Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

QUOTE(sirdukele @ 2011 07 11, 12:48)
.o jusu vaikuciai turintys ad ar megsta maudytis?

Musiske megsta ir net labai, turim namie baseina dideli, tj issimaudzius jame labai pagereja. Tj jei tik matau,kad visiskai nesusitvarkau, draskosi iki negalejimo, tai i baseina kisu.....kiek uzsimirsta, kiek odele atvesta ir geriau pasidaro. thumbup.gif
Atsakyti

o beje siandien Tomas Philipse nusipirkau ale ledu tokia darytuve... skarda su ledu formomis ir pagaliukai... bandysim daryti ledus. jei gausis tai parasysiu thumbup.gif

[/quote]
nugi zinokit super gavosi... ledai kaip parduotuviniai ant pagaliuko, tik aisku be popieriuko lotuliukas.gif o jau skanumas.... niam niam... o svarbiausia be jokiu EEEE tongue.gif dariau vienus su sutrintu bananu ir kukuruzu pienu, kitus is sutrintu melyniu ir cukraus... tie kur su bananu tai is vis nemasakytum kad naminiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 07 13, 12:03)
Tai gal pas jus, kaip ir pas mus, lėto tipo alergija? Kraujas ir taškiukai nieko nerodo schmoll.gif O va lėto tipo tyrimai parodė ir morkas, ir ryžius, grikius, avižas, kukurūzus, pieną, kątik sužiūrėjau, kad ir kiaušinį. bet tie tyrimai daromi tik stacionare 4u.gif tam reikia patekti pas atidų ir atsakingą alergologą wub.gif 

Dėl nudrąskymų gal kitos ką patars - mum cinko vanduo šlapiavimą nuima, po to užtenka pirmą dieną Elidel ir po to Essexo žalio 4u.gif

mes nudraskymus tepam bepanthen kremas plius smile.gif jis ten su kazkokia sudetimi- dezinfekuojancia

Papildyta:
mamytes- ar galima alergiskems vaikams trpti dantenas kai dantukai auga? nes labai neramus mano kavalerius.. galvoju koki kremuka pirkt dantenoms, patarkite galkuri naudojot koki?
Atsakyti
bepanten plius berods hormoninis tepaliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 07 13, 13:58)

nezinojau - mums pediatre ji pasiule naudot nubrozdinimams - kad kokia infekcija neprasidetu doh.gif vakar tik nupirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 07 12, 17:52)
Auruma, ir jūs alergiukai g.gif  verysad.gif beje, kur dingot iš liepinukų? seniai nebematom 4u.gif  ax.gif  cool.gif

Aha, AD nuo 4 mėn prasidėjo verysad.gif . Šiuo metu maniškiui pagerėjimas, kai atradau kad netinka kviečiai su rugiais, tai vaikino skruostai iškarto pasitaisė thumbup.gif . Tikiuosi jau praeityje tos bemiegės naktys, kai pusę nakties praguli belaikydama rankas, kad nesidraskytų unsure.gif . Ir iš vis kai pažiūrėjau čia įdėtas vaikiukų nuotraukas, tai man gėda būtų skųstis... Maniškiui tik ant veido AD.
O liepinukuose nespėju aš ten sketi gyvenimo įvykių. Daug reikalų, tai kartais prisėdu, bet nespėju pataikyti į aktualijas smile.gif . Gal šiandien/rytoj vakare metų proga prisiduosiu, nuotraukas jau į kompą susikėliau. turėsiu ką parodyti.

QUOTE(Osport @ 2011 07 13, 14:19)
nugi zinokit super gavosi... ledai kaip parduotuviniai ant pagaliuko, tik aisku be popieriuko  lotuliukas.gif  o jau skanumas.... niam niam... o svarbiausia be jokiu EEEE  tongue.gif  dariau vienus su sutrintu bananu ir kukuruzu pienu, kitus is sutrintu melyniu ir cukraus... tie kur su bananu tai is vis nemasakytum kad naminiai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prašom receptą bigsmile.gif
Atsakyti
nusipirkom ir mes i vonia poltavos bus matyt koks poveikis ar bus.i vonia na i pose vonios kiek ten jos dedat tos koses is kibiriuko?o merginos kuriam Filipse negyvos juros druskos gaunat Kaune ,savanoriu tai nera kiek einam vis negaunam o einam kas savaite praktiskai.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 07 13, 14:55)
nusipirkom ir mes i vonia poltavos  bus matyt koks poveikis ar bus.i vonia na i pose vonios kiek ten jos dedat tos koses is kibiriuko?o merginos kuriam Filipse negyvos juros druskos gaunat Kaune ,savanoriu tai nera kiek einam vis negaunam o einam kas savaite praktiskai.

mes i vaikista vonele - ten 2 kibirai vandens vyras atnesa (po 10 l)- dudu 2 valgomuosius saukstus poltavos bisofi to
Atsakyti
dar papasakosiu kas mums siandien ryte nutiko . pusryciavau ir nesiodama suneli ant ranku valgiau varskes suri su medumi, jam iskrito soske ant zemes, kadangi turime suni - plauku pasitaiko, tai aplaiziau ir padaviau vaikui. Tiku ziuriu - kaip pradejo jam raudonuoti aplink lupas ir plisti raudonis. greit sudaviau tavegylio trecdali. manau kad ant soskes pateko lasas medaus is mano seiliu ir vaika sualergizavo doh.gif bet pirma kart maciau tokia staigia alergine reakcija doh.gif Aciu D - iki pietu raudonis atsulo - odele vel normali pasidare. Tai dabra isivaisduoju kad vaikas labai alergiskas medui - gerai kad neklausau mociuciu patarymu - ''DYGSTA DANTYS - TEPK MEDUMI - VISIEMS SAVO VAIKAMS TEPDAVOME - IR SKAUSMAS PRAEIDAVO - mociutes zodziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 07 13, 13:58)

TIKRAI NE.
Atsakyti
bepanten plius sakau nzn bet atrodo man tad gal ir ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 07 12, 09:45)
Irunia,
aš tik protarpias paskaitau temelę neseku, bet paskaičiau pasisakymus apie lauka, ir pagalvojau, o kam jūs alergiški? gal vaikui būtent lauke jo alergenai? gal saulės šviesa sukelia bėrimus?

Alergiški esam nupjautai žolei aplink. Vos išeinam, iškart snarglys iki bambos.
Bet ne dėl to dabar nenori eit į lauką.
Dėl žaizdų. Vasara, karšta, o aš deruosi su vaiku kaskart dėl trumpų rankovių. Paranoja jam kažkokia, kad matosi žaizdos. doh.gif
Atsakyti