QUOTE(sirdukele @ 2011 07 12, 13:22)
bet.....jus turedavos ne viena vaikely neturejot abejoniu kad jei bers vaikuty istversit viska kartu?
aš studijuoju mediciną ir viena mano dėstytoja juokais (o gal ir ne) sakydavo, kad prieš tuokiantis labai gerai reikia išstudijuoti savo būsimo vyro giminės ligas anyway.....
Kad alerginės ligos paveldimos žinau seniai, nors iš kur aš jas gavau- nežinau Visada bijojau, kad mano vaikams gali tekti tokia nelemta dalia, tačiau visada bijoti neįmanoma...jauna šeima, svajonės apie kūdikį...tikrai tuo metu negalvoji, kad tavo vaikas bus alergiškas..... Vėžys taip pat turi paveldimumą, o atraskime gimines, šeimas, kurių nepalietė ši liga manau, kad labiau apie gimdymą/ negimdymą reikia galvoti, kai ligos sunkios ir absoliučiai genetiškai paveldimos (fenilketonurija, down syndrom , CF ar pan.)
Pirma mano dukrytė tai sveika (tfu tfu tfu patikėjau mūsų laime tikiuosi, kad sūneliui viskas bus gerai. Jam jau vien tuo gerai, kad aš padarysiu viską, kad tik jis nesijaustų kitoks....šis mano noras atplaukė iš mano vaikystės, nes mano tėvai tokio tikslo sau neiškėlė..... kapanojausi pati, net ir būdama vaikas......
Todėl tikrai AD nėra mūsų šeimai priežastis neturėti daugiau vaikų. Jų, manau, bus dar
QUOTE(gliuka @ 2011 07 12, 15:11)
O Jums linkeciau nebijoti, vaikui liudna augti vienam
Auruma, ir jūs alergiukai beje, kur dingot iš liepinukų? seniai nebematom
Ačiū už blynelių receptuką- tikrai pabandysim: ir pati kaposiu
p.s ką apie vaikus aklbėt- atsikėliau šiąnakt ir nsudrąskiau kaklą o nesikasiau net 4 dienas.....visos tos 4 dienos veltui: ką per jas sugebėjau pasaugot odelę, nusikasiau per 5 sekundes skausmas baisus, tas niežulys