Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

QUOTE(Jasminete @ 2011 07 11, 01:23)
Sveikutes, deja ir mes cia su jumis.... mums  8 menesiai

Isbere mergytei visas pedutes, tai Kreipemes i alergologini.
Israse tepalo ICTAMO
Liepe gerti ZYRTEC po penkis lasiukus.

Nieko nepagerejo, darosi tik blogiau !!!!

Jau isberti keliu linkiai, demem eina  leskutes, pilvas apie pamperi...
Nebezinau ka bedaryti...

Pasistenkite suprasti nuo ko beria, tik pasalinant alergena vaikeliui pageres verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 07 10, 23:05)
o raminanciu zoleliu negalit? pvz metu, melisu... na gal pabandykit koki sedatif, gal tiks ir palengvins dalia nors kiek

Mėtų negalim, nes jos šalina homeopatinių vaistų poveikį.
Sedatif nepadeda. Vakar nupirkau kitas homeopatines tabletes nervams raminti - nepadėjo. Beje Tavegilis mums irgi nepadeda, net visa tabletė.

Turiu kremą rusišką - šaltalankiai su mumijo. Tepiau kartelį tik dar.
Labai gerai nuramina vien šaltalankių aliejum ištept.

Pas mums problema - negyjančios žaizdos. Ir nežinau kaip kovot trinimu kojos į koją. Nes būtent taip dar pablogina padėtį. Jokie bintavimai nepadeda. Įsigudrina nusiimt. Bandysiu nusipirkt Benitos rekomenduotą kremą ir mąstau apie pižamytę. Tik stabdo - o jei ta pižamytė mums nepadės...
Atsakyti
mums exipialio su mentoliu visai netiko israudonavo.o va aveeno su mentoliu tinka.su tuo miegojimu,tai vedem ir pas neurologus ir gerem zoleliu ir sedatifa ir valerijonus nieks nepadeda.mes taip pat jau nekreipiam demesio i naktini miega tik kad patys senkam bet seip tai nu gal kada ateis ir i musu kiema svente 4u.gif
o del juozazoliu tai nebere musu nuo ju mes pries visus tuos stipriuosius berimus paragavom ir nieko paskui po 2 savaiciu mus isbere ziaurei nuo to kremo melyno o va dabar jau vel gryzinejam i normale oda biggrin.gif (pfu pfu pfu)ir kolkas dar nenaudojom pypkes kol arbata gerem,aisku gal sutapimas kad maziau zydi,bet koks skirtumas svarbu padeda. thumbup.gif
Atsakyti
laba....
galeciau patarti del negijanciu zaizdu,pas mus buvo daugiau kaip puse metu zaizdos ko tik nedarem koa ismanem niekas net nebuvo nepagereja,draskydavo, trindavo baisiai pas mus buvo zaizdos negijancios ant koju ranku ir veiduko,svieteme bioprono sviesa ir dabar nepamenu bet berods po 3 proceduru per savaite eme ir uzgijo......tai kaip stebuklas buvo mum.....pabandykit gal ir jums pades beje veiduko daktarai neleido sviesti.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 07 11, 06:52)
Mėtų negalim, nes jos šalina homeopatinių vaistų poveikį.
Sedatif nepadeda. Vakar nupirkau kitas homeopatines tabletes nervams raminti - nepadėjo. Beje Tavegilis mums irgi nepadeda, net visa tabletė.

Turiu kremą rusišką - šaltalankiai su mumijo. Tepiau kartelį tik dar.
Labai gerai nuramina vien šaltalankių aliejum ištept.

Pas mums problema - negyjančios žaizdos. Ir nežinau kaip kovot trinimu kojos į koją. Nes būtent taip dar pablogina padėtį. Jokie bintavimai nepadeda. Įsigudrina nusiimt. Bandysiu nusipirkt Benitos rekomenduotą kremą ir mąstau apie pižamytę. Tik stabdo - o jei ta pižamytė mums nepadės...

