Labai gražiai čia viskas gavosi. Kaip man patinka rožinė su ruda Jo, lygiai megzta visada riečiasi. Aš tokio tipo mezginius pabaigiu taip: mezgu kelias eiles lygiai, paskui eilę dvi sumegztos užmetimas dvi sumegztos užmetimas, ir vėl keli cm lygiai. Paskui per tą kiauraraščio eilutę perlenkiu ir prisiuvu iš blogosios pusės. Bet dar dažnai reikia ir palyginti arba pagarinti.
aha,galvojau apie toki varianta,bet siuliukai jau ant ribos ir galvoju,kad ar nebus taip,kad tada jau tada versis su tuo visu palenkimu i ger.puse.
QUOTE(linnucce @ 2011 07 19, 14:53)
aha,galvojau apie toki varianta,bet siuliukai jau ant ribos ir galvoju,kad ar nebus taip,kad tada jau tada versis su tuo visu palenkimu i ger.puse.
As siuo atveju is blogosios puses prisiuvu medziagine juostele , kuri ne tik neleidzia verstis, bet ir prilaiko kad netistu i ploti....
aciukas uz patarimus.
QUOTE(linnucce @ 2011 07 19, 14:53)
Aš irgi daryčiau taip, kaip rašė naiste777. Jei nenori dantukų (nors manau, kad jie visai tiktų), galima megzti ne skylutes, o vieną eilę išvirkščiųjų akių ir lenkti per ją. Jei pritūktų siūlų, galima gi truputį suknelę patrumpinti - dėl kokio vieno cm skirtumo nepasijaus, o siūlų jau turėtų pakakti. Beje siūti geriau atviras akis (nenuleidus) ir jau siūnant žiūrėti, kad kraštelis nežymiai riestųsi į vidų (tik ne į išorę!) - tada bus gražiai tiesiai ir siūlės nesimatys. O tą atlenkiamą mezginio dalį (kurios nesimatys) patariama megzti plonesniais virbalais.
[quote=_Smalsutė_,2011 07 19, 17:38]
na aciukas didelis manau taip ir darysiu dar tik nelabai isivaizduoju kaip tas neuzbaigtas akis graziai prisiuti,pabandysiu pasieskoti aprasymo.va kaip gerai kai yra su kuom pasitarti,maziuke dar menka patareja,tik mezgini pribegus paglosto ir tiek aciu dar kart.
na aciukas didelis manau taip ir darysiu dar tik nelabai isivaizduoju kaip tas neuzbaigtas akis graziai prisiuti,pabandysiu pasieskoti aprasymo.va kaip gerai kai yra su kuom pasitarti,maziuke dar menka patareja,tik mezgini pribegus paglosto ir tiek aciu dar kart.
QUOTE(Marmaledas @ 2011 07 18, 22:18)
WAAAAU :wub:dukra puikiai atrodo su ja- labai graži,orginali,tik neįkertu viršaus rašto aš kažko panašaus plonam linui ieškau,kažin raštas tiktų???pakartot ,aišku,neįmanoma,bet idėja pasinaudot visai norėčiau,jei galima
Nėriau pagal šituos pavyzdžius tik po antros eilutės nėriau vieną eilutę stulpelius su užmetimu, vieną eilutę žemų stulpelių ir dar vieną eilutę su užmetimu, po to vėl kartojau kilputes
dar vienas pvz. tik ne mano nertas
X-iuke,
gražu
gražu
QUOTE(X-iuke @ 2011 07 20, 13:04)
Mėlyna suknelė
Kai[ grazuuu!!!!
Gal galima to rombuoto rasto schema?
QUOTE(aukselis14 @ 2011 07 18, 19:09)
aciu jums labai visa sita padariau,pradejau prinerti antra motyva prie pirmo,viskas gerai,bet kur jungiasi 1motyvas su pirmu nezinau kaip ten sujungti Nemanau,kad gera ideja butu prijungti vis atskiras pyneles...
dar karta dekoju uz paaiskinima
dar karta dekoju uz paaiskinima
Dar karta paskaitykit mano post'a ir kartu nerkit,tada viska suprasit,nes matau,kad nesupratot Jokiu tarpiniu pyneliu nesigauna,tiesiog per viduri arkos ji zemu stulpeliu prineriama prie kito motyvo.