mamyte uogyte-
mmmm...mmmm...mmmm....mmmm... .suknele is koju vercianti. .seniai zaviuos Jusu originalumu ir puikiu skoniu.
''ne i tema...''
as tai manau,''kaip sauksi,taip ir atsilieps...''...kazkada ir as buvau naujoke,ir pagalbos prasiau.ir ja gavau ...ir pati stengiuos padet,kai galiu...o viskas ,manau,priklauso nuo to,KAIP prasai,ir KO prasai...ne karta skaiciau tokius ''prasymus'' i kurios tikrai neatsakyciau.(pripazinkime,juk paklaust irgi reikia moketi )...
nepulkim kaltint kitu,o pirma paziurekim,ar ne paciose mumyse ir yra beda...
QUOTE(Ryke @ 2011 08 21, 10:57)
taigi jau parase apie rasteli keliais postais auksciau
Is smalsumo net pabandziau ir rasteli ir liemenavima Viskas gaunasi, kai yra nuo ko "nusirasyti" o visa kita derinama pagal figura, siulus ir asmeninius norus
mačiau , tik ne iškarto įsigilinau o įliemenavimas tobulas
QUOTE(sigridaU @ 2011 08 21, 01:22)
Retai kisuosi i tokias diskusijas ,bet dabar noriu tart zodi. Kam kam o Janusei N ENORECIAU padet niekuo ,ji jau seniau buvo sukelus kipisa kazkurioj mezgimo temoj ir ISKOLIOJUS merginas, o dabar praso pagalbos, jos negauna ir pyksta kad niekas nenori jai padeti.
na gi taip aš buvau ta, kuri koliojama buvo ir vien tik dėl to, kad jos įdėtą pirmą darbelį ne pagyriau, o pakritikavau. buvau išvadinta raguotos giminės gyvūnėliu
taip kad galiu pasakyti tiek, kad pykti dėl to niekas nepyksta, bet atsimena ir kiekvieną rašomą žodį jau galbūt kitaip interpretuoja.
Kita mintis yra ta, kad mergina tiesiog norėjo pasigirti savo džiaugsmu - artėjančia gražia švente ir dėl to pati nežinodama ko nori iš būsimos suknelės pasipasakojo čia tik toks pastebėjimas - jei nori, ka dsuknelė būtų tikrai vienintelė ir išskirtinė - naršyk pati ir generuok idėjas sau tyliai, nes kitiap labai greitai gali būti nukopijuota - juk viskas ką parašai yra vieša ir idėjos kopijuojamos laaabai greitai. Bent jau aš tai savo nertą vestuvinę suknelę rodžiau ti op šventės
Daugiau šia tema nekalbėsiu, atsiprašau už off topic
QUOTE(Zuviukas:) @ 2011 08 21, 11:25)
na gi taip aš buvau ta, kuri koliojama buvo ir vien tik dėl to, kad jos įdėtą pirmą darbelį ne pagyriau, o pakritikavau. buvau išvadinta raguotos giminės gyvūnėliu
taip kad galiu pasakyti tiek, kad pykti dėl to niekas nepyksta, bet atsimena ir kiekvieną rašomą žodį jau galbūt kitaip interpretuoja.
Kita mintis yra ta, kad mergina tiesiog norėjo pasigirti savo džiaugsmu - artėjančia gražia švente ir dėl to pati nežinodama ko nori iš būsimos suknelės pasipasakojo čia tik toks pastebėjimas - jei nori, ka dsuknelė būtų tikrai vienintelė ir išskirtinė - naršyk pati ir generuok idėjas sau tyliai, nes kitiap labai greitai gali būti nukopijuota - juk viskas ką parašai yra vieša ir idėjos kopijuojamos laaabai greitai. Bent jau aš tai savo nertą vestuvinę suknelę rodžiau ti op šventės
nu atsiprasau bet nei vienos jokiais negraziais zodziai nebuvau niekad isvadinu kazka maisiai, o ktitika visada priimu ir taisau savo darbus, jai juos kas sukritikuoja
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 08 20, 22:30)
Sveikutes mamytes,
atnesu parodyt savo naujausias suknutes
wow Mamytė uogytė,suknelės tikrai labai dailios
ACIU mamytes uz pagyrimus ir grazius zodelius
Bijojau kad labai sukritikuosit, jug pazegusiai mezgejei netinka paprastu rasteliu megzti. O man kuo toliau tuo labiau noris kuo paprasciau. Siai pilkai suknutei mane ikvepe japoniskas minimalizmas. Tobula forma paprastom priemonem.
aaagnex, siuliukus pirkau nukainuotus. 100% medvilne, nu tokie neploni , bet minkstuciai. Tiesa, originali spalva rozine. Kai numezgiau nudaziau tamsiai pilka.
