Gavau foto gražios ponios, su gražia suknia
Pagaliau kai kas sau tik ne galutiniam variante
QUOTE(Januse @ 2011 07 23, 12:01)
Pagaliau kai kas sau tik ne galutiniam variante
Nu visai gražu tie ananasai
QUOTE(Viliuteee @ 2011 07 23, 12:06)
Vis galvoju apie tokią
Kiek siūlų sunėrėte?
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 07 23, 13:31)
ir jusu suknele labai daili,o siulu sitai prireike 3-ju su puse
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 07 23, 13:31)
Ir aš išsisaugojau kaip tik kaip neriamą ateičiai tokią
labai gražiai atrodo domina ir mane kokie siūlai ir kiek sunerta ar siaurinot ties liemeniu, platinot ties krūtine
QUOTE(aaagnex @ 2011 07 23, 13:39)
Ir aš išsisaugojau kaip tik kaip neriamą ateičiai tokią
labai gražiai atrodo domina ir mane kokie siūlai ir kiek sunerta ar siaurinot ties liemeniu, platinot ties krūtine
siulai maxi,kiek suneriau jau sakiau.i apacia platinau rasto eiliu vietose,i virsu,iki krutines nuo liemens,sonuose
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 07 23, 11:47)
Nuostabu
QUOTE(diasaja @ 2011 07 23, 13:49)
Nuostabu
labai elegantiškai ,kukliai bet dailiai atrodo ponia, Dailus darbelis
Merginos prašau patarimo -
Neriu pirmą kartą didesnę suknelę. Tai suknelė mano dovana puseserei (14m.panelytei), skirta rugsėjo pirmąjai.
Kausimėlis- iš kokios medžiagytės siūti pasuknę. Ar įpasuknę dėti užtrauktuką, o kaip ar įsuknutę dėti sagutes, nes manau kitaip neilys, (ji labai dailiai nuaugusi, moteriškos figūrytės jauna mergina)
Labai dėkoju už atsakymus
Suknytė viršus iš nertų sujungtų gėlyčių, apačia neriasi apvaliai rašteliu. Platėja po krūtine ir gaunasi nepilnas "saulės kliošas" (negaliu įkelt pav. neišsisaugojau psl. turiutik vorde kompe ir nemoku niekaip prikabint pav. )
Januse,ir aš pradėjau nerti tokią kaip jūsų ,tik dar galutinai nenusprendžiau ar bus suknia ar kostiumėlis.Dabar pasimečiau ir nežinau ką daryti nes kai palieku rankovėms tai tada man gaunasi per siaura krūtinei ir nugarai.Neriu iš maxi 2 nr vaseliu o paskui ji keiciau nr.2,5.Bamdžiau ir trečiu nr.nert,bet kad labai jau akys didelės gaunasi.O kaip jums ar neiškilo tokia problema?
Merginos... cia jums idejoms pasisemti
http://woman7.ru/ruk...n-kruchkom.html
http://woman7.ru/ruk...n-kruchkom.html
QUOTE(zydrunyte @ 2011 07 23, 15:27)
labai elegantiškai ,kukliai bet dailiai atrodo ponia, Dailus darbelis
Neriu pirmą kartą didesnę suknelę. Tai suknelė mano dovana puseserei (14m.panelytei), skirta rugsėjo pirmąjai.
Kausimėlis- iš kokios medžiagytės siūti pasuknę. Ar įpasuknę dėti užtrauktuką, o kaip ar įsuknutę dėti sagutes, nes manau kitaip neilys, (ji labai dailiai nuaugusi, moteriškos figūrytės jauna mergina)
Suknytė viršus iš nertų sujungtų gėlyčių, apačia neriasi apvaliai rašteliu. Platėja po krūtine ir gaunasi nepilnas "saulės kliošas" (negaliu įkelt pav. neišsisaugojau psl. turiutik vorde kompe ir nemoku niekaip prikabint pav. )
Tokiam modeliui pamusaliuka galima siuti tik tuo krutines,jei sijonines dalies rastas skiriasi.O jei po visa suknele,tai man maloniausias viskozinis pamusalas,nes naturalus,dar geriau,jei su elastanu.Jei suknele plateja nuo krutines,tai pamusala galima siuti ir be isiuvu ir liemenavimo.O jei liemenuoti,tai reikia uztrauktuko.
Siandien paprastumo diena visos 3sukneles kuklios,bet labai grazios
coliukeee ,puikiai tinka poniai suknele,gerai parinktas siluetas ir rastas.Man labai nekaip atrodo,kai pilnesnes moteriskes uzsivelka labai kiauras sukneles ir per kiekviena skylute virsta lauk lasinukas