Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

Ne neatostogauja biggrin.gif pati su savim pasikalbesiu biggrin.gif

O kuris ten sampunas, kur luobeli naikina aveeno?
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2011 08 10, 11:03)
Ne neatostogauja  biggrin.gif pati su savim pasikalbesiu  biggrin.gif

O kuris ten sampunas, kur luobeli naikina aveeno?

Tą, kur įdėjau ax.gif Tik po kiekvieno ižlovimo galvytę toje vietoje, kur luobelis, reikia patepti ir kremuku, tol kol luobelio nebebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2011 08 10, 10:17)
Tą, kur įdėjau  ax.gif Tik po kiekvieno ižlovimo galvytę toje vietoje, kur luobelis, reikia patepti ir kremuku, tol kol luobelio nebebus smile.gif

aha aciu siandien uzsakysiu viska vel pas Taure 4u.gif myotcstore.com is sito psl, tik avizu i vonia ten nera verysad.gif aktualiausias mums melynas, bijau pagalvot kas bus, kai baigsis..
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2011 08 10, 11:38)
aha aciu siandien uzsakysiu viska vel pas Taure  4u.gif myotcstore.com is sito psl, tik avizu i vonia ten nera  verysad.gif aktualiausias mums melynas, bijau pagalvot kas bus, kai baigsis..

Pabandykit tą naują, kur rašiau - pamatysit ax.gif nebereikės to mėlyno....
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2011 08 10, 11:53)
Pabandykit tą naują, kur rašiau - pamatysit  ax.gif nebereikės to mėlyno....

Aš turiu tą naują, bet mums jis nelabai. Ir bandžiau dar kelių rūšių Aveeno , bet mums jis nelabai, jokio efekto nebuvo. LAbaiu tinka natūralios priemonės, o ir maniškis nesiduoda labai tept tais iš tūtelių, žviegia baisiasiai kai patepi, gal jam netinka kas.
To naujo buvau 2 tūteles persisiuntus, bet vieną draugei pardavaiu, nes jis mums na netinka gal.
Prausiklis nieko, normaliai. Bet dabar radau labai neblogos sudėties, tai bandysiu iš kitą.
http://www.iherb.com...0-ml/35019?at=0

Čia pačiai galima atsisiusti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 10 rugpjūčio 2011 - 11:04
uzsakiau ir ta melyna ir exema therapy smile.gif ir prausikli ir sampuna tongue.gif
Atsakyti
Kas turi eco rutulius, pasakykit man, kuo skiriasi šitie iš skirtingų puslapių.
Labai jau kainos skirtingos. g.gif

http://www.topprekes...ball-2-vnt.html

http://www.topshop.l...6...main=&pcs=1

Ar esat pirkę iš to pirmojo puslapio? Ar patikimas jis?
Dėkavoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2011 08 09, 15:41)
Turim vieną berniuką, kuris gavęs BEGALĘ vaistų ir bando šitą schemutę. Gyvena name, kur nemažai pelėsio. Kol kas, kiek suprantu, sunkiai jiems sekasi...gal pelėsi ir turi įtaką?  g.gif

Pas mus irgi pelėsis. Nuo jo pabėgt neįmanoma. Ir priemones naudojom, ir kapitalinis remontas padarytas, bet išlenda vėl į paviršių...
Buvo laikas, kai visi rūbai spintoje pelydavo. Arba vaiko apseilėti žaislai.
Ir smarvė ištsisai buvo. O dabar po remonto vėl lenda lauk.
Todėl mums irgi daug kas pelėsį įtaria... verysad.gif

O aš parašysiu savo patirtį, kas yra sunkiausia vaiko ligoje - atlaikyti senelių terorą dėl to, kad nemokam prižiūrėti vaiko ir kad nenaudojam hormonų...
Jau kažkada skundžiausi tuo, bet viskas tuo ir nesibaigė. Sugebėjo sugadinti man nervus per vaiko gimtadienį... doh.gif verysad.gif
Bet, kaip pasakė man homeopatė - jūs dar labai gerai laikotės, kad tiek laiko ištvėrėt nenuleidę rankų ir nesuvarę hormonų.

