukneles kaprizingi ir dirzelis nesiderina atspalviu prie sukneles , bet pagirsiu uz labai puiku sukneles isliemenavima ir modelio derejima su figura
Aciu , na o del dirzelio tai taip tu teisi dabar turiu ju net du, tinkamos spalvos dirzeli palikau namie, o apsiziurejau kad jo neturiu tik gryzusi i Lietuva tai teko skubiai pirkti toki koki radau tinkamiausia.
Po nesenai pasirodziusiu uzuominu,apie ATSIBODUSIAS mocherines sukneles,tikrai nedrasu su jomis rodytis.Jau daug nerodziau,bet del paskutines sukneles,ATLEISKIT KAM NEPATINKA,nesusilaikiau
Senai norejau ja iveikti.Po keliu bandymu,man kazkas gavosi.O kaip man sekesi,spresti Jums. Suknele su violetine pasuknele graziau atrodo,tik nuotraukos nespejau padaryti.Tikiuosi sulaukti nuotrauku is klientes.
Senai norejau ja iveikti.Po keliu bandymu,man kazkas gavosi.O kaip man sekesi,spresti Jums. Suknele su violetine pasuknele graziau atrodo,tik nuotraukos nespejau padaryti.Tikiuosi sulaukti nuotrauku is klientes.
Nu Viliuteee, pvarei kietai Trūksta žodžių
P.S. Tavosios suknelės niekada neatsibos Kiekvieną kartą žiūriu į jas su dideliu malonumu
P.S. Tavosios suknelės niekada neatsibos Kiekvieną kartą žiūriu į jas su dideliu malonumu
Viliuteee ,nors man irgi tos moherines jau atsibodo,bet sita visai kitokia,su nuostabia virsutine dalim .Man Statkeviciaus sitos ''geles'' labai patiko ir Jus jas iveiket-labai grazu
Viliuteee, super grožis, o su violetiniu pasuknele, įtariu, išvis akių nebus įmanoma atplėšti
Viliuteee labai grazus virsus
QUOTE(Viliuteee @ 2011 09 10, 09:40)
Po nesenai pasirodziusiu uzuominu,apie ATSIBODUSIAS mocherines sukneles,tikrai nedrasu su jomis rodytis.Jau daug nerodziau,bet del paskutines sukneles,ATLEISKIT KAM NEPATINKA,nesusilaikiau
Viliuteee, nerealiai gražu naujas vėjas mochierinukėse , o čia viršus gal vašeliu?
QUOTE(lacosta @ 2011 09 11, 21:39)
Viliuteee, nerealiai gražu naujas vėjas mochierinukėse , o čia viršus gal vašeliu?
ne,virsus cia taip pat virbalais.o naujo cia tikrai nieko nera,tik dar vienas pabandymas savaip igyvendinti dar viena musu dizainerio ideja