Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

svekos visos MAMYTES,
mano maziukui padeda physiogel lipolosjonas ir kairiukscio g. buvom pas dermatologus tai isbandem tubifast tvarsciu, tokie kaip kojines uzsimauna, kad o da ne taip greitai issausetu, nu po dvieju naktu naudojimo rezultatas stulbinantis! pritepu physiogeliu ir dedu ant rankyciu, kojyciu ir galvytes (jei yra skirtingu plociu) ir mum tikrai padeda.dabar domiuosi dare tubifast rubeliais, laukiu platintojos skambucio del kainyciu ir dydziu. mum ir taip jau buvo labai didelid pagerejimas, o dabar tiesiog visa diena kaip ant sparnu, taip gera matyti ,kad odele vis grazeja ir grazeja. aisku ir neocate jau antra men valgom ir tas itakos turi, nes apetitas pas vaikiuka atsirado, daugiau isvalgo ir reikaliukai juda i prieki thumbup.gif
ai dar parekomendavo epaderm tepaliuka, jis mum labai gerai reibina, tokio dar nebuvau bandzius, cia sake neseniai atsirado jis. mum jis tinka bigsmile.gif
Papildyta:
beje ten spalio men vyks jau antra karta egzemos mokykla, reik prisiregistruoti , skaitys paskaitas bus kazkokie uzsiemimai, dalyvavimas nemokamas. mes ten ir kreipemes del tos mokyklos, bet va suteike mum tokia pagalba su tais tvarsciais, tikrai esu patenkinka, tan pakliuvom i toki dienos stacionara, viska mum ten paaiskino, dabar vaziuosim antradieni pasirodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulka: 12 rugpjūčio 2011 - 17:04
na kad vaiko visi rubai tik is medvilnes kaikurie pirkti eko medvilnes kitokiu ir neturi,kojinaites 100% medvilnines.na tai reik bandyt kaip lilo sun sake kompreselius daugiau tept.na zinokit pagalvojau kad cia silpna vieta pas mano vaika nes jugi vasara tai kojiniu visai nenesiojom bet tas toks sausumas buvo islikes.zodziu metam lauk visas chemines priemones savo rubus taip pat skalbem ekologiskai ir stebim ziurim toliau.
o aliejuka toki karts nuo karto ipilam na tik poveikio tai nelabai matom.
http://www.expressch...-oil-250ml.html
Atsakyti
Ot, rašiau ir viskas dingo doh.gif

Apie maistą kalbant.
Atsakau LiloSun - sunku keturmečiui, kuris yra raguotas nuo trimetės krizės būtų paaiškinti, kuo ši diena yra kitokia ir jis negali gauti savo mėgstamo maisto. doh.gif
Tad grafiko sudarymas yra sunku.

Neduodu tų alergenų, nuo kurių yra tokia reakcija, kaip aprašė Granatas - momentinė ir sunki. Tai pieno produktai, kai kuri mėsa, kiaušiniai ir dar šis bei tas. Visa kitą jis valgo.

O kaip Amelita parašė, kad vaiko badu nelaikysi tai net susijuokiau. Nežinau kodėl, ale mano vaiko apetitas yra pavydėtinas. Jis amžinai ALKANAS doh.gif
Ir nesvarbu ką, kiek ir kokio maisto valgo. Apsisuka ir po poros valandų - mamaaaaa, noriu kažko pavalgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 08 12, 18:02)
svekos visos MAMYTES,
mano maziukui padeda physiogel lipolosjonas ir kairiukscio g. buvom pas dermatologus tai isbandem tubifast tvarsciu, tokie kaip kojines uzsimauna, kad o da ne taip greitai issausetu, nu po dvieju naktu naudojimo rezultatas stulbinantis! pritepu physiogeliu ir dedu ant rankyciu, kojyciu ir galvytes (jei yra skirtingu plociu) ir mum tikrai padeda.dabar domiuosi dare tubifast rubeliais, laukiu platintojos skambucio del kainyciu ir dydziu. mum ir taip jau buvo labai didelid pagerejimas, o dabar tiesiog visa diena kaip ant sparnu, taip gera matyti ,kad odele vis grazeja ir grazeja. aisku ir neocate jau antra men valgom ir tas itakos turi, nes apetitas pas vaikiuka atsirado, daugiau isvalgo ir reikaliukai juda i prieki thumbup.gif
ai dar parekomendavo epaderm tepaliuka, jis mum labai gerai reibina, tokio dar nebuvau bandzius, cia sake neseniai atsirado jis. mum jis tinka bigsmile.gif
Papildyta:
beje ten spalio men vyks jau antra karta egzemos mokykla, reik prisiregistruoti , skaitys paskaitas bus kazkokie uzsiemimai, dalyvavimas nemokamas. mes ten ir kreipemes del tos mokyklos, bet va suteike mum tokia pagalba su tais tvarsciais, tikrai esu patenkinka, tan pakliuvom i toki dienos stacionara, viska mum ten paaiskino, dabar vaziuosim antradieni pasirodyti.