Granatas, dėkui už schemutę. Pati kažką panašaus jau buvau sumąsčius, bet va gavau patvirtinimą. Kol kas dar mano kremai neatkeliavę, bet nutariau vis gi bandyti 2 kartus dienoje maudyti. Šiandien ryte kaimynai manau buvo "patenkinti" skardžiuoju mano žadintuvu lotuliukas.gif
Po maudynių tepu KMU unikremu. Kas nebandęs, pabandykit. Neblogai drėkina. Ten alyvuogių aliejus, alijošius sudėtyje yra.
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2011 08 09, 15:05)
Aš ir jau pasimečiau...dukrytės odelė jau buvo graži, valgė ko seniau negaudavo (džiūvėsėlius, sausainius "Gaidelis", duoną, batoną), žodžiu viską, kur jau yra kviečių. Ir nieko, viskas gerai, mano nuostabai. Nebuvo nei vieno rausvo lopinėlio per dvi savaites, o nuo šio šeštadienio užvalgė sūrių lazdelių, ir vėl išbėrė kojytę, petukas jau nudraskytas, ar galėjo taip atsitikt nuo tų lazdelių? blink.gif beje ir daugiau tų sausainių "Gaidelis" užvalgė...nebegaliu, o jau taip džiaugiaus doh.gif

Oj musu situacija 1:1. Arba nuo visokiu javu arba suris, jogurtas, neduodu nei vieno, po to lyg pagereja odele, kazka duodu, vel isberia, kita karta vsiskai neberia, ar nebezinau nei nuo ko, nei kaip... Tepam ir tais prakeiktais hormonais ir paprastais kremais su slapalais visokiais, nebezinau jau ka ir daryti.. Kas siusites kremukus tuos? Noriu jungtis... bandyti, kas lieka, griebiames siaudo. unsure.gif
Atsakyti
Granatas -
"Maistas ir AD.
Davėt kažko ir jūsų vaikiuką išbėrė. Maistinis bėrimas dažniausiai būna labai smulkus, kūno spalvos arba vos rusvais spuogeliais. Nesigąsdinam ir JOKIAIS BŪDAIS neišimam produkto iš vaiko raciono. Pas mažiukus ilgai dėstosi fermentai, kol viskas užsikuria kaip turi būti. Taigi, išbėrė - porą dienų neduodat to produkto, o tada vėl bandot. Bandyt reikia mažiausiai 10-12 kartų. Vaikų dietologai įspėja, kad net ir vieno produkto išėmimas gali turėti labai negerų pasekmių."

sveiki,
gal galite dar placiau padestyti si komentara. jei gerai supratau, tai reiketu vaikui duoti tu produktu jei jam ir rodo didele alergija? maniskiui pagrinde kvieciai ...
bet anafilaksiniu soku nera. taip pat mes turime kate, jam rodo 3 klase verysad.gif taip pat ir namu erkutei. as pati nuo gimimo atopike, tai sunelis turi si gena, man buvo sunki forma, as neisaugau .... bet po nestumo man labai pagerejo, nebenaudoju jokiu tepalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nurija: 10 rugpjūčio 2011 - 13:02
sveikos mamytes 4u.gif
buvom mes siandien pas dermatologus kairiukscio gatveje, mum ten liepe nusipirkti dermasilk drabuzelius ir naudoti tubifast tubuliarinius tvarscius. maudyti kalio permanganate ir po to pasitepti mum tinkamu kremuku ir detis tuos tvarstukus, cia atsiet svedijoje toks gydymo budas taikomas, ten gydytojai stazavosi ir dabar cia naudoja si metoda. ten toks dienos stacionaras, daro kazkokias proceduras, tepa... kremus reik visus savo tureti, kazkaip man taip nuotaika siandien sugadino,nes sake,kad papasakos mum ta gyd. apie tvarscius ir viskas, o cia nieko nepaaiskine uzrase mus i ta dienos stacionara 12 dienu g.gif ,man sokas su vyru buvo, sako kodel jus nieko neatsivezet (kremu ir pan.)nu vienu zodziu, daug cia to rasymo doh.gif . iraiskina,kad suteiks mum visa cia pagalba, kaip supratau nusivezi savo viska, istepa dar gal kokias proceduras daro ir vaziuoji namo blink.gif ISKART PASAKIAU,KAD JEI TEPSIT HORMONAIS,TAI ACIU NEREIKIA,tai pradejo man cia sapalioti,kad neimanoma apsieti be ju, o as sakau,kad issiverciu ir be ju. tai prie reikalo ar kam teko susidurti su tais tubifast tvarsciais? ir kas naudoja dermasilk rubelius ar verta juos pirkti ir kur gal kas zino pigiau? musu dabar nebeberia, bet labai sausa odele, galvyte ir rankytes nuo alkuniu, o kojytes ir pats kunelis jau kaip ir susitvarke, aisku, oda ne tokia kokia turi buti pas\sveika zmoguti, bet mum tai ryskus pagerejimas.
beje spali ten vyks antra karta egzemos mokykla, del jos ir vaziavom, bet gavosi taip, gal kas jau ten lankesi, nes viena karta jau vyko paskaitos ir praktiniai uzsiemimai kaip priziureti serganciuosius ad.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 08 10, 14:17)
ar verta juos pirkti ir kur gal kas zino pigiau?

Bent jau man gydytoja sakė nesižavėti. Labai greit apsivelia nuo kremų ir šiaip, sako gi rūbas negydo. Aš susilaikiau nuo pirkimo unsure.gif
Atsakyti