Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

QUOTE(beatka1983 @ 2011 08 11, 22:48)
mamytes - esat gal kuri bandziusi Fenistil lasiukus?  g.gif  sako padeda nezuli malsinti - nes Zyrtekas mums nifiga nepadeda nei lasai nei tableciu formoje vartojamas sad.gif
Fenkaroli - jau gereme 3 savaites - buvo neblogai, o vat Ketotifeno - gydytona nenori skyrti doh.gif
O apie Fenistil lasiukus pirmame puslapyje jokios info neradau blush2.gif
Papildyta:
OATLY avižų pieno - o kuriame cia skyriuje ieskoti?

Prie pieno produktu,kaip normalaus pieno tetrapakas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 11, 23:09)
Aš va mąstau. Kaip man pamatyti alergiją maistui, kai sveikos vietos ant kūno nėr  doh.gif

Kojos buvo apgijusios, dabar blin vėl išvešėjo išbujojo šlapiuojantys plotai. Net pūlinių atsirado. O taip jau džiaugiausi...

Tokiu atveju as stebedavau ar berimai neblogeja, neryskeja, nesiplecia..

Jei buciau pradejus maitinti vaika naujais produktais tik, kai odele grazi, tai buciau pradejus primaitinima tik nuo 8 men. O pradejau kita maisteli be MP duoti nuo 6 men.
Atsakyti
Granatai didelis aciu 4u.gif
o as pradejau mastyt lotuliukas.gif Kiefo lasiukai jugi irgi duodasi vaikui po lasiuka po du... jo netoleruojamu alergenu kad organizmas pradetu ji atpazint g.gif tai galvoju reiskias jai mes juos naudojam tai po biski pratinam organizma,na tik kiausinio tai ne nes baisu darosi net nuo kvapo.tai dabar mastau seip mes darom viska jau senei taip kaip jus pagal panase formule.tik manau kad milteliu skalbimo klaida darau nes skalbiam kartais savo rubus su normaleis milteliais.ir indus plaunu su feiriu.na bandysim pakeist dar ir sita .o maudomes mes nuo gimimo kiekviena diena ir mirkstam po 30 minuciu kol nenusibosta.o jai tik po dusu tai jau nekas prasideda tikriause nenuplauni gerai seno kremo ,ar porai normalei neatsivere.o poltavos bischofidas tai super dalykas i vonia kaip tik ji pradejom naudot vaikas pradejo miegot visa nakti ismiega.dar nusipirkom pizamele su sidabru dermata.tai ir patenkinti vaikas nesikaso ,is ryto atsikelus odele dar buna svelni nuo vakariniu kremuku.tik mes niekaip neisprendziam problemos del sausu koju.tai pagereja tai vel issauseja.
Atsakyti
Jumbonis, su kokiais milteliais skalbiat ir kokiais galvojat skalbt?
Vaiku rubus, patalus skalbiu su neutral, patys ant savo rubu dar bandom pabaigineti Bonux. O mes indus plaunam irgi su Fairy, bet as su juo plaunu tik labai riebaluotus indus. O koki jus naudojat indu plovikli? Kad butu geras? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 12 rugpjūčio 2011 - 10:03
Sveikos,
Apie skalbiklius. Aš nuo gimimo vaiko naudojau tik Ringuvos muilo drožles. Skalbenkei jas pradžioj ištirpindavau šiltam vandeny, tada supildavau tiesiai į būgną. Dabar naudoju burbulus. Eko burbulai, na, tie su spygliukais man drąskė medžiagas, tai nusipirkau Thomas Philipse kitokius, su kažkokiu porolonu.

Tfu tfu tfu, mūsų atopinės bėdos lyg ir aprimo - visiškai išėmėm iš raciono kiaušinius, pieną, morkas, avižas, ryžius, grikius, kukurūzus. Nepadauginam bulvių. Atrodo, kas belieka? Ogi pavyko pripratint merginą prie brokolių, kalafiorų. Valgom makaronus, blynus, mėsą, vaisius. Bandysiu gal putpelių kiaušinį įvedinėt...