As zaizdeles tepu kristal fiolet tirpalu, gerai dziovina, o kojas irgi labai trina, dabar miega su ilgesnemis plonomis kelnytemis, kol maziukas tai padeda.
Atsakyti
QUOTE(benitaa @ 2011 07 11, 01:26)
Pasistenkite suprasti nuo ko beria, tik pasalinant alergena vaikeliui pageres  verysad.gif

bet o kaip tai padaryti? pvz., manajam (1 m.) darė mini paletę- niekas nesureagavo (tyrė tik dėl maisto). Tai dabar nelabai aišku, kas alergizuoja, o bėrimai plinta.
Prieš kelias dienas tik baigė karščiuoti, vis laukėm tridienė- išbėrė tokiais smulkiais visą kūną, parodėm daktarui- sako, kad ne tridienė, o kažkoks enterovirusas doh.gif tai dabar visas išbertas iki negalėjimo- bėrimai sumišę: AD + tas kažkoks virusas. Nebeišmanau- tepti, netepti......pakolkas nieko nedarau, tik drėkinu taukmedžiu... Užsiregistravau pas alergologę tik liepos 21 d. doh.gif
Mamytės, pasakykit man (žiūriu, kad nelabai kas atsiliepia)- jeigu alergizuoja morka, bulvė- tai iš ko verdas sriubytę vaikui? cukinijų darže dar savo neturim- pagrindas išdygo morkytės, bulvytės.....tos košės jau atsibodo: kukurūzai, avižos, miežiai ir vėl tas pats doh.gif
p.s beje, kurios vaikų kūnelius drėkinat, ar bandėt pašildytą alyvuogių aliejų? aš labai blogais laikais- visa išsitepdavau pašildytu aliejumi ir apsibintuodavau 4u.gif padėdavo nuimti skausmą ir niežulį 4u.gif
beje, o gal kuri lankėyės pas Balvočiūtę ar Karaliūnaitę? pastaroji padėjo vieniems mūsų giminaičiams, padėjo vaikučiui, kuriam mūsų medikai jau atsisakė padėti- pasakė, kad beviltiška...dabar tas berniukas 6 m. sveikas, fainas vaikiukas 4u.gif gal reikia bandyt važiuot....
Papildyta:
QUOTE(sirdukele @ 2011 07 11, 09:59)
galeciau patarti del negijanciu zaizdu,pas mus buvo daugiau kaip puse metu zaizdos ko tik nedarem koa ismanem niekas net nebuvo nepagereja,draskydavo, trindavo  baisiai pas mus buvo zaizdos negijancios ant koju ranku ir veiduko,svieteme bioprono sviesa ir dabar nepamenu bet berods po 3 proceduru per savaite eme ir uzgijo......tai kaip stebuklas buvo mum.....pabandykit gal ir jums pades beje veiduko daktarai neleido sviesti.

apie bioptroną girdėjau, kad labai padeda, bet nebandžiau nei sau, nei vaikui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 11 liepos 2011 - 09:32
QUOTE(linulka @ 2011 07 09, 23:14)
mamytes gal kas  nors tepat savo vaikucius nerafinuotu kokosu aliejum? kokie atsiliepimai butu?

Pauliui veidui naudoju jį. Bet vietoms, kur labai sausa, jo tikrai neužtenka.

QUOTE(benitaa @ 2011 07 10, 19:43)
Lasiukai visokie migdynantis veikia nervu sistemai,taigi nelabai gerai sad.gif

Tokiu atveju, kaip aprašyta, tai nervų sistemai kaip tik būtų pailsėjimas. O gal ir AD. Juk visos žinom, kad esant stresui dermatitas dažnai paūmėja. O kai vaikas taip kankinasi nuolat ir nepailsi, tai organizmas nuolatinėj streso būsenoj.

QUOTE(sirdukele @ 2011 07 11, 08:59)
laba....
galeciau patarti del negijanciu zaizdu,pas mus buvo daugiau kaip puse metu zaizdos ko tik nedarem koa ismanem niekas net nebuvo nepagereja,draskydavo, trindavo  baisiai pas mus buvo zaizdos negijancios ant koju ranku ir veiduko,svieteme bioprono sviesa ir dabar nepamenu bet berods po 3 proceduru per savaite eme ir uzgijo......tai kaip stebuklas buvo mum.....pabandykit gal ir jums pades beje veiduko daktarai neleido sviesti.

