QUOTE(Januse @ 2011 08 20, 11:46)
atsiprasau kad atsibodau ber kiek prasiau pagalvos ar patarimo nei viena nieko nepadejo net nepaaiskino, ka ir nuo ko pradet
Januse, aukščiau nosį virbalus į rankas ir pirmyn
devyni mėnesiai labai greit pralekia
žinau palei nėštumą
Tik apsispręsk ko nori ir manau iš daugumos sulauksi pagalbos
QUOTE(Januse @ 2011 08 20, 16:48)
jo siulus jau turiu nusipirkusi, na sijono dalis zinau kaip mezgasi bet neesu bandzius serveeliiu rastu megzti, dabar sedziu ieskau kuklaus bet dailaus rastelio
Gausis be problemos, rakalioju servetelinį sijoną neskubėdama ir gaunasi
kuo pati maža tikėjau
QUOTE(Vimbras @ 2011 08 20, 20:43)
Januse, jei tik galeciau kuo pagelbeti, tikrai pagelbeciau. As cia esu naujoke. Ir kaip suprantu, i naujokes cia mazai reaguojama. Kiek kartu bandziau klausti tiesiogiai forume ar asmeniskai i az. Niekas net nesiruose pagelbeti, nei naujokes, nei senbuves profesionales. Nei schemomis dalinasi, nei patarimais. Galiu garsiai ir drasiai pasakyti, kad per visa mano lankymasi siame forume laikotarpi man pagelbejo tik Lusasita ir La Perla. Dar sureagavo Rasc ir Zydrunyte. Aciu joms. Ir jokios cia pagiezos ir pikcio nera. Tiesiog maniau, kad forumas ir yra tam, kad padetumeme vienos kitoms, o ne tik liaupsintume darbus. Sutinku, jie grazus. Sekmes visoms!
Šioje temoje aš irgi žaliūkė bet viskas normaliai
šitos merginos operatyviai padeda, bet ir kitos mielai dalinasi info
kol ieškojau ir klausinėjau mielai merginos padėjo, tik ne visos sėdi sm ištisai, o kai po kiek laiko pamatai klausimą, tai nebesinori kišti nosies ir maišyt