Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

Fedes, Jūs tiesiog pažodžiui išsakėte ir man kylančius klausimus...
Neaiškumų kyla iš to (kaip man atrodo), kad mūsų pediatrė "kol kas" nemato nieko blogo, o tuo pačiu lyg ir sutinka, kad esama situacija ilgainiui gali blogėti. Taigi ji būtų linkusi to blogėjimo laukti, o man norisi užkirsti jam kelią.

QUOTE(Simpatuuke @ 2011 08 13, 16:12)
Turim mes emu aliejaus...

Kur įsigijote? smile.gif
Atsakyti
Turėjom mes emu taukus. Kažkokio stebuklo nebuvo.
O kai tepėm taukmedžiu, išvis blogai buvo.
Nes kaip man pačiai dašuto ir kaip gavau patvirtinimą - sausą odą reik drėkint o ne riebint. Nuo gausaus riebinimo užsikemša poros ir odelė apauga pūlinukais.

Mes negavę paskutinio skiepo. Koks jis, nepamenu.
Nuo prieš paskutinio buvo žiauriai blogai... Įtariu tas ir pasunkino mūsų padėtį.
Po to persirgti vėjaraupiai užkūrė procesą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2011 08 13, 08:42)
Laba diena,

vėl prašysiu patarimo. Kaip jau minėjau, gydytojai nepasisprendžia, kokių požymių mano lėlytei daugiau - AD ar SD. Tebūnie. Klausimas štai koks: lėlytės laukia antro mėnesio skiepai. Nors alergijas jau kaip ir apsigydėm, dermatologė primygtinai rekomenduoja man (maitinu mp) 5 dienas gerti Tavegilį (2 d prieš skiepą - skiepo dieną - 2 d. po skiepo). Kai pasikonsultavau su pediatre, šioji išreiškė nuomonę, kad skiepai nesukelia alerginių reakcijų ir Tavegilio gerti nėra jokio reikalo. Kokios Jūsų patirtys?

Na as tai neskiepyciau visai, manau kad jei jau turi polinki maziukas i alergijas, tai dar paastrins skiepai visa ta reikala. Be to ir gyd siulydami pagerti antihistamininio pries ir po skiepo mano kad vis del to skiepai sukelia alergines ir kitokias nepageidaujamas reakcijas.
Atsakyti
Mano vaikas mirksta avižų piene ir ŽAIDŽIA bigsmile.gif
Mamos, mano vaikas pirmą kartą nuo lapkričio mėnesio žaidžia vonioje o ne klykia visa gerkle. Man nesvarbu, kad ryt jis vėl galbūt klyks, bet šiandien... wub.gif

Tuoj apsiverksiu iš laimės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 13, 20:25)
Mano vaikas mirksta avižų piene ir ŽAIDŽIA bigsmile.gif
Mamos, mano vaikas pirmą kartą nuo lapkričio mėnesio žaidžia vonioje o ne klykia visa gerkle. Man nesvarbu, kad ryt jis vėl galbūt klyks, bet šiandien... wub.gif

Tuoj apsiverksiu iš laimės cool.gif

Dziaugiuosi uz jusu sekme :-*
Atsakyti
labu visoms mamytems,
mano mazius siuo metu atrodo gerai odele tik zandukai rankutes kai kur paberta bet tikrai nera tokia situacija kokia turejom.....naktim miega prastai bet tai jau iprasta visoms....kremai naudojami aveeno,nuo ju naudojimo tai pavasary pasidarem tikrai grazus...maudytis mum sudetinga klykimai vien i vonia itejus doh.gif bijau saltu sezonu bijau kad galime vel pradeti nuo nulio....neocate jau nevalgome:( valgome aptamil digistive care,neiperkam neocate.kas galite pasiulyti misinuka kuris galetu tikti alergiukams?400g mum dviem dienom uztenka 4u.gif tai neocate negalime pirkt uz visa kaina.o tokiu misiniu tai galima sakyt nera tik neocate tik...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 13, 15:05)
Nu ką galiu pasakyt. Nusidrąskė vaikas kojas toliau nei mato doh.gif
Pabudo kraujuose...
Bet šiaip bendra odos būklė ne visur, bet per kruopelytę geresnė.
Greičiau tas siuntinys atkeliautų, nes nelabai mums aderma, nelabai...

