Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

QUOTE(beatka1983 @ 2011 07 13, 16:41)
aplaiziau ir padaviau vaikui

Nepykit, ale man tokie dalykai bais feeee. Juk esam suaugę, o jie leliukai.
Nehigieniška.
Plius manau, kad ne tik nuo medaus, bet dar ir nuo sūrio taip galėjo būt. Juk irgi liko burnoje kažkiek.
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 07 12, 11:13)

Juk taip tie hormonai baisu... 4u.gif

Baisiau būtų, jei jų nebūtų.

QUOTE(beatka1983 @ 2011 07 12, 16:35)
tas fucidinas - tai nehormoninis ir juo galima tepti pulingus spuogelius?
Man uzkliuvo dar vienas dalykas is ligonines - is tepinelio nuo veiduko (ten buvo blogiausia odos bukle) neuzaugino a.stafilakoko, bet vat Immulite palete - parode kad EnterotoksinA - 3 kl - ta tai supratau kad kazkur tuno ta zaraza stafilakokas pas mano vaika g.gif  nes kodel kraujas ji rodo  g.gif  dabar galvoju - gal butent ant tos kojos odeles jis gyvena g.gif  ?  g.gif  dabar net pasimeciau - kuom ten ir patepti  g.gif

Fucidin - vien antibiotinis. Fucidin h - antibiotinis kartu su silpnu hormonu hidrokortizonu.

QUOTE(sirdukele @ 2011 07 13, 12:58)
bepanten plius berods hormoninis tepaliukas g.gif

Paskaitykit tepalų anotacijas prieš tepant ir tada nereikės nei gąsdintis, nei gąsdinti.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 07 13, 20:34)
Baisiau būtų, jei jų nebūtų.
Fucidin - vien antibiotinis. Fucidin h - antibiotinis kartu su silpnu hormonu hidrokortizonu.
Paskaitykit tepalų anotacijas prieš tepant ir tada nereikės nei gąsdintis, nei gąsdinti.

as kai labai isblogeja odele vaiko - patepu hidrokortizonu , negaliu ziureti kaip vaikas kankinasi besikasidamas ir nemiegodamas - ir zinau , zinau kad hormonai blogai, bet nera kitos iseities... Todel ir tepu ir stengiuos tuo metu nemastyti , kad blogai darau - nes man siuo momentu gaila vaikelio ir hormoniniams tepaliukams nesakau NE. Penktadieni keliausime pas alergologe maistelio issirasyti - tai pasiklausiu kas blogiau ar hormoninis hidrokortizonas ar Elidelis ? Zinau kad tas Elidelis - salutiniai pozymiai jo nekokie, ale sukelti gali vezi - bet tai nera visiskai irodyta , o ir bet kokio vaisto paskaicius anotacijoje salutinius pozymius - kartais plaukai piestu stojasi - tai jeigu viskuom tiketi , tai jokiu vaistu negali gerti doh.gif .... Cia aisku tik mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 07 13, 13:02)
nezinojau - mums pediatre ji pasiule naudot nubrozdinimams - kad kokia infekcija neprasidetu  doh.gif  vakar tik nupirkau  doh.gif

Bepanten plius- antiseptikas, tikrai ne hormoninis tepalas.
Mums jis padeda , kai labai nusikasom, uztepu, kad infekcija neisimestu 4u.gif

O mano vaikas vel visas isbertas, nei naujo ka valgom, o beria , pirmiausia smulkus berimas, po to susilieja i dideles raudonas demes. Siandien buvom pas gydytoja, issirasiau nauja hormonini tepala - advantan krema, isskaiciau kad maziausiai i kauja absorbuojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 13 liepos 2011 - 20:24
QUOTE(klaudi @ 2011 07 13, 21:15)
Bepanten plius-  antiseptikas, tikrai ne hormoninis tepalas.
Mums jis padeda , kai labai nusikasom, uztepu, kad infekcija neisimestu 4u.gif

O mano vaikas vel visas isbertas, nei naujo ka valgom, o beria , pirmiausia smulkus berimas, po to susilieja i dideles raudonas demes. Siandien buvom pas gydytoja, issirasiau nauja hormonini tepala - advantan krema, isskaiciau kad maziausiai i kauja absorbuojasi.

o jo buna ir tepalo ir kremo pavidalu ? gal kremas silpnesnis?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 07 13, 20:28)
o jo buna ir tepalo ir kremo pavidalu ? gal kremas silpnesnis?

gydytoja sake, abieju stiprumas tas pats, tik kremas riebesnis. Musu oda sausa, nors ir riebinames, tai nusprendem , kad kremas geriau mums tiks. Dar buna Advantan pienelis.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 07 13, 14:18)
Prašom receptą  bigsmile.gif

tai toks ir receptas : sutryniau banana ipyliau kukuruzu pieno, suplakiau su blenderiu ir i formeles ispilciau, ikisau pagaliukus smile.gif o kitus dar padariau melynes su cukrum ir blenderiu pratryniau. tai labai gerai gavosi ir lengvai issieme... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 07 13, 22:37)
tai toks ir receptas : sutryniau banana ipyliau kukuruzu pieno, suplakiau su blenderiu ir i formeles ispilciau, ikisau pagaliukus smile.gif o kitus dar padariau melynes su cukrum ir blenderiu pratryniau. tai labai gerai gavosi ir lengvai issieme...  thumbup.gif

Jau aš noriu tų formelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 07 13, 22:47)
Jau aš noriu tų formelių biggrin.gif

pirkau tomas filipse, padeta prie kepimo formu, nes ten juose reikia kepti tokius pyragelius ant pagaliuko lotuliukas.gif kaina apie 14 lt. Bet pagaliuku tik 12.. kur ju reiks gauti kai baigsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 07 13, 22:51)
pirkau  tomas filipse, padeta prie kepimo formu, nes ten juose reikia kepti tokius pyragelius ant pagaliuko  lotuliukas.gif  kaina apie 14 lt. Bet pagaliuku tik 12.. kur ju reiks gauti kai baigsis smile.gif

Pirksim sau ledus, valgysim, kad vaikams pagaliukų būtų biggrin.gif
Atsakyti
O yra kurios vaikučiui, kad vasarą visiškai pagyja odelė, absoliučiai, o tik prasideda ruduo ir vėl bėrimai ir taip iki pavasario galo ir net iki vidutinės-sunkios formos, tada vėl vasara - ir vėl odelė gražutė g.gif (net valgant seniau alergizavusius produktus, t.y. pieno produktus ir gaminius su pienu)
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 07 13, 18:45)
Alergiški esam nupjautai žolei aplink. Vos išeinam, iškart snarglys iki bambos.
Bet ne dėl to dabar nenori eit į lauką.
Dėl žaizdų. Vasara, karšta, o aš deruosi su vaiku kaskart dėl trumpų rankovių. Paranoja jam kažkokia, kad matosi žaizdos. doh.gif

console.gif

QUOTE(Osport @ 2011 07 13, 21:51)
pirkau  tomas filipse, padeta prie kepimo formu, nes ten juose reikia kepti tokius pyragelius ant pagaliuko  lotuliukas.gif  kaina apie 14 lt. Bet pagaliuku tik 12.. kur ju reiks gauti kai baigsis smile.gif

doh.gif aš tai jų norėjau ir šiandien buvau, neradau... kaip tik dėl to į tp šianiden buvau užsukus doh.gif
Atsakyti