Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

QUOTE(Irunia @ 2011 08 12, 14:04)
Ir vis gi, grįžtu prie pamąstymo apie tai, kad mano vaiko oda idealiai susitvarkė, kai žiemą sirgo ir 4 dienas nieko nevalgė, tik gėrė vandenį.
Ir nors tikrai nevalgom didžiųjų alergenų, vėliau vėl išbėrė ir turim ką turim g.gif

kai vaikai serga ir karščiuoja jų imunitetas turi ką veikti - jis turi kovoti su virusu ir jam nėra kada kovoti pačiam prieš save, nes AD yra autoimuninė liga ir imunitetas kovoja pats prieš save. Šitas reiškinys yra stebimas gana dažnai ax.gif
Atsakyti
aveena naudojam jau nuo nauju metu ruda ir melina,i vonia zalia pilam ,aveno muila naudojam ir aveno prausikli su sampunu.bet deja kojos vistiek tokios su kojnem raudonom gaunasi ir sausos labai.tai nurista tas sausumas tai vel atsiranda.o gal lieciasi su kojnaitem gal visdelto tikrai milteliai kalti g.gif na ka siandien i rimi pirksim is s raides eco miltelius.as juos abziurejau bet taip ir nepirkau.kas naudojat koki ten ji reik pirkt nes yra ir skystis ir milteliai ...
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 08 12, 15:26)
kadangi ad tiesiogiai susijes su imunitetu, tair pagerejo Tadui ligos metu, nes organizmas eme kovoti su liga ir 'nebegalvoti' ka cia kita 'uzpuolus' is nera ka veikti biggrin.gif cia tikrai ne del maisto. mum anksciau kai pakildavo temperatura auksciau 38, oda kaip kudikio tapdavo, tik prasirgdavo - ir vel visi brudai grizdavo. bet dabar jau net ir prie aukstos temperaturos negalim pasidziaugti kudikio odele

thumbup.gif visiškai teisingai
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2011 08 12, 16:34)
kai vaikai serga ir karščiuoja jų imunitetas turi ką veikti - jis turi kovoti su virusu ir jam nėra kada kovoti pačiam prieš save, nes AD yra autoimuninė liga ir imunitetas kovoja pats prieš save. Šitas reiškinys yra stebimas gana dažnai  ax.gif

Nu bet kokia nesąmonė... doh.gif Aš irgi maniau, kad čia dėl maisto doh.gif

Bet dabar susijaukė mano visai galva. Ką dabar daryti su maistu g.gif
Įtariu, kol oda nebus bent kiek gražesnė, bus sunku suprasti, ar produktas alergizuoja ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 08 12, 16:28)
matot o mes kaip susergam tai dazniause paumejimas buna ir stiprus.odele grazesne o va veidas tai baisus aplink akis raudonos demes atsiranda tokie kaip fanarai bet iskile su raudonu kanteliu.ir taip su kiekviena sloga doh.gif
musiske ir nenori teptis aveeno tipo jai griauzia ,bet pavirkdom ryte vakere ,bet nesikaso bent jau ir grazesne odele.o bischofidas mums tai  thumbup.gif  norei sedi ji jame ir aplamai taip kaip nuo kudikystes kiekviena diena sedi vonioj tai jai tai normos ribose ,taip kaip ir dantis valytis.

Pabandykit naudot tik Aveeno priemones ir nemaišyk jokių kitų papildomai. Yra aveeno avižos, pilamos į vonią. Manau, kad rezultatas bus akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2011 08 12, 16:38)
Pabandykit naudot tik Aveeno priemones ir nemaišyk jokių kitų papildomai. Yra aveeno avižos, pilamos į vonią. Manau, kad rezultatas bus akivaizdus.