bandet pyshiogel? mums labai tiko tas kur sudirgusiai odai maza tubele, kaina apie 60 lt. kiti kremai apart aveeno mums netiko schmoll.gif aderma exomega nieko, bet tai tik nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 08 13, 22:44)
bandet pyshiogel? mums labai tiko tas kur sudirgusiai odai maza tubele, kaina apie 60 lt. kiti kremai apart aveeno mums netiko  schmoll.gif  aderma exomega nieko, bet tai tik nieko  smile.gif

Ne nebandžiau. Paturėjau tą kremą rankose. Pagalvojau, kad mums toks kiekis realiai porai dienų... Pagailo pinigų. Vis neprisiruošiam iki gydytojos eit grupės tvarkytis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2011 08 09, 12:12

Po maudynių jūs turit 3-5 max. minutes laiko pakremuoti vaiką - per tiek laiko užsidarinėja odos poros. Vėliau - jūs pavėlavę ir maksimalaus rezultato neturėsit. Todėl, sodinam vaiką prieš filmuką ir olimpiečių greičiu nuo galvos iki kojų:

[url=http://www.drugstore.com/aveeno-baby-eczema-therapy-moisturizing-cream-scent-free/qxp302854?fromsrch=aveeno+eczema)
http://www.drugstore.com/aveeno-baby-eczem...h=aveeno+eczema[/url]

mes kazkada bandem aveeno egzema therapy, mums po antros tuteles nuvare dilgeline kai patepem sad.gif tada pradejom naudoti ruda ir melyna ir jie kuo puikiausiai tinka. dabar pagrinde naudojam aveeno night ar kaip ten jis vadinasi. kazin ar tie egzema teraphy yra skirtingi? gal sitas tiktu... as kazkaip nepamenu kuri pirkausi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 08 13, 23:06)
Ne nebandžiau. Paturėjau tą kremą rankose. Pagalvojau, kad mums toks kiekis realiai porai dienų... Pagailo pinigų. Vis neprisiruošiam iki gydytojos eit grupės tvarkytis... ax.gif

mes kai laukem aveeno ir buvo prasta padetis, tai nupirkau ta physiogeli ir sunaudojom labai taupydami per savaite doh.gif irrunia, o nesake kodel nebegamina rudo?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Klausimukas toms, kas jau geria Kiefo lasiukus:
priminkite, kokioje temperaturoje reikia laikyti Kiefo lasiukus saldytuve? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 14 rugpjūčio 2011 - 06:38
QUOTE(sirdukele @ 2011 08 13, 21:36)
labu visoms mamytems,
mano mazius siuo metu atrodo gerai odele tik zandukai rankutes kai kur paberta bet tikrai nera tokia situacija kokia turejom.....naktim miega prastai bet tai jau iprasta visoms....kremai naudojami aveeno,nuo ju naudojimo tai pavasary pasidarem tikrai grazus...maudytis mum sudetinga klykimai vien i vonia itejus doh.gif bijau saltu sezonu bijau kad galime vel pradeti nuo nulio....neocate jau nevalgome:( valgome aptamil digistive care,neiperkam neocate.kas galite pasiulyti misinuka kuris galetu tikti alergiukams?400g mum dviem dienom uztenka 4u.gif tai neocate negalime pirkt uz visa kaina.o  tokiu misiniu tai galima sakyt nera tik neocate tik...

Labas, siuo metu mano vaikelis gere Neocate, nezinau, kaip bus nuo metuku, bet galite pabandyti gerti Sinlaca, tai yra kose alergiskiems kudikiams, Lenkijoje skiria ja vietoj Neocate, viena pazistama maitino tik jo visa menesi sake, kad labai susitvarke oda. Mano maziukas vietoj Neocate nenori kol kas nieko kito, bet pridedam tos kosytes prie paprastu kosiu del skonio pagerinimo.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 08 14, 06:29)
Labas rytas 4u.gif  4u.gif
Klausimukas toms, kas jau geria Kiefo lasiukus:
priminkite, kokioje temperaturoje reikia laikyti Kiefo lasiukus saldytuve? ax.gif

Ant buteliuku bus uzrasyta 2-8 C. smile.gif
Atsakyti