QUOTE(Amelita @ 2011 08 12, 11:02)
Jumbonis, su kokiais milteliais skalbiat ir kokiais galvojat skalbt?
Vaiku rubus, patalus skalbiu su neutral, patys ant savo rubu dar bandom pabaigineti Bonux. O mes indus plaunam irgi su Fairy, bet as su juo plaunu tik labai riebaluotus indus. O koki jus naudojat indu plovikli? Kad butu geras?
vaiko skalbiam su rutuliais + dedam riesutus,o kaip reik atskalbt uzskalbtus tai ddedam neutrala.savo tai skalbiam su bonux o indus seip su feiriu o kur daug maz vaikas naudoja tai plaunu su surcare ,bet kaip supratau reik visa sita sistema keist .reik viska skalbt su riesutais o indus tik su neutraliu indu plovikliu.dar iki pardei buna toks zalias eko indu ploviklis jis ir man nieko.o jei pakeisiu viska tai gal ir sausumas koju mazes.
Papildyta:
QUOTE(Merisier @ 2011 08 12, 11:09)
Sveikos,
Apie skalbiklius. Aš nuo gimimo vaiko naudojau tik Ringuvos muilo drožles. Skalbenkei jas pradžioj ištirpindavau šiltam vandeny, tada supildavau tiesiai į būgną. Dabar naudoju burbulus. Eko burbulai, na, tie su spygliukais man drąskė medžiagas, tai nusipirkau Thomas Philipse kitokius, su kažkokiu porolonu.
Tfu tfu tfu, mūsų atopinės bėdos lyg ir aprimo - visiškai išėmėm iš raciono kiaušinius, pieną, morkas, avižas, ryžius, grikius, kukurūzus. Nepadauginam bulvių. Atrodo, kas belieka? Ogi pavyko pripratint merginą prie brokolių, kalafiorų. Valgom makaronus, blynus, mėsą, vaisius. Bandysiu gal putpelių kiaušinį įvedinėt...
Liūdna tik, kad pulmonologinės problemos vis didėja...Jau 4 mėnesiai plaučiuose karkalai. Bandysim ieškoti gero pulmonologo, nes iš paskutinio (-ės) jokios naudos apart ironijos nebuvo, o situacija ne tik, kad negerėja, bet blogėja...
o nebandet Juozazoliu arbata duot ,mes gere ja jau 2 menesius per ta laika nei karto nenaudojom pypkes ,nors anksciau reikejo kas 1,5 savaites stabilei isipurkst nes sniokste plauciai,o dabar ramu ir jokiu montelukastu negerem
patenkinta as kad bent viena beda isprendem,na neaisku kiek ilgai gal tik dabar taip yra ateis ruduo ir vel gal prasides,bet dabar tai liux
Kartais atrodo,kad gyvenimas juda ne i prieki,o i uzpakali !