turim ir avizas ir jas nepaminejau ir jas naudojam.pas mus kitu kremu jau nebera racijone tik aveeno produkcija,viska isdalinau jau.daugiau nieko ir nenaudojam na tik bischofida i vonia dar dedam.o daugiau nieko.ai dar uodegai naudojam penaten krema.bet seip tik aveeno.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 12, 16:32)
Žaizdas? Jei šlapiuoja, padeda sudokremas.
Idealiausiai buvo žaizdą užtraukęs aquacel pleistras, kurį buvau nuvogus nuo močiutės. Jai nuo pragulų jis išrašytas. Ale ir brangus, ir nesilaiko taip kaip reikėtų. Kelioms valandoms tik gaunasi, o reikia laikyti bent kelias dienas. Su trauklapiu gerai buvo, su auksinio ūso lapeliu. Žodžiu, kaitalioju.
Bet kai užsitraukia ir pasidžiaugiu, užtenka vaikui kartelį patrint koja į koją ir vėl viskas prasideda iš naujo..

na, dabar kol neturit aveeno, tai jums gerai būtų ADERMA EXOMEGA, ji yra super tuomet, kai yra atviro tipo žaizdelių, nes jos sudėtyje yra priedų, stabdančių antrinės infekcijos prasidėjimą, t.y. kad neužsikrėstų per žaizdeles bacilos visokios ir nesupūliuotų ar dar blogiau.
Papildyta:
QUOTE(jumbonis @ 2011 08 12, 16:35)
aveena naudojam jau nuo nauju metu ruda ir melina,i vonia zalia pilam ,aveno muila naudojam ir aveno prausikli su sampunu.bet deja kojos vistiek tokios su kojnem raudonom gaunasi ir sausos labai.tai nurista tas sausumas tai vel atsiranda.o gal lieciasi su kojnaitem gal visdelto tikrai milteliai kalti  g.gif na ka siandien i rimi pirksim is s raides eco miltelius.as juos abziurejau bet taip ir nepirkau.kas naudojat koki ten ji reik pirkt nes yra ir skystis ir milteliai ...

Aš pirkau RIMI vokiškus eco miltelius. Mano vaiko oda nupūslėjo....o mus abu su vyru irgi nubėrė....Teko perskalbt viską kokius vos ne penkis kartus, kol neliko eko miltelių kvapo.... schmoll.gif

Ir dar nesupratau, ką ten žalią pilat į vonią? O prausiklį naudojat tą vaikišką aveeno? ir jeigu efektas toks kaip su kojinėm, taigi akivaizdžiai matosi, kad kontaktinis dermatitas. Arba tos kojinės bala žino iš ko padarytos bigsmile.gif arba tikrai milteliai.
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2011 08 12, 16:45)
na, dabar kol neturit aveeno, tai jums gerai būtų ADERMA EXOMEGA,

Taip taip, nusipirkau, tepam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 12, 16:37)
Nu bet kokia nesąmonė... doh.gif  Aš irgi maniau, kad čia dėl maisto doh.gif

Bet dabar susijaukė mano visai galva. Ką dabar daryti su maistu g.gif
Įtariu, kol oda nebus bent kiek gražesnė, bus sunku suprasti, ar produktas alergizuoja ar ne g.gif

Jeigu vaikui nėra stiprios alerginės reakcijos kai pradeda bėgti nosis, ašarot akytės, ištinsta ir u-rausta valandos bėgyje dideli odos plotai ir pan. tai bandyt reikia viską. Tai aišku nereiškia kad jam reikia siūlyti austrių, geldelių, šitaki grybų ar dar ko nors panašaus. Bet jei jūs ribojat įprastinius kasdienius produktus tokius kaip kiaušinį, morką, duoną ir pan. Tai tikrai reikia duot, Tik pvz. kiaušinio mes valgom tik trynį, bet su majonezu smile.gif kai pavalgom tą kiaušinį kasdien tai būna, kad savaitės pabaigoj brauki per rankytes ir jaučiasi smulkūs spuogiukai, kurie vizualiai net nesimato, tada kelias dienas nevalgom kiaušų ir dingsta. kasdien kiaušinis gal tikrai per dažnai. Bet geriam įvairias sultis ir pirktas ir spaustas. Šiek tiek skiedžiam jas vandenuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 12, 14:04)
Ir vis gi, grįžtu prie pamąstymo apie tai, kad mano vaiko oda idealiai susitvarkė, kai žiemą sirgo ir 4 dienas nieko nevalgė, tik gėrė vandenį.
Ir nors tikrai nevalgom didžiųjų alergenų, vėliau vėl išbėrė ir turim ką turim g.gif