Mes bandėm Bioptroną būtent negyjančioms žaizdoms. Savaitę švietėm - jokio poveikio nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 07 11, 10:33)
Mamytės, pasakykit man (žiūriu, kad nelabai kas atsiliepia)- jeigu alergizuoja morka, bulvė- tai iš ko verdas sriubytę vaikui? cukinijų darže dar savo neturim- pagrindas išdygo morkytės, bulvytės.....tos košės jau atsibodo: kukurūzai, avižos, miežiai ir vėl tas pats doh.gif
p.s beje, kurios vaikų kūnelius drėkinat, ar bandėt pašildytą alyvuogių aliejų? aš labai blogais laikais- visa išsitepdavau pašildytu aliejumi ir apsibintuodavau 4u.gif padėdavo nuimti skausmą ir niežulį 4u.gif
beje, o gal kuri lankėyės pas Balvočiūtę ar Karaliūnaitę? pastaroji padėjo vieniems mūsų giminaičiams, padėjo vaikučiui, kuriam mūsų medikai jau atsisakė padėti- pasakė, kad beviltiška...dabar tas berniukas 6 m. sveikas, fainas vaikiukas 4u.gif gal reikia bandyt važiuot....

Mes lankėmės - niekuo nepadėjo, pasakė, kad organizmas užterštas tipo kviečių miltais ir šokoladu, o kai pasakiau, kad nei to, nei ano net burnon neima, tai tik pamykė, kad vis tiek užterštas ir viskas. Žirniukus liepė gert, nieko nepadėjo jie...

Dėl daržovių - cukinijų jau yra, paieškokit, gal rasit iš ko nusipirkti. Pas mus stipri alergija morkom ir žemo lygio bulvėm, tai ta pati situacija... Verdu iš špinatų, cukinijos, perlinių kruopų, kopūsto, brokolio, kalafioro. Na, aišku, ne viską kartu biggrin.gif

Dėl tyrimų - tai pasidarykit iš kraujo alergenų paletę. Ligoninėj daro nemokamai, jei ne stacionare - kelis šimtus kainuoja. Bet gal parodys? Nes mums rankų tos paletės rodė 0 alergijas, o iš kraujo ir lėto tipo (tik ligoninėj daro, lopus klijuoja 2 parom) parodė daugybę alergijų, tame tarpe morkom, avižom, kukurūzam, grikiam 4u.gif
Papildyta:
Irunia, mums mūsų šeimos daktarė raminimui rekomendavo į vonelę maudant pilti valerijono šaknų nuovirą. Naudoti galima nuo mėnesio amžiaus. Jis ramina ir odą, ir vaikas per kvėpavimo takus gauna jo kažkiek. Negaliu pasakyti, kad super padėjo, bet šiek tiek - tikrai taip.
Su lašiukais.sirupais atsargiai - aš kažkada bandžiau duoti, kai žiauuuriai nerami buvo, tai tik blogiau tapo... Vėliau sužinojau, kad ji GERL turi, pasirodo, tokiem vaikam negalima jokiu būdu nei raminamųjų vaistų, nei mėtų, nei melisos, nes skatina GERL priepuolius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 11 liepos 2011 - 10:20
Noriu nuoširdžiai padėkoti visoms, kurios dalinasi patirtimi čia ir rašo AŽ.
Taip gera, kad yra žmonių, kurie supranta ką išgyveni.
Aš laikausi, pakankamai stipri esu. Bet būna momentų...
Pasižiūri pro langą, o ten krūva berniukų smėlyje žaidžia, laksto, kūliais, galvom eina... Ir taip norėtum, kad tavo vaikas būtų tarp jų... Tada ašaros pačios byrėt pradeda...
Mano zuikis jau net į lauką nebenori eiti.

Šiandien bandžiau su juo į miestą nuvažiuot. Taikos Eurovaistinėje pasakė, kad tą tepalą turi tik Akropolis. Galvoju, ok bus pramoga vaikui...
Nei to tepalo gavau, nei vaikas nusiramino. Tiek jis man vargšas įkaito su drabužiais ilgom rankovėm, tiek įsipyko. Liūdniausia, kad tą tepalą gavau vaistinėje, visai šalia namų.

Bet šiandien supratau, kad keliauti su mūsiškiais sunku. Ypač kai taip karšta.
Po poros sav. prie jūros važiuosim. Kaip ištvert kelionę nesumąstau..
Atsakyti
raminantys HYDROXYZINUM VP,mes pirkom lenkijoje lt ju nera daktaras rekomendavo kad labai geri,beje nusipirkom bet neisbandem,sake anksciau tik siuos vaistus duodavo vaikam sunkiams atvejams,gydymo bioprono sviesa turetu buti geltonos spalvos ju visokiu yra,kai sias proceduras daremes naudojom advantana ir baneocina,gal tai turejo itakos...nzn mum si sviesa padejo.
Papildyta:
irunia,cia visos mamos tave gerai supranta............mes jau buvome prie juros bet vel keliausim...tai patarciau arba labai anksti ryte vaziuoti kai dar nera karsta.mano vaikinas paniskai bijo maudytis anksciau taip nebuvo g.gif gal skauda tik klykia nieko nesako.o jusu vaikuciai turintys ad ar megsta maudytis?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 07 11, 12:39)
Noriu nuoširdžiai padėkoti visoms, kurios dalinasi patirtimi čia ir rašo AŽ.
Taip gera, kad yra žmonių, kurie supranta ką išgyveni.
Aš laikausi, pakankamai stipri esu. Bet būna momentų...
Pasižiūri pro langą, o ten krūva berniukų smėlyje žaidžia, laksto, kūliais, galvom eina... Ir taip norėtum, kad tavo vaikas būtų tarp jų... Tada ašaros pačios byrėt pradeda...
Mano zuikis jau net į lauką nebenori eiti.

