Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

QUOTE(jumbonis @ 2011 08 12, 09:56)
Granatai didelis aciu  4u.gif
o as pradejau mastyt  lotuliukas.gif  Kiefo lasiukai jugi irgi duodasi vaikui po lasiuka po du... jo netoleruojamu alergenu kad organizmas pradetu ji atpazint g.gif  tai galvoju reiskias jai mes juos naudojam tai po biski pratinam organizma,na tik kiausinio tai ne nes baisu darosi net nuo kvapo.tai dabar mastau seip mes darom viska jau senei taip kaip jus pagal panase formule.tik manau kad milteliu skalbimo klaida darau nes skalbiam kartais savo rubus su normaleis milteliais.ir indus plaunu su feiriu.na bandysim pakeist dar ir sita .o maudomes mes nuo gimimo kiekviena diena ir mirkstam po 30 minuciu kol nenusibosta.o jai tik po dusu tai jau nekas prasideda tikriause nenuplauni gerai seno kremo ,ar porai normalei neatsivere.o poltavos bischofidas tai super dalykas i vonia kaip tik ji pradejom naudot vaikas pradejo miegot visa nakti ismiega.dar nusipirkom pizamele su sidabru  dermata.tai ir patenkinti vaikas nesikaso ,is ryto atsikelus odele dar buna svelni nuo vakariniu kremuku.tik mes niekaip neisprendziam problemos del sausu koju.tai pagereja tai vel issauseja.

Kaip jum gerai,kad visokios naujoves padeda, pvz poltavos bisofitas sad.gif Maziuke zviege net nuo jo sad.gif o apie miega net kalbos nebuvo. Nuo Aveeno taip pat lb rausta odele ir neduoda zuikis tepti jos sad.gif, rekia,kad grauzia sad.gif
...........oooooo FAIRY tai meskit is savo gyvenimo ...... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Merisier @ 2011 08 12, 10:54)
Nebandėm. Bet dabar pat išbandysiu, ačiū 4u.gif
Neišskalbia jie man... 4u.gif

Na as Neutral naudoju, tai drabuzeliai baltutelia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatuuke: 12 rugpjūčio 2011 - 11:50
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 08 12, 12:54)

Na as Neutral naudoju, tai drabuzeliai baltutelia  blink.gif

Manau, kad gali būti, kad skirtingam vandeniui skirtingos priemonės veiksmingesnės g.gif Man toks jausmas būdavo, kad kokius įdedu, tokius ir išimu...
Ai, apie pačias dėmes dar- išiminėju su muilu su tulžim - viskas ok, nealergizuoja. O po to jau su kamuoliais man patinka - tikrai gerai skalbia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2011 08 12, 12:17)
kremukas irgi fainas, labai susigeria ir toks riebokas. Maloni oda. Kitais kremais tepant, pvz. essex plius, excipialiu U hydro losjonu, maziukas rekdavo, o tuo leidziasi. Tik mastau, kur musu gydytoja buvo dingusi, jei tas kremukas, kuri minejo Granatas - A-DERMA Exomega, skirtas butent sergantiems AD.  g.gif  Zodziu, aciu mamoms, kurios dalinasi informacija.  drinks_cheers.gif

Kiekvienam skirtingai vis gi veikia.
Tas kremukas bent jau man tikrai ne riebokas. Yra ir riebesnių. Konsistencija per lengva maniškiui. Ir žviegia kad graužia doh.gif Nuo Aveno taip nebuvo.
Na bet ir žaizdų turbūt mano vaikas per daug turi doh.gif
Dar nusipirkau A-Derma aliejų prausimuisi. Bandysim.

Feirio niekada nenaudojau. Viską plaunu su vandeniu. Ploviklis Amway yra, bet tik todėl kad mama man jį nupirko. Smirda jis man. doh.gif
Visi milteliai man smirda. Pradedu čiaudėti. Tai man svarbiausia, kad būtų be kvapo. Kažkada naudojau Surcare, Bobas. Vėliau Bobas kažkodėl pradėjo "kvepėti", tai irgi dairausi kuo skalbt. Turiu drožles. Kai turiu laiko, skalbiu rankomis su jomis, o į skalbenkę metu skalavimui.
Atsakyti
Ir vis gi, grįžtu prie pamąstymo apie tai, kad mano vaiko oda idealiai susitvarkė, kai žiemą sirgo ir 4 dienas nieko nevalgė, tik gėrė vandenį.
Ir nors tikrai nevalgom didžiųjų alergenų, vėliau vėl išbėrė ir turim ką turim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 12, 14:46)
Kiekvienam skirtingai vis gi veikia.
Tas kremukas bent jau man tikrai ne riebokas. Yra ir riebesnių. Konsistencija per lengva maniškiui. Ir žviegia kad graužia  doh.gif  Nuo Aveno taip nebuvo.
Na bet ir žaizdų turbūt mano vaikas per daug turi  doh.gif
Dar nusipirkau A-Derma aliejų prausimuisi. Bandysim.

Feirio niekada nenaudojau. Viską plaunu su vandeniu. Ploviklis Amway yra, bet tik todėl kad mama man jį nupirko. Smirda jis man.  doh.gif
Visi milteliai man smirda. Pradedu čiaudėti. Tai man svarbiausia, kad būtų be kvapo. Kažkada naudojau Surcare, Bobas. Vėliau Bobas kažkodėl pradėjo "kvepėti", tai irgi dairausi kuo skalbt. Turiu drožles. Kai turiu laiko, skalbiu rankomis su jomis, o į skalbenkę metu skalavimui.

Ale matyt kiekvienam savo, reikia atrasti... Jo, kremuku buna riebesniu, nekalbant apie tepalus ivairius... Mums turbut padeda, nes neturim tfu tfu tfu baisios, pazengusios stadijos. Pagereja, pablogeja, bet zaizdeliu dar nera. Uzsisakiau aveeno, laukiu kol parsius is JAV, turbut teks keleta savaiteliu laukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2011 08 12, 14:05)
Uzsisakiau aveeno, laukiu kol parsius is JAV, turbut teks keleta savaiteliu laukti  unsure.gif

Jo, ir mes laukiam. Niekas taip niežulio nemažino, kaip mėlynasis kremas.
Laukiu nesulaukiu, nes baigiu nuprotėt nuo to ištiso kovojimo doh.gif
Dabar vaikas guli drąskosi, bėgau kad kuo greičiau rankas patraukt, taaaip į kampą užsigavau kad net saldu doh.gif

Maniškis dar labai mėgsta prisirengti ir prisidangstyt. Tai ir taip karštas, ir dar prisikloja. Prakaitas susimaišo su limfa iš žaizdų, tai patikėkit kaip kartais užsidrąsko doh.gif doh.gif Ir dar gulėdamas užsiklojęs sugeba pavadovauti - kokį filmuką uždėt, kokio maisto atnešt. Karaliukas...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 12, 14:04)
Ir vis gi, grįžtu prie pamąstymo apie tai, kad mano vaiko oda idealiai susitvarkė, kai žiemą sirgo ir 4 dienas nieko nevalgė, tik gėrė vandenį.
Ir nors tikrai nevalgom didžiųjų alergenų, vėliau vėl išbėrė ir turim ką turim g.gif

kadangi ad tiesiogiai susijes su imunitetu, tair pagerejo Tadui ligos metu, nes organizmas eme kovoti su liga ir 'nebegalvoti' ka cia kita 'uzpuolus' is nera ka veikti biggrin.gif cia tikrai ne del maisto. mum anksciau kai pakildavo temperatura auksciau 38, oda kaip kudikio tapdavo, tik prasirgdavo - ir vel visi brudai grizdavo. bet dabar jau net ir prie aukstos temperaturos negalim pasidziaugti kudikio odele
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 08 12, 15:26)
kadangi ad tiesiogiai susijes su imunitetu, tair pagerejo Tadui ligos metu, nes organizmas eme kovoti su liga ir 'nebegalvoti' ka cia kita 'uzpuolus' is nera ka veikti biggrin.gif cia tikrai ne del maisto. mum anksciau kai pakildavo temperatura auksciau 38, oda kaip kudikio tapdavo, tik prasirgdavo - ir vel visi brudai grizdavo. bet dabar jau net ir prie aukstos temperaturos negalim pasidziaugti kudikio odele

Obana g.gif Maniškė kai tik susirgo dabar bronchitu, oda ideali tapo...aš galvojau, čia dėl dietos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 08 11, 22:48)
mamytes - esat gal kuri bandziusi Fenistil lasiukus?  g.gif  sako padeda nezuli malsinti - nes Zyrtekas mums nifiga nepadeda nei lasai nei tableciu formoje vartojamas sad.gif
Fenkaroli - jau gereme 3 savaites - buvo neblogai, o vat Ketotifeno - gydytona nenori skyrti doh.gif
O apie Fenistil lasiukus pirmame puslapyje jokios info neradau blush2.gif
Papildyta:
OATLY avižų pieno - o kuriame cia skyriuje ieskoti?

Prie pieno ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 08 11, 23:09)
Aš va mąstau. Kaip man pamatyti alergiją maistui, kai sveikos vietos ant kūno nėr  doh.gif

Kojos buvo apgijusios, dabar blin vėl išvešėjo išbujojo šlapiuojantys plotai. Net pūlinių atsirado. O taip jau džiaugiausi...

O kokiu kremuku tepatės?
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2011 08 12, 10:38)
Tokiu atveju as stebedavau ar berimai neblogeja, neryskeja, nesiplecia..

Jei buciau pradejus maitinti vaika naujais produktais tik, kai odele grazi, tai buciau pradejus primaitinima tik nuo 8 men. O pradejau kita maisteli be MP duoti nuo 6 men.

mes pradėjom 7,5 ir nematau bėdos. Esmė yra ta, kad kūdikių žarnyno gleivinė yra tokia plona (jau net nekalbu apie tuos, kurie gimė cezario pagalba), kad bet koks bjauresnis baltymas gali ją suardyti. Todėl labai svarbu viską daryti palaipsniui ir pamažu. Įjautrint organizmą galima labai greitai, o kelias atgal dažniausiai būna labai ilgas ir sunkus arba jo visai nebūna. Todėl skubėt tikrai nėra ko su pusmetinukais. Manau, kad dvimečiai ir trimečiai turi valgyti beveik visus paprastus, kasdienius produktus bet iki to reikia atkeliauti palaipsniui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2011 08 12, 11:02)
Jumbonis, su kokiais milteliais skalbiat ir kokiais galvojat skalbt?
Vaiku rubus, patalus skalbiu su neutral, patys  ant savo rubu dar bandom  pabaigineti Bonux. O mes indus plaunam irgi su Fairy, bet as su juo plaunu tik labai riebaluotus indus. O koki jus naudojat indu plovikli? Kad butu geras? g.gif

Mums NEUTRAL buvo taip blogai.....kad nenoriu nė prisimint...tas pats su jų higienos priemonėm...nežinau, kas ten su joms negerai, bet mums netiko visiškai...
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 08 12, 15:26)

matot o mes kaip susergam tai dazniause paumejimas buna ir stiprus.odele grazesne o va veidas tai baisus aplink akis raudonos demes atsiranda tokie kaip fanarai bet iskile su raudonu kanteliu.ir taip su kiekviena sloga doh.gif
musiske ir nenori teptis aveeno tipo jai griauzia ,bet pavirkdom ryte vakere ,bet nesikaso bent jau ir grazesne odele.o bischofidas mums tai thumbup.gif norei sedi ji jame ir aplamai taip kaip nuo kudikystes kiekviena diena sedi vonioj tai jai tai normos ribose ,taip kaip ir dantis valytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumbonis: 12 rugpjūčio 2011 - 15:31
QUOTE(jumbonis @ 2011 08 12, 11:43)
vaiko skalbiam su rutuliais + dedam riesutus,o kaip reik atskalbt uzskalbtus tai ddedam neutrala.savo tai skalbiam su bonux o indus seip su feiriu o kur daug maz vaikas naudoja tai plaunu su surcare ,bet kaip supratau reik visa sita sistema keist .reik viska skalbt su riesutais o indus tik su neutraliu indu plovikliu.dar iki pardei buna toks zalias eko indu ploviklis jis ir man nieko.o jei pakeisiu viska tai gal ir sausumas koju mazes. g.gif

O Aveeno kremukus bandėt ir sausumo jums nepanaikino? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Robertaa @ 2011 08 12, 12:17)
As rasiau, kad pienas mums tiko. Jis yra RIMI prie pieno, tetrapakas, beje, jis baltas, bet virsuje yra raudonas ir oranzinis "dangtelis", reikia oranzinio. O kremukas irgi fainas, labai susigeria ir toks riebokas. Maloni oda. Kitais kremais tepant, pvz. essex plius, excipialiu U hydro losjonu, maziukas rekdavo, o tuo leidziasi. Tik mastau, kur musu gydytoja buvo dingusi, jei tas kremukas, kuri minejo Granatas - A-DERMA Exomega, skirtas butent sergantiems AD.  g.gif  Zodziu, aciu mamoms, kurios dalinasi informacija.  drinks_cheers.gif

manau, kad po mėnesio kremavimosi Aveeno, jei užsisakėt, sakysit ne ačiū, o AČIŪŪŪ ax.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 08 12, 12:54)
Kaip jum gerai,kad visokios naujoves padeda, pvz poltavos bisofitas sad.gif Maziuke zviege net nuo jo sad.gif o apie miega net kalbos nebuvo. Nuo Aveeno taip pat lb rausta odele ir neduoda zuikis tepti jos sad.gif, rekia,kad grauzia sad.gif
...........oooooo FAIRY tai meskit is savo gyvenimo ...... doh.gif
Papildyta:
Na as Neutral naudoju, tai drabuzeliai baltutelia  blink.gif

O rėkia nuo to aveeno kur su mėlyna juostele?
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2011 08 12, 16:25)
O kokiu kremuku tepatės?

Žaizdas? Jei šlapiuoja, padeda sudokremas.
Idealiausiai buvo žaizdą užtraukęs aquacel pleistras, kurį buvau nuvogus nuo močiutės. Jai nuo pragulų jis išrašytas. Ale ir brangus, ir nesilaiko taip kaip reikėtų. Kelioms valandoms tik gaunasi, o reikia laikyti bent kelias dienas. Su trauklapiu gerai buvo, su auksinio ūso lapeliu. Žodžiu, kaitalioju.
Bet kai užsitraukia ir pasidžiaugiu, užtenka vaikui kartelį patrint koja į koją ir vėl viskas prasideda iš naujo..
Atsakyti