QUOTE(Amelita @ 2011 08 11, 12:35)
Siaip grybus patartina duot vaikams neanksciau nei 7 ar 10 metu. Nepamenu keliu metu tiksliai, bet buvo toks straipsnis lrytas.lt.
Nu va, aš kažkada esu skaičius, kad grybų žmogaus organizmas apskraitai nevirškina, nes neturi tam fermentų....kai tuo tarpu grybų knygose rašoma apie vienų ar kitų grybų naudą žmogui....
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2011 08 11, 12:50)
O kaip pvz, su isialerginimu. Jei valgo, lyg nieko, o paskui pradeda stipriai bert. Juk siaip turetu but atvirksciai, organizmas po biski apsipranta ir pradeda toleruoti pagal ta teorija
Tada dar toks dalykas, gerai jei taip butu paprasta davei kazka isbere, palaukei kelias dienas nurimo ir vel kazka bandai. Bet cia gal labai lengvos formos, nes kai vaika beria istysai, tai kaip tada?
Aisku viskas tesingai, reikia ivedineti po biski vis kitoki maista, bet jei matai kad stipriai beria, atsiranda dilgeline, nemanau kad protinga po tokio trumpo laiko tarpo bandyti. Vienas geras gydytojas patare tik po 3 men. bandyt vel ta produkta, nuo kurio stipri reakcija.
Siaip pritariu Fedes. Manau kad kai sumazeja bendras organizmo isijautrinimas tai tada ir atsiranda galimybe po biski ivedineti maista.
Aisku jei vaikui nealerginis AD, tai tu dietu visai nereikia, tik tinkama odos prieziura
Tada dar toks dalykas, gerai jei taip butu paprasta davei kazka isbere, palaukei kelias dienas nurimo ir vel kazka bandai. Bet cia gal labai lengvos formos, nes kai vaika beria istysai, tai kaip tada?
Aisku viskas tesingai, reikia ivedineti po biski vis kitoki maista, bet jei matai kad stipriai beria, atsiranda dilgeline, nemanau kad protinga po tokio trumpo laiko tarpo bandyti. Vienas geras gydytojas patare tik po 3 men. bandyt vel ta produkta, nuo kurio stipri reakcija.
Siaip pritariu Fedes. Manau kad kai sumazeja bendras organizmo isijautrinimas tai tada ir atsiranda galimybe po biski ivedineti maista.
Aisku jei vaikui nealerginis AD, tai tu dietu visai nereikia, tik tinkama odos prieziura
Na, aš kiek skaičiau, niekur dar nesu radus tokio pavadinimo kaip alerginis AD. Čia gal greičiau mūsų lietuviški medikai jį sugalvojo. Manau, kad tiesiog yra dvi atskiros ligos su dviem atskirom diagnozėm - alergija ir AD