Šiandien bandžiau su juo į miestą nuvažiuot. Taikos Eurovaistinėje pasakė, kad tą tepalą turi tik Akropolis. Galvoju, ok bus pramoga vaikui...
Nei to tepalo gavau, nei vaikas nusiramino. Tiek jis man vargšas įkaito su drabužiais ilgom rankovėm, tiek įsipyko. Liūdniausia, kad tą tepalą gavau vaistinėje, visai šalia namų.

Bet šiandien supratau, kad keliauti su mūsiškiais sunku. Ypač kai taip karšta.
Po poros sav. prie jūros važiuosim. Kaip ištvert kelionę nesumąstau..

keliaukit anksti ryte... 5-6 išvažiuokit kada karščiai mažiausi... miegantį su pižama į auto ir pirmyn... o nuo saulės blogai? ar vaikai dideli ir labai tyčiojasi? o gal galima su tais vaikais pakalbėt? aišku man lengva šnekėt kai mūsų situacija labai netgi nebloga ir užmetus akį į vaiką net nelabai pasakysi kad turi problemų

turėkit vandens daug (5 L bambalį), kad vis galima būtų pasidrėkint odą ir atsigert gal kokį merliuką padrėkint vandeniu vis vėsina odą

dėl nemigos prieš tai kažkas rašė... pamėginkit našlaičių arbatos pagert... sirupai tai kaip sirupai jie visada su begale priedų, kurie gėrio nepriduoda, o be to norint pasiekt kažkokį rezultatą juos bent mėnesį gert reikia

o žolininkės... turiu savo nuomonę (aišku skestantis šiaudo griebiasi), bet toli gražu ne visos jos išmano ką kada daryt ir žino standartiškai kaip dažniausiai būna...

visdėlto geriausia pagalba vengimas alergizuojančių produktų...
ne visada įmanoma, bet griežtas 6 mėn kursas mum davė labai smarkų rezultatą.

o dėl bijojimo maudytis matyt graužia... jei yra atvirų žaizdelių jūros vanduo tikrai grauš ir gali apskritai išsivystyt baimė maudynėm... bandykit gal klijuot tas žaizdeles bent iš pradžių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rieduliukas: 11 liepos 2011 - 13:35
QUOTE(sirdukele @ 2011 07 11, 13:48)
o jusu vaikuciai turintys ad ar megsta maudytis?

Vonioje "mėgsta" nes gali pasidraskyti verysad.gif
Su jūra nežinau kaip bus.
Pernai nebuvom. Bet pernai mes astmos priepolius turėjom, o šiemet AD.
Tai žiūrėsim kaip čia bus. Jau nusipirkau pleistrų neperšlampamų.
Svarbiausia, kad tos žaizdos gytų, jei jis iš naujo jų nenubrūžytų.

Kitą pirmadienį pagaliau vėl pas homeopatą vizitas. Tai jau griebsiu už gerklės, kas čia per nesąmonės darosi. Užsiregistravau ir pas kitą. Reikia kitos nuomonės. Tada bus ramiau ir man.

O dar trejų metų krizė prasidėjo, kurios nebuvo trejų metų. Jau toooks klizma, atsikalbinėja, siuntinėja mane pas kitą vaiką, tipo nemyli, nedraugauja. doh.gif
Kiaurą dieną tik tą ir girdžiu. Nu ir dar bliovimą. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rieduliukas @ 2011 07 11, 14:32)
turėkit vandens daug (5 L bambalį), kad vis galima būtų pasidrėkint odą

Taigi siaubingai niežti sudrėkinus odą. Jau tada į durnyną tiesiai važiuotume. Užsikasytų negyvai.
Atsakyti