Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS Nr.35

QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 06, 09:56)
neriant ziedlapius nedarau kaip schemoje rodo to pusiau uzmetimo.o darau viena be uzmetimo ,tris su uzmetimu ir vel be uzmetimo.sekanciai ziedlapiu eilei dauginu stulpeliu su uzmetimu.nezinau ar suprasit ka is mano paaiskinimo.

Dėkoju! Suprasti supratau, tik reikės išbandyti ir bus aišku, ar gražiai gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 05, 21:52)
user posted image

Sveikos auksarankės,
Įžūliai įlindau į Jūsų temą, o kai pamačiau, kokius stebuklus kuriate, labiau suįžūlėjau ir vis žiūrinėju sukneles. Negaliu atsižiūrėti. Super gražu thumbup.gif Per kiek laiko nuneriate tokį grožį? Aš nemoku nei nerti, nei megzti, bet žaviuosi tokiais kūriniais ir žmonėmis, kurie turi tiek kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(Raimondulee @ 2011 07 07, 14:08)
Sveikos auksarankės,
Įžūliai įlindau į Jūsų temą, o kai pamačiau, kokius stebuklus kuriate, labiau suįžūlėjau ir vis žiūrinėju sukneles. Negaliu atsižiūrėti. Super gražu  thumbup.gif Per kiek laiko nuneriate tokį grožį? Aš nemoku nei nerti, nei megzti, bet žaviuosi tokiais kūriniais ir žmonėmis, kurie turi tiek kantrybės.

mes dirbam plusam,dziaugiames savo darbo rezultatais pacios,o kai sulaukiam tokiu musu kurineliu ivertinimu,tada ir vel skubam kazka naujo parodyti.
sita suknele as dariau beveik dvi savaites.nors,kai nusibosdavo, i tarpus dar ir kitus darbelius iterpdavau 4u.gif
Atsakyti
labai grazi sita suknele,negaliu atsizavet... Labai ispudingai atrodo skraiste...
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 07, 15:28)
mes dirbam plusam,dziaugiames savo darbo rezultatais pacios,o kai sulaukiam tokiu musu kurineliu ivertinimu,tada ir vel skubam kazka naujo parodyti.
sita suknele as dariau beveik dvi savaites.nors,kai nusibosdavo, i tarpus dar ir kitus darbelius iterpdavau 4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif tai čia jau Jums reikia hi.gif Tikra darbštuolė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos. Atnešu parodyt ir aš savo šviežutėlę suknelę ax.gif

user posted image

P.s. - kai įdėjau į čia, pastebėjau, kad nesimato viso gražio - nei raštelis atsiskleidžia, nei gėlyčių intarpai matosi verysad.gif Kadangi manekeno neturiu - reik palaukt, kol gausiu foto iš savininkės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 08 liepos 2011 - 05:32
Labai grazios sukneles... Kiek kantrybes cia smile.gif
Atsakyti
noriu patarimo tik kazko negaliu idet foto tai metu nuoroda, patarkit kaip graziau atrodo, nors darbas dar nebaigtas, praktiskai tik puse darbo blush2.gif pirmas sumanynas tai buvo kad kristu nuo virsaus bet ziuriu neblogai atrodo kaip ir sijonukas apacioj blush2.gif
http://images58.fotk.../suknia3-vi.jpg
Atsakyti
ingauk ,jei gerai supratau,ko klausiat,tai atsakau smile.gif :mano nuomone,bus grazu ir taip,ir taip,nesvarbu nuo krutines ar nuo liemens ta sijonine dalis prasides.Labai grazus sumanymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man , atrodo, kad gražiau būtų kaip sijonukas, bet ir taip ir taip puikiai turėtų atrodyti thumbup.gif
Atsakyti
Lininė suknelė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O as siandien Labai jau grazia manekene turejau sveciuose, tai neiskenciu ir pafotografavau suknyte ant jos. Ikeliu ir cia - suknute jau buvo be manekenes rodyta anoj temoj...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti