Ar esat ką nors girdėjusios apie alergiją kvapams?
Po kiek laiko gali pasireikšti požymiai ir kiek tęstis?
Kalbu ne apie paprastą slogą, o apie stiprią reakciją.
Panaši aprašyta šitame psl.
http://www.alergija....page=106&rpid=2
"galvos skausmas, pykinimas, balso užkimimas ar visiškas praradimas, raumenų ir sąnarių skausmas, sutrikusi koncentracija"
QUOTE(Floweeer @ 2011 08 17, 17:53)
Laba dienele kaip bebutu gaila jungiames ir mes i jusu bureli nedideli mes ta AD turim, tik ant zanduku... siuo metu tai vienas zandas jau ir grazeja.. bet vistiek nesmagu, kasosi maziukas, niezti jam vis..
Kolkas bandau susigaudyti kuom cia ir kaip gydotes, nes tik nesenai spjoviau i daktarus ir pati ieskausi kuom maziukui padeti.. nes daktaru hormoniniai tepalai man taigi kolkas maziui duodu gerasias bakterijas dar skaitau apie kazkoki aveea krema, bet dar neradau kaip cia jus ji perkat na bet tikiuosi cia rastos isnfo uzteks mum tuos zandus isgydyt
Kordisepsu yra keliu firmu ir jie yra skirtingos konsistencijos vieni stipresni kiti silpnesi ir pan... ir tink nesupratau nuo ko jus ji norit gerti, nuo AD?.. siaip kordisepsas geras dalykas imunitetui sitprinti, bet man mazius dar per mazas jam jei idomu placiau apie ji gali i az parasyti
Kolkas bandau susigaudyti kuom cia ir kaip gydotes, nes tik nesenai spjoviau i daktarus ir pati ieskausi kuom maziukui padeti.. nes daktaru hormoniniai tepalai man taigi kolkas maziui duodu gerasias bakterijas dar skaitau apie kazkoki aveea krema, bet dar neradau kaip cia jus ji perkat na bet tikiuosi cia rastos isnfo uzteks mum tuos zandus isgydyt
Kordisepsu yra keliu firmu ir jie yra skirtingos konsistencijos vieni stipresni kiti silpnesi ir pan... ir tink nesupratau nuo ko jus ji norit gerti, nuo AD?.. siaip kordisepsas geras dalykas imunitetui sitprinti, bet man mazius dar per mazas jam jei idomu placiau apie ji gali i az parasyti
QUOTE(Floweeer @ 2011 08 17, 19:25)
Na manau turetu padeti, nes nesenai kabejau su vienu vyru kuris turi stafilakoka ir ji nuramino.. nezinau ka tiksliai jis gere, bet jei idomu galiu pasidometi
ir niekaip nerandu kur jus ta Aveeno krema perkate? gal galit ka parekomenduoti?
ir niekaip nerandu kur jus ta Aveeno krema perkate? gal galit ka parekomenduoti?
Labas, melynas yra toks, jis drekina oda ir malsina niezuli.
melynas aveen kremas
O rudas aveeno kremas drekina oda.
rudas aveeno kremas
Prasom, kad tik jums padetu. Siunciames i LT per tarpininkes is SM.
QUOTE(Irunia @ 2011 08 17, 21:40)
Ar esat ką nors girdėjusios apie alergiją kvapams?
"galvos skausmas, pykinimas, balso užkimimas ar visiškas praradimas, raumenų ir sąnarių skausmas, sutrikusi koncentracija"
na mums stipriai suregavo i kepama omleta tik atsisedus prie stalo vaikas pradejo ciaudet ,tinti ant akiu ant tiek kad akys visai nemate ,pradejo sniokst astmos priepolis prasidejo.tada uz vaiko ir i lauka namai buvo isvedinti ir po pusdenio vaikas tik ileistas
Čia ne vaikui, man. Kažkokie keisti dalykai darosi.
Vakar vakare labai suerzino mane vienos tetos kvepalai.
Ėjau miegot ir nieko blogo lyg nebuvo.
Ryte atsibudau - gerklė ištinus, ryt negaliu, galvą plėšia, visi sąnariai ir raumenys skauda, temperatūra pakilo...
Sakyčiau peršalau, bet atseku, kad man taip jau kartą buvo nuo kvapo ir tada nesureikšminau, galvojau kad peršalau... Nežinau ką galvot
Vakar vakare labai suerzino mane vienos tetos kvepalai.
Ėjau miegot ir nieko blogo lyg nebuvo.
Ryte atsibudau - gerklė ištinus, ryt negaliu, galvą plėšia, visi sąnariai ir raumenys skauda, temperatūra pakilo...
Sakyčiau peršalau, bet atseku, kad man taip jau kartą buvo nuo kvapo ir tada nesureikšminau, galvojau kad peršalau... Nežinau ką galvot
koks kremas kasdieniai odos prieziurai labiau tiktu? yra polinkis i berimus, atopini dermatita, zaizdeles po spuogu labai ilgai gija.
dermatologe patare Bioderma Atoderm PP arba Emolium emulsija. noreciau isgirsti Jusu nuomone
is anksto dekoju:)
Papildyta:
laabai issamus pirmasis puslapis! aciu!
jei gerai supratau, AVEENO yra receptinis?
dermatologe patare Bioderma Atoderm PP arba Emolium emulsija. noreciau isgirsti Jusu nuomone
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 08 18, 09:01)
koks kremas kasdieniai odos prieziurai labiau tiktu? yra polinkis i berimus, atopini dermatita, zaizdeles po spuogu labai ilgai gija.
Papildyta:
Papildyta:
Nereceptinis.
Jei reikia galiu parduot dali pakuotes Biodermos Atoderm PP, pirkau 500 ml, man per daug tokio kiekio. Liko apie 200 ml. Jei domina rasyk i az. Galiu perleist 100ml.
QUOTE(zvejodukra @ 2011 08 13, 12:47)
Mes ir taip pat siaip ne taip su atidejimais pasiskiepijom visais tais pagrindiniais skiepais apart 1,3 m, del kurio smarkiai abejoju ir negaliu apsispresti. Beje per paskutiniji skiepa irgi seimos gydytoja liepe pora dienu pries ir po man paciai pagerti Tavegilio (vis dar pati maitinu), bet as kazkaip nusprendziau negerti, nors musu situacija su AD jau buvo siek tiek pagerejusi.
Norejau uzklausti Granato del Geruju bakteriju - kazkaip neuzkliuvo akis, kad ju duotumete. Neduodate?
Norejau uzklausti Granato del Geruju bakteriju - kazkaip neuzkliuvo akis, kad ju duotumete. Neduodate?
Esu daug skaičius apie jas labai kontraversiškų nuomonių. Iš to ką skaičiau ir iš asmeninės patirties galiu pasakyt taip - niekas nežino, kaip tos "gerosios" bakterijos veikia natūralias žarnyno bakterijų kolonijas. Kai kurie medikai pasisako griežtai prieš. Taigi aš manau, kad jei yra extra priežastis - pvz. gėrėt antibijotikus (mano Ugnė gėrė vieną kartą ir iškart buvo pradėjus juodai kakot ), tai tuomet daviau ir po paros jau viskas buvo susitvarkę. Jei nėra extra priežasties, tikrai neduokit, geriau tvarkingą žarnyno mikroflorą natūraliai stengtis palaikyt reikia - derint maistą, kad nepūtų ir nerūgtų pilvelyje ir taip nesusidarytų blogų bakterijų kolonijos.
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 08 13, 15:05)
Nu ką galiu pasakyt. Nusidrąskė vaikas kojas toliau nei mato
Pabudo kraujuose...
Bet šiaip bendra odos būklė ne visur, bet per kruopelytę geresnė.
Greičiau tas siuntinys atkeliautų, nes nelabai mums aderma, nelabai...
Pabudo kraujuose...
Bet šiaip bendra odos būklė ne visur, bet per kruopelytę geresnė.
Greičiau tas siuntinys atkeliautų, nes nelabai mums aderma, nelabai...
Na, sėkmės vienas pagrindinių faktorių yra kantrybė Tik nereikia iš nieko panacėjos daryt. Pirmiausia reikia įsivertint kokia toje vietoje odos būklė buvo iki patepimo. Jei geresnė ir nuo vieno karto stipriai pablogėjo - ko gero, reikia atsisakyti šito būdo. Jei ne, sukandę dantis bandykit toliau. Nuo A-dermo užraudimas mums buvo apie porą trejetą dienų ir po to aprimo. Bet A-derma mums bėrimo nepanaikino, tik stipriai apmažino Laukit Aveeno
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2011 08 13, 17:26)
turejau ir as tokiu klausimu svarstymu.
bet gydytojai teisingai pasake, ar save gydom, ar vaika? tai, ka ir kokia forma gauna vaikas per piena, niekas nezino ir neismatuos. jei vaikui reik vaistu - tai jam reik ir duoti.
o vat ar tavegilis pades nuo skiepu reakcijos, tai jau antras klausimas... as pati vaistus duociau tik pasireiskus alerginei reakcijai. nes kitaip jei eini pas serganti plauciu uzdegimu, tai gal irgi jau reiktu is anksto antibiotikus pradet vartot?....
trecias klausimas, ar apskritai reik skubet skiepytis?...
bet gydytojai teisingai pasake, ar save gydom, ar vaika? tai, ka ir kokia forma gauna vaikas per piena, niekas nezino ir neismatuos. jei vaikui reik vaistu - tai jam reik ir duoti.
o vat ar tavegilis pades nuo skiepu reakcijos, tai jau antras klausimas... as pati vaistus duociau tik pasireiskus alerginei reakcijai. nes kitaip jei eini pas serganti plauciu uzdegimu, tai gal irgi jau reiktu is anksto antibiotikus pradet vartot?....
trecias klausimas, ar apskritai reik skubet skiepytis?...
Jei vaikas turi stiprią reakciją į skiepą - pakyla temperatūra, tai manau, kad tik pediatras nusprendžia, ar galima duoti tokiam vaikui karštį slopinančių vaistų ar visgi bendra reakcija tokia stipri (bet ji turi būti anafilaksinio tipo), kad vaiko skiepyti negalima. Prie ko čia Tavegilis???? Mūsų amžiaus problema yra ta, kad kišam vaikams vaistus bele kokius ir bele kada. Medikai visai nuo proto nušoko. Ypač su mažais vaikais. Maisto ne viso dar galima duot, bet cheminių vaistukų va prašom ant lėkštutės - auk didutis ir sveikutis. Atsiprašau už sarkazmą, bet tiesiog nesusilaikiau... AD atėjo dėl aplinkos išorinių faktorių ir dirgiklių....Ir ar žinot, kad paprasčiausi karštį slopinantys vaistai žmogaus ląstelėse sukelia ne šimtus ir ne tūkstančius, bet milijonus įvairių reakcijų??????????? O dabar pagalvojam apie gudresnius vaistus ir jų šalutinį poveikį....
O kad skiepai įtakoja AD būklę, tai vienareikšmiškai, nes skiepas yra strėlė į žmogaus įmunitetą. AD yra autoimuninė liga. Vat jums ir paaiškinimas. Gal tų skiepų tikrai nereikia tiek daug, bet kai kurių visgi reikia, kad ir kaip nenorėtumėm jais skiepytis. Bjaurus reikalas tie skiepai....bet...
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 08 13, 20:22)
Turėjom mes emu taukus. Kažkokio stebuklo nebuvo.
O kai tepėm taukmedžiu, išvis blogai buvo.
Nes kaip man pačiai dašuto ir kaip gavau patvirtinimą - sausą odą reik drėkint o ne riebint. Nuo gausaus riebinimo užsikemša poros ir odelė apauga pūlinukais.
Mes negavę paskutinio skiepo. Koks jis, nepamenu.
Nuo prieš paskutinio buvo žiauriai blogai... Įtariu tas ir pasunkino mūsų padėtį.
Po to persirgti vėjaraupiai užkūrė procesą
O kai tepėm taukmedžiu, išvis blogai buvo.
Nes kaip man pačiai dašuto ir kaip gavau patvirtinimą - sausą odą reik drėkint o ne riebint. Nuo gausaus riebinimo užsikemša poros ir odelė apauga pūlinukais.
Mes negavę paskutinio skiepo. Koks jis, nepamenu.
Nuo prieš paskutinio buvo žiauriai blogai... Įtariu tas ir pasunkino mūsų padėtį.
Po to persirgti vėjaraupiai užkūrė procesą
Mums vėjaraupių skiepas buvo užkūręs procesą...jau buvau į paniką puolus, nes jau buvau pamiršus ką reiškia bėrimai ir kasymasis....bet po to suėmiau save į rankas ir griežtai laikiausi režimo. Ilgai negerėjo....apie 2 mėn. Bet eilinį kartą mes laimėjom Tik reikia antro vėjaraupių skiepo Nežinau kūūūū daryt....bet turbūt reikės...pakentėsim jei skels dar kartelį
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 08 13, 21:25)
Mano vaikas mirksta avižų piene ir ŽAIDŽIA
Mamos, mano vaikas pirmą kartą nuo lapkričio mėnesio žaidžia vonioje o ne klykia visa gerkle. Man nesvarbu, kad ryt jis vėl galbūt klyks, bet šiandien...
Tuoj apsiverksiu iš laimės
Mamos, mano vaikas pirmą kartą nuo lapkričio mėnesio žaidžia vonioje o ne klykia visa gerkle. Man nesvarbu, kad ryt jis vėl galbūt klyks, bet šiandien...
Tuoj apsiverksiu iš laimės
Manoji tai vonioj taip žaidžia, kad turbūt kaimynai girdi visi Ir dušo kabiną kartais tenka uždaryt, nes kitaip išplauktų viskas Senuosius laikus, kai vonioje nedarydavo nieko tik kasydavosi kojytes paslėpiau giliai kažkur....nenoriu prisimint
Bet ar negeriau karta persirgti vejaraupiais ir juos pamirst... Tuo labiau vejaraupiais bent jau LT skiepija neseniai, nezinia kiek laiko jie apsaugo vaikus nuo sios ligos.
As tai tikrai neskiepysiu, kam to reikia. Tegu praserga , vienas vaikas jau prasirgo,tai geriau ir kitas praserga dabar, o ne kai bus suauges zmogus, nes tada zmones serga zymiai sunkiau...
As tai tikrai neskiepysiu, kam to reikia. Tegu praserga , vienas vaikas jau prasirgo,tai geriau ir kitas praserga dabar, o ne kai bus suauges zmogus, nes tada zmones serga zymiai sunkiau...
[quote=Osport,2011 08 14, 00:04]
<!--QuoteBegin-Granatas+2011 08 09, 12:12
Po maudynių jūs turit 3-5 max. minutes laiko pakremuoti vaiką - per tiek laiko užsidarinėja odos poros. Vėliau - jūs pavėlavę ir maksimalaus rezultato neturėsit. Todėl, sodinam vaiką prieš filmuką ir olimpiečių greičiu nuo galvos iki kojų:
[url=http://www.drugstore.com/aveeno-baby-eczema-therapy-moisturizing-cream-scent-free/qxp302854?fromsrch=aveeno+eczema--><div class='quotetop'>QUOTE(Granatas @ 2011 08 09, 12:12
Po maudynių jūs turit 3-5 max. minutes laiko pakremuoti vaiką - per tiek laiko užsidarinėja odos poros. Vėliau - jūs pavėlavę ir maksimalaus rezultato neturėsit. Todėl, sodinam vaiką prieš filmuką ir olimpiečių greičiu nuo galvos iki kojų:
[url=http://www.drugstore.com/aveeno-baby-eczema-therapy-moisturizing-cream-scent-free/qxp302854?fromsrch=aveeno+eczema)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->http://www.drugstore.com/aveeno-baby-eczem...h=aveeno+eczema[/url]
[/quote]
mes kazkada bandem aveeno egzema therapy, mums po antros tuteles nuvare dilgeline kai patepem tada pradejom naudoti ruda ir melyna ir jie kuo puikiausiai tinka. dabar pagrinde naudojam aveeno night ar kaip ten jis vadinasi. kazin ar tie egzema teraphy yra skirtingi? gal sitas tiktu... as kazkaip nepamenu kuri pirkausi
Papildyta:
mes kai laukem aveeno ir buvo prasta padetis, tai nupirkau ta physiogeli ir sunaudojom labai taupydami per savaite irrunia, o nesake kodel nebegamina rudo?