Liūdna tik, kad pulmonologinės problemos vis didėja...Jau 4 mėnesiai plaučiuose karkalai. Bandysim ieškoti gero pulmonologo, nes iš paskutinio (-ės) jokios naudos apart ironijos nebuvo, o situacija ne tik, kad negerėja, bet blogėja...
Atsakyti
Jei gyvenat Vilniuje ar netoli jo siulyciau gyd. Rimvyda Ivaskeviciu. Dirba jis santariskese, vaiku ligoninej ir konsultacinej poliklinikoj.cia ziuret kada dirba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 12 rugpjūčio 2011 - 10:25
QUOTE(Amelita @ 2011 08 12, 11:23)
Jei gyvenat Vilniuje ar netoli jo siulyciau gyd. Rimvyda Ivaskeviciu. Dirba jis santariskese, vaiku ligoninej ir konsultacinej poliklinikoj.cia ziuret kada dirba

Jo, Vilniuje. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 08 12, 11:33)
Jo, Vilniuje. Ačiū 4u.gif

Prasom, kad tik padetu. Jis tikrai saunus. 4u.gif Bent jau man ir mano vaikams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 08 12, 11:02)
Jumbonis, su kokiais milteliais skalbiat ir kokiais galvojat skalbt?
Vaiku rubus, patalus skalbiu su neutral, patys  ant savo rubu dar bandom  pabaigineti Bonux. O mes indus plaunam irgi su Fairy, bet as su juo plaunu tik labai riebaluotus indus. O koki jus naudojat indu plovikli? Kad butu geras? g.gif

vaiko skalbiam su rutuliais + dedam riesutus,o kaip reik atskalbt uzskalbtus tai ddedam neutrala.savo tai skalbiam su bonux o indus seip su feiriu o kur daug maz vaikas naudoja tai plaunu su surcare ,bet kaip supratau reik visa sita sistema keist .reik viska skalbt su riesutais o indus tik su neutraliu indu plovikliu.dar iki pardei buna toks zalias eko indu ploviklis jis ir man nieko.o jei pakeisiu viska tai gal ir sausumas koju mazes. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Merisier @ 2011 08 12, 11:09)
Sveikos,
Apie skalbiklius. Aš nuo gimimo vaiko naudojau tik Ringuvos muilo drožles. Skalbenkei jas pradžioj ištirpindavau šiltam vandeny, tada supildavau tiesiai į būgną. Dabar naudoju burbulus. Eko burbulai, na, tie su spygliukais man drąskė medžiagas, tai nusipirkau Thomas Philipse kitokius, su kažkokiu porolonu.

Tfu tfu tfu, mūsų atopinės bėdos lyg ir aprimo - visiškai išėmėm iš raciono kiaušinius, pieną, morkas, avižas, ryžius, grikius, kukurūzus. Nepadauginam bulvių. Atrodo, kas belieka? Ogi pavyko pripratint merginą prie brokolių, kalafiorų. Valgom makaronus, blynus, mėsą, vaisius. Bandysiu gal putpelių kiaušinį įvedinėt...

Liūdna tik, kad pulmonologinės problemos vis didėja...Jau 4 mėnesiai plaučiuose karkalai. Bandysim ieškoti gero pulmonologo, nes iš paskutinio (-ės) jokios naudos apart ironijos nebuvo, o situacija ne tik, kad negerėja, bet blogėja...

o nebandet Juozazoliu arbata duot ,mes gere ja jau 2 menesius per ta laika nei karto nenaudojom pypkes ,nors anksciau reikejo kas 1,5 savaites stabilei isipurkst nes sniokste plauciai,o dabar ramu ir jokiu montelukastu negerem thumbup.gif patenkinta as kad bent viena beda isprendem,na neaisku kiek ilgai gal tik dabar taip yra ateis ruduo ir vel gal prasides,bet dabar tai liux
Atsakyti
O neutral, negeri milteliai jums?
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 08 12, 11:43)
o nebandet Juozazoliu arbata duot ,mes gere ja jau 2 menesius per ta laika nei karto nenaudojom pypkes ,nors anksciau reikejo kas 1,5 savaites stabilei isipurkst nes sniokste plauciai,o dabar ramu ir jokiu montelukastu negerem  thumbup.gif  patenkinta as kad bent viena beda isprendem,na neaisku kiek ilgai gal tik dabar taip yra ateis ruduo ir vel gal prasides,bet dabar tai liux

Nebandėm. Bet dabar pat išbandysiu, ačiū 4u.gif

QUOTE(Amelita @ 2011 08 12, 11:43)
O neutral, negeri milteliai jums?

Neišskalbia jie man... 4u.gif
Atsakyti
As rasiau, kad pienas mums tiko. Jis yra RIMI prie pieno, tetrapakas, beje, jis baltas, bet virsuje yra raudonas ir oranzinis "dangtelis", reikia oranzinio. O kremukas irgi fainas, labai susigeria ir toks riebokas. Maloni oda. Kitais kremais tepant, pvz. essex plius, excipialiu U hydro losjonu, maziukas rekdavo, o tuo leidziasi. Tik mastau, kur musu gydytoja buvo dingusi, jei tas kremukas, kuri minejo Granatas - A-DERMA Exomega, skirtas butent sergantiems AD. g.gif Zodziu, aciu mamoms, kurios dalinasi informacija. drinks_cheers.gif
Atsakyti