Dziugu skaityt jusu zinute. wub.gif Sveikit ir toliau. smile.gif O tuos tvarscius perkat ar dave ligoninej?Ir kokia gyd jus pagulde i ta stacionara? Kokia pavarde? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 12 rugpjūčio 2011 - 19:53
Dar pas mus yra bjaurus dalykas, kad jei susinervuoja - visas išrausta ir ima kasytis. Tokį priepolį sunku suvaldyti. Anksčiau dūsdavo, dabar kasosi...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 08 12, 20:52)
Dziugu skaityt jusu zinute. wub.gif Sveikit ir toliau. smile.gif O tuos tvarscius perkat ar dave ligoninej?Ir kokia gyd jus pagulde i ta stacionara? Kokia pavarde? ax.gif

mus buvo uzregistrave pas lapinskaite, o ji nukreipe i ta dienos stacionara. ten uzdejo mum, parode, o as pati dar pirkausi, jei supakuoti po 1 metra, susikarpai kaip reikia. nebrangus, nuo plocio priklauso. as uz 1 metra mokejau 7 su centais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulka: 12 rugpjūčio 2011 - 20:05
QUOTE(linulka @ 2011 08 12, 21:01)
mus buvo uzregistrave pas lapinskaite, o ji nukreipe i ta dienos stacionara. ten uzdejo mum, parode, o as pati dar pirkausi, jei supakuoti po 1 metra, susikarpai kaip reikia. nebrangus, nuo plocio priklauso. as uz 1 metra mokejau 7 su centais.

Lapinskaite mano dukra apziurejo, bet i stacionara negulde. Tik pasake, kad mes labai puikiai valdom situacija. Tuo metu vaikas buvo grazus, o nuotraukose parodem kokia buvo pries kelias savaites, pries kelias dienas. Tai, sako, saunuoliai, gerai valdot situacija. Ir liepe tik labai priziuret oda.
Papildyta:
Pagooglinau apie tuos tvarscius.

Va ka radau SM. Cituoju.

"Apie tuos tvarscius suzinojau guledama kairiukscio g ligoninej, tuo metu buvo ju klinikinis tyrimas, tai dave juos nachaliavai aisku uz tai nuolat teko fotkintis, kad matytu pagerejima.
Lietuvoje pirktu kokybe kazkiek prastesne, bet vis sis tas. Rankom 1m kainuoja berods 7 lt, kojom - 9 lt, o kunui - 14.

Tu tvarsciu esme yra ta, kad jie kaip antra oda - neleidzia odai isssauseti. Pagal taisykles (taip kairiuksio g mokino) reikia uzsitept emulianto (drekinancio kremo), paskui hormono (jei reikia) ir ant virsaus kokio "riebalo" (geriausiai paprastas vazelinas). Vazelina perku iskart po 0,5 kg Universiteto vaistinej Universiteto g. (apie 15 lt gaunas). Gulint ligononej, ta procedura darydavau kasdien, pries tai nusimaudzius. Namie stengiuos daryt 2-3 kartus per savaite.

Ui, dar pamirsau pamineti stebuklinga daikta - Tubifast tvarscius. Juos gavau gulint ligoninej - jie kaip antra oda puikiai islaiko dregme. Ju naudojimo esme yra tokia - issitepi emuliantais, tada (jei riekia) hormonu, o ant virsaus as dar vazelinu tepdavau. Tuomet uzsimaukslini tuos tvarscius ant koju, ranku, kuno, as dar ir ant veido turejau (buvau skylutes akims, burnai, nosiai ausims iskirpus, bet ilgai su juo isbut neimanoma)Man jie geri, kad ne tik drekina, bet ir neleidzia kasytis juk nors ir suprantam ,kad tai blogai ir negalima kartais susilaikyt tiesiog nera kaip ."

O rubeliai cia. Galit pasiziuret. rubeliai ir ju kainos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 12 rugpjūčio 2011 - 20:59
QUOTE(Amelita @ 2011 08 12, 21:21)

Tu tvarsciu esme yra ta, kad jie kaip antra oda - neleidzia odai isssauseti. Pagal taisykles (taip kairiuksio g mokino) reikia uzsitept emulianto (drekinancio kremo), paskui hormono (jei reikia) ir ant virsaus kokio "riebalo" (geriausiai paprastas vazelinas). Vazelina perku iskart po 0,5 kg Universiteto vaistinej Universiteto g. (apie 15 lt gaunas). Gulint ligononej, ta procedura darydavau kasdien, pries tai nusimaudzius. Namie stengiuos daryt 2-3 kartus per savaite. "

blink.gif Man kažkaip nelabai skamba....gal mano vaizduotė labai laki blush2.gif
Atsakyti
Kairiukscio g. ir mane mokino, kad reikia tepti drekinanti krema, paskui riebu krema. Nes sausai odai reikia ir to, ir to.
Atsakyti
Mergaites, kuri turit po ranka Neutral produktu - ar kartais nera juose SODIUM LAURETH SULFATO? Kad nera kvapikliu ir balikliu, tai zinau...
Atsakyti
O rėkia nuo to aveeno kur su mėlyna juostele?

Turim mes su melyna,ruda juostelemis ir dar kazkoki naktini giliai drekinanti,bet visais patepus nurausta odele ir rekia maziuke,kad jai grauzia :-( Sako,mamyte,tepk tuo maziuku.O "maziukas" pas mus buvo Boro plus tepaliukas,su kuriuo tepemes panasiai metus, vis ieskojau kuo pakeist ji, bet taip ir neradau :-( Tj pasimetus db,ar cia mum islaukt bandyt kazkiek,nes mes avizom alergija siokia tokia turim,gal taip odele reaguoja,o veliau pripras...
Atsakyti
Nu va, kaimynai eilinį kartą išklausė viską ir toliau manau galvoja, kad mes darom kažkokius kankinimo eksperimentus su savo vaiku doh.gif

Išmaudytas su avižų pienu, išteptas A-Derma kremuku. Parpia karsta.gif
Turiu mažiau nei valandą iki prabudimo. Ką veikiam? lotuliukas.gif
Atsakyti