[/quote]
tie kremukai skiriasi nedaug, bet mažajai mano tinka būtent baby eczema
<!--QuoteBegin-Granatas+2011 08 09, 12:12
[url=http://www.drugstore.com/aveeno-baby-eczema-therapy-moisturizing-cream-scent-free/qxp302854?fromsrch=aveeno+eczema--><div class='quotetop'>QUOTE(Granatas @ 2011 08 09, 12:12
[url=http://www.drugstore.com/aveeno-baby-eczema-therapy-moisturizing-cream-scent-free/qxp302854?fromsrch=aveeno+eczema)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->http://www.drugstore.com/aveeno-baby-eczem...h=aveeno+eczema[/url]
[/quote]
mes kazkada bandem aveeno egzema therapy, mums po antros tuteles nuvare dilgeline kai patepem tada pradejom naudoti ruda ir melyna ir jie kuo puikiausiai tinka. dabar pagrinde naudojam aveeno night ar kaip ten jis vadinasi. kazin ar tie egzema teraphy yra skirtingi? gal sitas tiktu... as kazkaip nepamenu kuri pirkausi
Papildyta:
mes kai laukem aveeno ir buvo prasta padetis, tai nupirkau ta physiogeli ir sunaudojom labai taupydami per savaite irrunia, o nesake kodel nebegamina rudo?
[/quote]
tie kremukai skiriasi nedaug, bet mažajai mano tinka būtent baby eczema
QUOTE(Amelita @ 2011 08 18, 10:40)
Bet ar negeriau karta persirgti vejaraupiais ir juos pamirst... Tuo labiau vejaraupiais bent jau LT skiepija neseniai, nezinia kiek laiko jie apsaugo vaikus nuo sios ligos.
Na šiaip negeriau... Labai daug domėjomės, skaitėm ir diskutavom. Mes padarėm tokią išvadą. Kiti tėvai - kitokią. Čia, jau kaip kas nuspręs. Tik skaičiau aš ne lietuviškuose puslapiuose. Ir šiaip daugumoje šalių šis skiepas yra privalomųjų ir kompensuojamųjų skiepų sąraše. Pas mus tik.... Šiaip pamąstymui....
1.Vėjaraupiais vaikystėje praserga berods apie 75 proc. visų vaikų. T.y. labai daug.
2. Susirgus vėjaraupiais vėlesniame amžiuje gali susirgt juostine pūsleline - labai bjauri liga.
3. Vėjaraupių klinika vis sudėtingėja ir bjaurėja.
4. Susirgus kuriam laikui iškrenta iš režimo visa šeima.
5. Nuo vėjaraupių komplikacijų galima numirti, todėl Amerikoje pvz. yra numatyta baužiamoji atsakomybė tiems tėvams, kurie organizuoja ir dalyvauja tuose vadinamuose Chicken pox party - kad vaikas užsikrėstų ir persirgtų anksčiau. Nes tikslingai susargdinę vaiką ir jei neduok dieve jis pagaus komplikaciją ir liks luošys arba mirs, tėvai patampa kaip ir nusikaltėliais arba žmogžudžiais...
6. Mes skiepijam vaikus nuo daug paprastesnių ligų, kuriomis jau beveik niekas neserga, o vat nuo šitos neskiepijam....kažkodėl
Na pabusiu as ta, kuri neskiepins. Bet i vakarelius tokius tikrai nevesiu niekada.
Beje, prie progos, parašysiu apie dar vieną mūsų atradimą , kurio dėka pavyksta nesusirgti peršalimo ligomis Tik tam reikia trupučiuką laiko, o dabar daug darbų turiu ir dar vasarėlė, tai nelabai ir skubu