Chemutes neturiu, mezgiau is galvos, tai nelabai kuo ir turiu pasidalinti.
Ryke viska labai gerai issifravo. Reiks man ja pasamdyti kad paaiskinimus parasytu
Bijojau kad labai sukritikuosit, jug pazegusiai mezgejei netinka paprastu rasteliu megzti. O man kuo toliau tuo labiau noris kuo paprasciau. Siai pilkai suknutei mane ikvepe japoniskas minimalizmas. Tobula forma paprastom priemonem.
aaagnex, siuliukus pirkau nukainuotus. 100% medvilne, nu tokie neploni , bet minkstuciai. Tiesa, originali spalva rozine. Kai numezgiau nudaziau tamsiai pilka.
Chemutes neturiu, mezgiau is galvos, tai nelabai kuo ir turiu pasidalinti.
Ryke viska labai gerai issifravo. Reiks man ja pasamdyti kad paaiskinimus parasytu
QUOTE(sauadsa @ 2011 08 21, 10:43)
[b]
O dėl pagalbos - prašau labai retai, stengiuosi knistis, ieškoti, aiškintis pati, kai nerandu atsakymo - klausiu... Beje, kiek kurios SM mezgėjos prašiau pagalbos, ją visada gavau. Atvirai sakant, kartais ir tie "pagalbos" prašymai keisti būna - prašo schemos, nors jinai prieš kelis psl., prašo idėjų, nors kriterijų neparašo... Labai gerai kažkuri narė pasakė, kad norima gauti info "ant lėkštutės", pačiai įdėjus mažai pastangų
Ir šiaip, jei neturi didelės patirties, reikia nusiteikt, kad gali iš nepavykti iš karto, gali tekt ir paardyt...
O dėl pagalbos - prašau labai retai, stengiuosi knistis, ieškoti, aiškintis pati, kai nerandu atsakymo - klausiu... Beje, kiek kurios SM mezgėjos prašiau pagalbos, ją visada gavau. Atvirai sakant, kartais ir tie "pagalbos" prašymai keisti būna - prašo schemos, nors jinai prieš kelis psl., prašo idėjų, nors kriterijų neparašo... Labai gerai kažkuri narė pasakė, kad norima gauti info "ant lėkštutės", pačiai įdėjus mažai pastangų
Ir šiaip, jei neturi didelės patirties, reikia nusiteikt, kad gali iš nepavykti iš karto, gali tekt ir paardyt...
Kalbesiu konkreciai savo atveju. Bandziau ardziau dvi dienas. Veliau pamaciau, kad viena auksarankiu padare tai ko as noriu. paprasiau pagalbos ir nesulaukiau. Na tiek jau to, pagalvojau. Aisku, skauda, kai zmogus zinantis kaip tai padaryti, apsimeta nematantis pagalbos sauksmo. Tada dar kokias tris dienas niurkiau savo mezgini, kol kazka isgimdziau. Bet i ka jis panasus liko, po sitiek ardymo? O paprasciausia sunkumas man buvo tik isskaiciavime.
QUOTE(bazuka @ 2011 08 21, 12:52)
Nesusilaikiau pagirsiu ir aš, labai labai
P.S. Iš kur tiek drąsos dažyt jau numegztą
P.S. Iš kur tiek drąsos dažyt jau numegztą
Aciu.
Geri ir pigus siulai dazniausiai buna tokios spalvos kokios niekas nenori pirkti. Taigi man daznokai atsitinka taip kad numegzta daikta dazau, bet dazau ne puode o skalbimo masinoj su tam skirtais dazais, taip nusidazo tolygiau. Net neitarsi kad dazyta. Siulai turi buti 100% naturalus!!!.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 08 21, 14:16)
Aciu.
Geri ir pigus siulai dazniausiai buna tokios spalvos kokios niekas nenori pirkti. Taigi man daznokai atsitinka taip kad numegzta daikta dazau, bet dazau ne puode o skalbimo masinoj su tam skirtais dazais, taip nusidazo tolygiau. Net neitarsi kad dazyta. Siulai turi buti 100% naturalus!!!.
Pirmą kartą girdžiu apie tokius dažus skirtus dažyt skalbimo mašinoj , turbūt pas mus LT tokių nėra, bet reiks pasidairyt, sudomino
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 08 21, 14:16)
Aciu.
Mane irgi sudomino toki dazai, gal galit pasidalinti info kur ju buna pirkti, galit ir i az rasyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 08 20, 21:30)
Sveikutes mamytes,
Nebesikartosiu, jungiuosi ir aš prie visų pagyrų, o ypatingai pirmąjai suknelei