QUOTE(Stikliukas @ 2011 07 11, 10:33)
Mamytės, pasakykit man (žiūriu, kad nelabai kas atsiliepia)- jeigu alergizuoja morka, bulvė- tai iš ko verdas sriubytę vaikui? cukinijų darže dar savo neturim- pagrindas išdygo morkytės, bulvytės.....tos košės jau atsibodo: kukurūzai, avižos, miežiai ir vėl tas pats
p.s beje, kurios vaikų kūnelius drėkinat, ar bandėt pašildytą alyvuogių aliejų? aš labai blogais laikais- visa išsitepdavau pašildytu aliejumi ir apsibintuodavau
padėdavo nuimti skausmą ir niežulį
beje, o gal kuri lankėyės pas Balvočiūtę ar Karaliūnaitę? pastaroji padėjo vieniems mūsų giminaičiams, padėjo vaikučiui, kuriam mūsų medikai jau atsisakė padėti- pasakė, kad beviltiška...dabar tas berniukas 6 m. sveikas, fainas vaikiukas
gal reikia bandyt važiuot....
Mes lankėmės - niekuo nepadėjo, pasakė, kad organizmas užterštas tipo kviečių miltais ir šokoladu, o kai pasakiau, kad nei to, nei ano net burnon neima, tai tik pamykė, kad vis tiek užterštas ir viskas. Žirniukus liepė gert, nieko nepadėjo jie...
Dėl daržovių - cukinijų jau yra, paieškokit, gal rasit iš ko nusipirkti. Pas mus stipri alergija morkom ir žemo lygio bulvėm, tai ta pati situacija... Verdu iš špinatų, cukinijos, perlinių kruopų, kopūsto, brokolio, kalafioro. Na, aišku, ne viską kartu
Dėl tyrimų - tai pasidarykit iš kraujo alergenų paletę. Ligoninėj daro nemokamai, jei ne stacionare - kelis šimtus kainuoja. Bet gal parodys? Nes mums rankų tos paletės rodė 0 alergijas, o iš kraujo ir lėto tipo (tik ligoninėj daro, lopus klijuoja 2 parom) parodė daugybę alergijų, tame tarpe morkom, avižom, kukurūzam, grikiam
Papildyta:
Irunia, mums mūsų šeimos daktarė raminimui rekomendavo į vonelę maudant pilti valerijono šaknų nuovirą. Naudoti galima nuo mėnesio amžiaus. Jis ramina ir odą, ir vaikas per kvėpavimo takus gauna jo kažkiek. Negaliu pasakyti, kad super padėjo, bet šiek tiek - tikrai taip.
Su lašiukais.sirupais atsargiai - aš kažkada bandžiau duoti, kai žiauuuriai nerami buvo, tai tik blogiau tapo... Vėliau sužinojau, kad ji GERL turi, pasirodo, tokiem vaikam negalima jokiu būdu nei raminamųjų vaistų, nei mėtų, nei melisos, nes skatina GERL priepuolius...