Bet vaikui valgyti juk reikia. Badu nelaikysit visa laika. ax.gif

QUOTE(Granatas @ 2011 08 12, 16:25)

mes pradėjom 7,5 ir nematau bėdos. Esmė yra ta, kad kūdikių žarnyno gleivinė yra tokia plona (jau net nekalbu apie tuos, kurie gimė cezario pagalba), kad bet koks bjauresnis baltymas gali ją suardyti. Todėl labai svarbu viską daryti palaipsniui ir pamažu. Įjautrint organizmą galima labai greitai, o kelias atgal dažniausiai būna labai ilgas ir sunkus arba jo visai nebūna. Todėl skubėt tikrai nėra ko su pusmetinukais. Manau, kad dvimečiai ir trimečiai turi valgyti beveik visus paprastus, kasdienius produktus bet iki to reikia atkeliauti palaipsniui  ax.gif
Papildyta:
Mums NEUTRAL buvo taip blogai.....kad nenoriu nė prisimint...tas pats su jų higienos priemonėm...nežinau, kas ten su joms negerai, bet mums netiko visiškai...

Mano abu vaikai gime po CP. Pirmoji su oda bedu neturejo, antroji turi.

Neutral naudoju tik skalbimo miltelius. Mums jie tinka.
Atsakyti
Sveikutes. Del skalbikliu smile.gif tai man patiko Sonnet serija. Net isdrisau nusipirkti su levandomis, nors jo yra ir bekvapio skyscio smile.gif Indus irgi plaunu su sonet. Muila irgi soneto naudojam.

Jumbonis, del tu sausu kojyciu. Pasikeiskite kojines jei nesiojate, nupirkite nespalvotas, is medvilens, be sintetikos, Iskalbikte kitu skalbikliu, ir paziurekite.
Dar ant kojyciu nakciai galima gi deti tokius ale "kompresus" , uztepti kokiu kremu storai, ar taukmedziu, ir apristi ir palikti nakciai.

Mamytes, reikia skalbi neutraliais milteliais VISKA, o ne tik maziuko drabuzelius, juk kvapas pasklinda visur, maziukas lieciasi prie jusu drabuziu, isiropscia i jusu lova, zodziu kontaktuoja visur. Ir bendrai kuo maziau chemijos naudosit tuo geriau, tas liecia ir valiklius, ploviklius visokius. Geriau jau mesti viska lauk smile.gif

Irunia, o nebandei kaitalioti pagal savaites dienas? Susirasyti dienorasti, kad pirmadieniais jus valgot tokius produktus, tada antradieni jau kitkius, treciadieni vel keisti, jei gaunasi dar i ketvirtadieni, tada grizti vel i pirmadineio meniu, viska uzrasyneti, ir ziureti. Turetu but aiskiau po keliu savaiciu. Ir siaip stenkites nepadauginti kokio nors vieno ar dvieju produktu, nes jei tai alergija, tada organizmas isijautrins ir tiems valgomiems pastoviai.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 08 12, 17:34)
Sveikutes. Del skalbikliu smile.gif tai man patiko Sonnet serija. Net isdrisau nusipirkti su levandomis, nors jo yra ir bekvapio skyscio smile.gif Indus irgi plaunu su sonet. Muila irgi soneto naudojam.

Jumbonis,  del tu sausu kojyciu. Pasikeiskite kojines jei nesiojate, nupirkite nespalvotas, is medvilens, be sintetikos, Iskalbikte kitu skalbikliu, ir paziurekite.
Dar ant kojyciu nakciai galima gi deti tokius ale "kompresus" , uztepti kokiu kremu storai, ar taukmedziu, ir apristi ir palikti nakciai.

Kur perkat tuos Sonnet? smile.gif

Mums sausumui labai padejo Emolium vonios.
Atsakyti