Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

QUOTE(Irunia @ 2011 08 10, 14:26)
Bent jau man gydytoja sakė nesižavėti. Labai greit apsivelia nuo kremų ir šiaip, sako gi rūbas negydo. Aš susilaikiau nuo pirkimo unsure.gif

Mesa tai tik pirštinytes turim, bet kaip ir apsiburbuliavo, nors ploviau tik specialiu sonet skysčiu, nes kai pirkom sakė kitom priemonėm sugadinsim. Dedam nakčiai, bet nzn, anksčiau miegodavo užsiutom rankovėm, tai dabar geriau, juk jau didelis, bet pirštinės tai gal paprastas medvilnines pirštuotas gavus kitaip nebūtų, o tos visgi 60 Lt.
O pirkom pabandymui, galvojau pasiteisins pirksim pižamą, bet pižamos nepirkom smile.gif Gqal kam ir tinka. Čia tikrai kiekvienas turi rast savo. Ir tepalus ir visas kitas priemones.
Atsakyti
Mano maziukas gyvena dermasilk glaustinukeje jau 4 menesiai. Skalbiu beveik kiekviena diena ringuvos muilu, tai vaizdelis jau visai nekoks verysad.gif , bet be to rubelio butu labai sunku, ipac kai karsta, jau pasirodo ir skiluciu ir spalva pasikeite, nenoreciau daugiau pirkti, bet kas zino, kas bus toliau. Bet viena galiu pasakyti, kai buvo labai blogai, tas rubelis labai palengvino vaikuciui ir man gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 10, 13:25)
Kas turi eco rutulius, pasakykit man, kuo skiriasi šitie iš skirtingų puslapių.
Labai jau kainos skirtingos.  g.gif

http://www.topprekes...ball-2-vnt.html

http://www.topshop.l...6...main=&pcs=1

Ar esat pirkę iš to pirmojo puslapio? Ar patikimas jis?
Dėkavoju  ax.gif

Musu kaimyne gyresi,kad nusipirko eco rutulius net uz 3.5 lt, is 'viskas uz viena eura" parduotuves lotuliukas.gif tai da pigiau lotuliukas.gif
Nezinau,as siunciausi is ekopirk,bet dabar jie nebeturi jau tu rutuliu. mokejau 59 lt
Atsakyti
Tiesa, sakė rudojo kremo nebegamina ir jei yra prekyboje, tai tik likučiai blink.gif
Čia giminaitė skambino tiesiogiai iš Amerikos kažkam ten į gamybą.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2011 08 10, 14:54)
Mano maziukas gyvena dermasilk glaustinukeje jau 4 menesiai. Skalbiu beveik kiekviena diena ringuvos muilu, tai vaizdelis jau visai nekoks verysad.gif , bet be to rubelio butu labai sunku, ipac kai karsta, jau pasirodo ir skiluciu ir spalva pasikeite, nenoreciau daugiau pirkti, bet kas zino, kas bus toliau. Bet viena galiu pasakyti, kai buvo labai blogai, tas rubelis labai palengvino vaikuciui ir man gyvenima.

Na svarbu, kad tik padejo ir padeda maziukui.
smile.gif 4u.gif 4u.gif

O Linulka, jei oda labai sausa, mums labai padejo emolium emulsija i vonia. Nueik i norfos vaistine, ten gausi mazylio kortele, nes turi maziuka vaika, gausi su ja 30 proc nuolaida tai emulsijai.Po jos kunelio nereikia nuskalauti. Ji mums LABAI PADEJO KOVOTI su ODOS SAUSUMU. thumbup.gif thumbup.gif Dabar odele nesausa, normali. Sveikateles tavo maziukui. smile.gif Kaip supratau AD mazyliui...
Va tokiapasizurek cia yra ir 200 ml pakuote, bet kai su 30 proc nuolaida tai labai sumazeja si kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 10 rugpjūčio 2011 - 15:53
aciu visom uz atsakymus del dermasilk, tai mum ner taip blogai, nakti jis pas mane visada ramiai miega, nesikaso, taip,kad gal susilaikysiu kol kas. niekada nebuvo nusikases, pasikaso tik kai isrengiu nuogai tept kremuku.
AMELITA, turiu as ta mazylio kortele ir dabar naudojamoilatum pieneli i vonia, mum tinka smile.gif manau reik daug kantrybes juk viskas i geraja puse mum, po truputi po truputi ir susidorosim su tuo sausumu smile.gif
Atsakyti
Laba diena, seniokėm ir naujokėm, mano jauniausioji atžala taip pat turi AD. Norėjau tik pasidalinti vienu puslapiuku, kur viskas, bent jau naujokėms šiame reikale, labai paprastai ir aiškiai parašyta ax.gif
http://www.eczemaireland.org/
O dabar klausimas daug patyrusioms. Ar gali išmatos būti graužiančios dėl Neoceito? Vaiko visa dupcė raudona ir žaizdota nuo kakio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 10 rugpjūčio 2011 - 17:32
QUOTE(linulka @ 2011 08 10, 17:51)
aciu visom uz atsakymus del dermasilk, tai mum ner taip blogai, nakti jis pas mane visada ramiai miega, nesikaso, taip,kad gal susilaikysiu kol kas. niekada nebuvo nusikases, pasikaso tik kai isrengiu nuogai tept kremuku.
AMELITA, turiu as ta mazylio kortele ir dabar naudojamoilatum pieneli i vonia, mum tinka smile.gif manau reik daug kantrybes juk viskas i geraja puse mum, po truputi po truputi ir susidorosim su tuo sausumu smile.gif

Viskas susitvarkys. wub.gif wub.gif Tik reikia laiko. Mes isnaudojom 400 ml buteli, tai efektas matos. Pradzioj prausem kas vakara su juo, dabar jau 2-3 vakarus, kitus vakarus po dusiuku arba paprasto H20 vonelej. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 10, 18:30)
Ar gali išmatos būti graužiančios dėl Neoceito? Vaiko visa dupcė raudona ir žaizdota nuo kakio.

Pas mus taip yra. Neoceito nenaudojam.
Išmatose būna nesuvirškinto maisto ir tvoskia rūgštim. Žinoma, graužia.
Atsakyti
Mes Neocate valgom, bet problemu neturime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 08 10, 19:30)
Laba diena, seniokėm ir naujokėm,  mano jauniausioji atžala taip pat turi AD. Norėjau tik pasidalinti vienu puslapiuku, kur viskas, bent jau naujokėms šiame reikale, labai paprastai ir aiškiai parašyta  ax.gif
http://www.eczemaireland.org/
O dabar klausimas daug patyrusioms. Ar gali išmatos būti graužiančios dėl Neoceito? Vaiko visa dupcė raudona ir žaizdota nuo kakio.

Mes Neocate geriam jau 2 m,jokiu problemu neturim,tai manau cia ne nuo jo g.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Ieškosim kitų kaltininkų.
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 08 10, 19:09)
Pas mus taip yra. Neoceito nenaudojam.
Išmatose būna nesuvirškinto maisto ir tvoskia rūgštim. Žinoma, graužia.

O kaip gydote tokias žaizdas? Avižų antpilas kažkiek apmalšina, bet negelbėja, o plaunant grynu vandeniu, žviegia kaip skerdžiamas paršelis...
Atsakyti