Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

QUOTE(Irunia @ 2011 08 08, 13:29)
Aš per gimines užsisakiau. Tik jie dar tyli, tai net nežinau ar rado, ar nupirko.
Tas laiko juostų skirtumas veda iš proto - niekaip vieni kitų nepagaunam  lotuliukas.gif
Papildyta:

o is kur apskritai perkat, jei drugstore nera? kokioj saly?
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2011 08 08, 14:40)

Amerikoj. O iš kur jie pirks, nežinau.
Buvau radus kitą puslapį. Apie jo patikimumą nežinau.

http://www.myotcstor...h.asp...o&&pi=5
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 08 08, 16:31)
Amerikoj. O iš kur jie pirks, nežinau.
Buvau radus kitą puslapį. Apie jo patikimumą nežinau.

http://www.myotcstor...h.asp...o&&pi=5

aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mamos 4u.gif

uz simboline 30lt kaina parduodu nepradaryta a-derma creme de soin 150ml face and body soother and moisturizes , galioja iki 2011.11 ir 400ml talpos dideli a-dermos exomegos face and body krema, nepradarytas, pirktas Danijoje, galioja iki 2012.09 men, uz ji noreciau 40lt, moketa tikrai daug daugiau.. Ir perkantiems dovanoji nauja Daosan kremuka 50ml, gauta is gydytojo Kiefo.
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2011 08 08, 15:40)

Airijoj jo lengvai galima nusipirkti,turbut ir Anglijoj jo yra 4u.gif Manau atsiras kas is cia galetu parvezti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2011 08 08, 21:21)
Airijoj jo lengvai galima nusipirkti,turbut ir Anglijoj jo yra 4u.gif Manau atsiras kas is cia galetu parvezti 4u.gif

Ne visur yra butent to melyno ir to rudo. Aveeno. Amerikoj ju yra vaistinese, paprastose parduotuvese. Ne tik internetu galima pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 08 08, 23:34)
Ne visur yra butent to melyno ir to rudo. Aveeno. Amerikoj ju yra vaistinese, paprastose parduotuvese. Ne tik internetu galima pirkti.

Ir koks gi butent tas kremas? g.gif As naudoju melyna Aveeno ir kuo puokiausiai jis mums tinka 4u.gif ir perku ji Airijoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2011 08 08, 23:23)
Ir koks gi butent tas kremas? g.gif As naudoju melyna Aveeno ir kuo puokiausiai jis mums tinka 4u.gif ir perku ji Airijoj blush2.gif

o airijoi kuriose parduotuvese ar vaistinese yra to melyno?gal ir mums atves tada is ten jai gaus .
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2011 08 08, 23:23)

Jei taip, tai dziugu. Kai ieskojau is kur parsisiusti, tai intenetinese parduotuvese, nezinau ar jos ten Anglijos ar Airijos, tai nebuvo rudo ir melyno, o tik kaz kuris vienas. O Amerikoj tikrai ju pilna.
Atsakyti
LAAAABAAAAS 4u.gif

Na, po šimto metų užsukau pasižiūrinėt, kaip čia kam sekasi blush2.gif
Labai jau daug naujų narių - plečiasi AD labai sparčiai, kiek matau aplink ax.gif

Trumpai: mes buvom išlipę visai iš bėdos ax.gif Ir net jau mūsų sugalvotos schemutės laikėmės taip..... rolleyes.gif Tada sugalvojom pasiskiepyt nuo vėjaraupių doh.gif Pasiskiepijom....vėl 2 mėnesiai kovos su tuo prakeiktu AD...šįkart tokia atkakli ir ūmi forma - išpūslėjo visi delniukai ax.gif Jau mamytė vėl į paniką buvo puolus...bet eilinį kartą nugalėjo kantrybė, susikaupimas ir schemutės laikymasis thumbup.gif Išlipom thumbup.gif Be jokių vaistų ir tepalų 4u.gif
Papildyta:
Tai Granatas vėl pavarys švietėjišką programą, jei jūs nieko prieš? blush2.gif Stengsiuos labai neišsiplėst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2011 08 09, 09:59)
LAAAABAAAAS  4u.gif

Na, po šimto metų užsukau pasižiūrinėt, kaip čia kam sekasi  blush2.gif
Labai jau daug naujų narių - plečiasi AD labai sparčiai, kiek matau aplink  ax.gif

Trumpai: mes buvom išlipę visai iš bėdos  ax.gif Ir net jau mūsų sugalvotos schemutės laikėmės taip..... rolleyes.gif Tada sugalvojom pasiskiepyt nuo vėjaraupių  doh.gif Pasiskiepijom....vėl 2 mėnesiai kovos su tuo prakeiktu AD...šįkart tokia atkakli ir ūmi forma - išpūslėjo visi delniukai  ax.gif Jau mamytė vėl į paniką buvo puolus...bet eilinį kartą nugalėjo kantrybė, susikaupimas ir schemutės laikymasis  thumbup.gif Išlipom  thumbup.gif Be jokių vaistų ir tepalų  4u.gif
Papildyta:
Tai Granatas vėl pavarys švietėjišką programą, jei jūs nieko prieš?  blush2.gif Stengsiuos labai neišsiplėst  blush2.gif

nu prasom prasom apie ta schemute placiau 4u.gif
Atsakyti
1. AD atsirasti reikia BŪTINAI 2 dalykų: geno + aplinkos faktorius.
Jei genas yra, bet nėra stimuliuojančio aplinkos faktoriaus, AD gali ir neišlįsti.

Genas - jei giminėje yra žmonių, kurių sausa oda, net ir nabaisiai, bet jei nusiprausus ją reikia pakremuoti, sveikinu - genas giminėj yra tongue.gif

2. Antras pagal svarbumą dalykas - su AD galima gyventi visiškai normalų pilnavertį gyvenimą ir juo džiaugtis ax.gif Lietuvos medikai paprastai nuteikia priešingai sakydami, kad dabar jau vargsit visą gyvenimą lotuliukas.gif

3. Tam, kad gyvent normaliai su AD nereikia jokių didelių investicijų, vaistų, tepalų ir kitokio š.... ax.gif

Mano schemutę sėkmingai išbandė jau 12 vaikų ir 3 suaugę ax.gif
Kaip aš ją sugalvojau? Dėka Amerikos protingų medikų ir mokslinkų 4u.gif Ačiū, kad visgi yra žmonių, kurie nuoširdžiai dirba savo darbą 4u.gif
Papildyta:
Dabar paklausite, kodėl aš tą darau? blush2.gif
1. Aš mama, turintį vaiką, sergantį posunke AD forma
2. Aš žmona, turinti vyrą, sergantį posunke AD forma
3. Aš turiu lengvą AD formą

rolleyes.gif Aš žinau, ką reiškia nemiegoti naktim, antrinės infekcijos ir t.t.

Ko aš prašau už sėkmės formulę? Labai nedaug ax.gif
Jei jums pavyks, tiesiog nepamirškit pasidžiaugt ir papasakot, kad jums pavyko - labai visuomet laukiu feedback'o. O jei kada nors gyvenime susitiksim pasidžiaugt prie arbatos puodelio ir pyrago, apskritai - FAINAI 4u.gif
Atsakyti