Mamyte uogyte, enigma3 abiems po medalį- nuostabūs darbai
Rife - didzioji suknele - nerealiai grazi o jei dar ja deves tobulos figuros mergina tai is viso bus nepakartojama
Enigma3- tobula suknelė tobulai mergelei
Rifes suknelė nuostabi, man būtų gražiau apačia lygi, ne asimetrinė, bet čia kiekvienos skonis, o raštelis ir spalvos nerealios
Rifes suknelė nuostabi, man būtų gražiau apačia lygi, ne asimetrinė, bet čia kiekvienos skonis, o raštelis ir spalvos nerealios
QUOTE(zvirble @ 2011 08 23, 07:51)
Enigma3- tobula suknelė tobulai mergelei
Čia savininkės norai, kad tokia apačia ir gėlė ant peties
Prisipažinsiu, kad šiaip jau kiekvieną tingiu girt bet Uogytės pirmosios suknelė ir enigmos negaliu nepagirt, nes ne tik suknytės fantastiškos bet ir pateikimas, pavyzdys mums visoms, yra kur pasitempti
Rife, didžioji suknelė - TOBULA. Nerealu, kaip gražu
Rife - pasakiska didzioji suknele
Mamytes uogytes "paprastoji" irgi labai stilinga
Mamytes uogytes "paprastoji" irgi labai stilinga
nuostabios suknutės, bravo
pasikabinėsiu tik prie terminijos "motyvai" ir "airiški nėriniai" mano manymu ne tas pats
pasikabinėsiu tik prie terminijos "motyvai" ir "airiški nėriniai" mano manymu ne tas pats