Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

As rasau ant A4 lapo, o jis prikabintas ant saldytuvo.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 07 20, 09:49)
Smagu Irunia uz jus.

Beatka, kaip jums sekas? Kaip sekas Gliukos mazyliui?
Ryt bandysim paskiepyti maziukei 6 men, skiepu, veluojam jau 3,5 men.

sveiki, mes jau vel name - savaite ilsejomes pas mociute Palangoje... galiu konstatuoti - jura arba pajurio oras mums daro stebuklus - odele isgrazejo, liko keli plemukai ant koju ir zandu, na ir keliu linkiai raudoni - bet manau cia nuo karscio jie raudonuoja ir slapuoja doh.gif na aisku kol siandien grizome - tai maziukui truputi nugara pabere kaip dilgeline- bbet cia manau nuo keliones, nes buvo neramus, nemiegojo, savo keduteje baisiausiai muistesi, o dar ir baisiai karsta, nors masina su kondicioneriumi, bet neleidziu vyrui saltai jungti- kad neperpustu doh.gif
Net nezinau - ar vasara - bet mums ryskus pagerijimas, ka sutikome is pazistamu - tai nieks neimato kad mes sergame AD, nes sako vaikas svarus - na keli paberimai, nepaliginamai kokie buvome pavasari.
Tik dabar net nezinau kas mums padeda- ar kad jau trecia menesi geriame tik Neocate, ar vasara, ar maudynes Bisofite, ar sviestmedis - nes siuo momentu tik ta ir naudojame ax.gif ir jokiu hormonu netepam bigsmile.gif

Mamytes - kurios augina mazesnius, help help - mums dygsta dantys - vaikas negali uzmigti , manau jam baisiai skauda doh.gif koki tepaliuka pirkt? kazkoki paskaiciau anotacija - tai medus ieina doh.gif patarkite - kuom patepti dantenas mazajam?? g.gif

Papildyta:
Beje -sumazino mums Neocate kieki sad.gif sake primaitinkite sad.gif ir taip mums 1-2 skarbonkiu trukdavo, o dar sumazino - tai daba tikrai pritruksime.
Deje - bet pradesiu primaitint, tik vat klausimas - ar galima sviezia bulve (savo darze turime)? ar geriau sena, praeitu metu?
Alergologe sake pradet nuo bulves savaite, tada cukinija , po to moliuga....
Papildyta:
pasirodome kaip mes pliazinames ir kaip atrodome smile.gif
Papildyta:
kakta - kaip visada nudraskyta:) labai kasom veidus - tik nepriziuriu ir jau rankos prie veiduko
Papildyta:
o taip atrode musu rankytes (beje ir beviaik visas kunelis toks buvo). cia foto paliginimui ko pasekeme 4u.gif 4u.gif
IR VISKAS MANAU PASIEKTA TIK SIO FORUMO, O TIKSLIAU JUSU MAMYTES PATARYMU DEKA - NES JEIGU KLAUSYCIAU TIK GYDYTOJU NURODYMU - MANAU BUTU DAR BLOGIAU ax.gif ACIU ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 23 liepos 2011 - 18:40
QUOTE(beatka1983 @ 2011 07 20, 18:28)
sveiki, mes jau vel name - savaite ilsejomes pas mociute Palangoje... galiu konstatuoti - jura arba pajurio oras mums daro stebuklus - odele isgrazejo, liko keli plemukai ant koju ir zandu,

Smagu kad jum pagerejo 4u.gif Grazuliukas maziukas wub.gif
Su primaitinimu atsargiai, gal vertetu ir tik po 1,5 sav kita produkta ivedinet. MAnau sveizia bulve geriau nei pernykste. Gal pradekit nuo cukinijos? Nes ji tokia nekalciausia darzove lyg tais, o bulvei tai reaguoja kaikurie vaikuciai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 20 liepos 2011 - 18:37
Beatka, smagu girdet tokias zinias..

Musu odele irgi svari, pries kelias dienas daviau parekti, nes labai priprato ant ranku, tai paskui keiciant sauskelne pastebejau, kad kojyte smarkiai paraudus, nesuprasi ar nukasyta ar tiesiog pabere... Patepiau ta vieta aveeno melynu, po pusvalandzio, berimas rimo... Ir po paros visai nurimo. O siandien viriau kose, kol viriau, uzsiverke, tai vel nusikase kakla. O siaip visas kitas kunelis grazutis. Senai maciau tokia odele. Vakarais prausiam arba emolium vonioje, arba paprastu vandenuku. Patepu tik kakliuka ir kojytes kelias vieteles. Paskutini karta hormona tepem pries velykas.

Dabar paskutine savaite pradejau daugiau visko valgyt. Dar maitinu MP, tad prisiziuriu maista, bet ir pati bandau priaugti svorio. ax.gif Kol kas priaugau tik 1 kg.

Beatka, akivaizdu, kad odele labai pagrazejo. wub.gif

Del maistelio, duok arba cukinija arba sviezia bulve. Kam duoti sena, jei yra svieziu?
Del dantuku, as tepu Kamistad N, jis stipresnis nei Kamistad baby, tas mums visai nepadejo pirmai dukrelei, tad sitai pirkau Kamistad N, bet tepu labai retai. Jau turi mazoji 5 dantukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 20 liepos 2011 - 18:46
užuoja, kam viakus prikankino imant kraują, tai tikrai glaiu apsakyti, profesionalumo klausimas, reikai pa skitą vest sesutę , į kitą vietą ir paims.
musm tam pačiam antakalnio alergologiniam - viakų sesutė ėmė ėmė, galvojau galą gausiu, 5 minutes vaikas auksine kantrybe nė spygt, kentėjo, o paskui aišku jau raitytis pradėjo, kai jai su adata įkišta venos ieško. aš pati žinau, koks tai košmaras. brrr. visą iškankintą subadytom abiejų rankų venom, nuvedė pas suagusius, tai net nespėjau pamatyt, kada paėmė visas reikalingas kolbutes. mažoji jau pasiruošė rėkt ir irgi liko neuspratus biggrin.gif
Atsakyti
Mano pacios venu nesimato, sunku paimti krauja. Ir kai iduria, o paskui venos iesko, visai neskauda, tik baisiai atrodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 07 21, 08:18)
Mano pacios venu nesimato, sunku paimti krauja. Ir kai iduria, o paskui venos iesko, visai neskauda, tik baisiai atrodo. ax.gif

na, aš tai kantri, bet kai pradeda su adata ten makaluot, tai man pats bjauriausias dalykas. ne tia kad skauda, bet jausmas ne koks.
kai santariškėse man per kelais sek paėmė kraują, aš nustebus sakua, akipg erai mokat, tai kad sako venos normalios, nėr ko mokėt. o nėščia tuomet sutinus buvau, tai tikrai ne pats geriausias stovis. o kiek kitur seselės dūrsto ieško ir vis skudžias , kad venų nesimato. tai faktas, kad būna įvairias jos matos, bet faktas, kad ir patirties stoka...
Atsakyti
Ka nuo viduriavimo maziukam duodat?
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 07 21, 09:48)

Smecta
Atsakyti
Beatka, kaip smagu dėl pagerėjimo thumbup.gif Labai gražus berniukas wub.gif
Dėl primaitinimo - aš irgi sakyčiau, kad šviežią bulvę. Po to cukiniją už poros savaičių. Dėl moliūgo - ar jie karotino neturi? Kai maniškė alergiška morkom, tai ir moliūgo neduodu g.gif Sako, kad kūdikiams ir kopūstai gerai, bet aš mažai neduodavau, nes pūsdavo pilvuką jai... Šeip jei vaikas morkoms nealergiškas, tai gali jas irgi pataria įvesti vienas iš pirmųjų - galima iš karto po bulvių 4u.gif Po to brokoliai, kalafiorai - bet čia jau vėliau. Aš gana anksti pradėjau duoti petražoles - dėl jų teigiamo poveikio organizmui ir vitamino c bei geležies.
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 07 21, 10:48)

Bifolac, jei visai skystai - Smecta 4u.gif
Visai mažytei (keturių mėnesių) Bifolac tik duodavau.

Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 07 21, 10:03)

Dekui merginos, bandem smecta, na gal praeis, tik tiek, kad skysciu nepriverciu gerti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 07 21, 11:24)
Dekui merginos, bandem smecta, na gal praeis, tik tiek, kad skysciu nepriverciu gerti sad.gif

Jei ji apsinuodyjus, mūsų gastroenterologė rekomendavo girdyt saldintu vandeniu - tam, kad numušt acetoną 4u.gif
Atsakyti