Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas 34 tema

Labas rytas smile.gif
Nu tfu tfu tfu, vakar net išsižiojau merginą pamačius - lygutėlė, gražutėlė oda ant veido, rankos kojos irgi pašvelnėjusios thumbup.gif
Vasara gimusi, tai jūs labai nemažai visko valgot. Pas mus dar nemažai produktų eliminuoja ir aktyvus GERL doh.gif O jūs alergijas tyrėtės? Nes mes, pasirodo, maitinom vaiką viskuo, kam ji alergiška, o nedavėm to, kam 0 grupę turi doh.gif Tai dabar išėmus ryžius, kukurūzus, avižas ir kitus velnius taaaip pasitaisė wub.gif Tik labai sunku bulvių neduoti - taaaip mėgsta jas....

Dar dėl maisto ką prisiminiau - mes porą metų nenaudojam ir patys pirktinių prieskonių. Aš džiovinu ir šaldau baziliką, raudonėlį, salierą, krapus, petražoles ir darau mixą. Sultys irgi tik naminės. Daržovės irgi - sodinam kuo įvaresnes, kad nenusibostų. Dėl mėsos - laukiam šiandien atsakymų dėl alergijų, bet iki šiol ji nevalgo pati kiaulienos ir dievina avieną (fuiiii man)
QUOTE(Irunia @ 2011 07 11, 22:57)

PASIGIRSIU ax.gif
Susikaupiau vakare ir pasiuvau vyrukui linines kelnes. Galės dabar drąsiai vaikščiot su ilgom kelnėmis. Ne taip karšta bus su linu tongue.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Aš savo merginai dabar mezgu šilkinę suknelę ir bambukinį megztuką. Ai, nakčiai numezgiau bambukinę antklodę, tai pagaliau turim daiktą, kurio nenusispardo - visa kita skrenda von per pusę kambario doh.gif
Atsakyti
Šaunuolė thumbup.gif
Aš savo merginai dabar mezgu šilkinę suknelę ir bambukinį megztuką. Ai, nakčiai numezgiau bambukinę antklodę, tai pagaliau turim daiktą, kurio nenusispardo - visa kita skrenda von per pusę kambario doh.gif
[/quote]
o kur jus bambukinius siulus perkat negirdejau kad tokiu buna ax.gif ?
Atsakyti
Irunia,
aš tik protarpias paskaitau temelę neseku, bet paskaičiau pasisakymus apie lauka, ir pagalvojau, o kam jūs alergiški? gal vaikui būtent lauke jo alergenai? gal saulės šviesa sukelia bėrimus?
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 07 12, 09:44)

o kur jus bambukinius siulus perkat negirdejau kad tokiu buna  ax.gif ?

Pernai siunčiausi per Ebay, šiemet pirkausi Gariūnuose. Iš Ebay pirkau, kad būtų natūralus, nedažytas. Mačiau ir Gerose Akyse, VCUP'e. Tik ten kaina blink.gif Gariūnuose labai didelis pasirinkimas, o ir kaina normali - aš mokėjau 5 lt už 100 gr, megztukui iki kelių suėjo 3 kamuoliukai. Šilkinius irgi ten pirkausi.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 07 11, 11:33)
Mamytės, pasakykit man (žiūriu, kad nelabai kas atsiliepia)- jeigu alergizuoja morka, bulvė- tai iš ko verdas sriubytę vaikui? cukinijų darže dar savo neturim- pagrindas išdygo morkytės, bulvytės.....tos košės jau atsibodo: kukurūzai, avižos, miežiai ir vėl tas pats doh.gif

Dėl maisto - pas mus žaliavalgystė, kaip aš juokauju. Čia pagal maisto spalvą, ne gaminimo būdą - valgo kopūstus, žirnelius, kalafiorus, agurkus, pagardinimui naudoju krapus, svogūnų laiškus. Cukinijų neduodu, anksčiau atrodė, kad netiko. Bet dabar įtariu, kad sutapo su paūmėjimu po skiepo. Kai bus naminių, pabandysiu. Dar burokėlių duodu. tiesa bulvę valgo, tinka.
Man sunkiau su pusryčiais - netinka kviečiai, rugiai, miežiai, grikiai, pieno produktai, kiaušiniai doh.gif . Mūsų pusryčių standartas - avižinė košė, prieš kurią vaikinas pradeda jau streikuoti. Dar kukurūzų košė patinka, bet šiaip jis dieną užkandžiauja kukurūzais, tai dar košės duoti nenoriu kasdien. O kai kviečiai netinka, tai nei blynų, nei virtinukų kokių išvirsi. Sakiau reikės pabandyti kokį spec begliutenį mišinį blynams. Nors vaikino gimtadieniui pirkau spec mišinį biskvitui, tai nieko nesigavo doh.gif Na suvalgėm, bet neiškilo bikvitas.

QUOTE(Irunia @ 2011 07 11, 14:39)
Noriu nuoširdžiai padėkoti visoms, kurios dalinasi patirtimi čia ir rašo AŽ.
Taip gera, kad yra žmonių, kurie supranta ką išgyveni.
Aš laikausi, pakankamai stipri esu. Bet būna momentų...
Pasižiūri pro langą, o ten krūva berniukų smėlyje žaidžia, laksto, kūliais, galvom eina... Ir taip norėtum, kad tavo vaikas būtų tarp jų... Tada ašaros pačios byrėt pradeda...
Mano zuikis jau net į lauką nebenori eiti.

Stiprybės 4u.gif Ateis ir jums pagerėjimas
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 07 12, 09:47)
Pernai siunčiausi per Ebay, šiemet pirkausi Gariūnuose. Iš Ebay pirkau, kad būtų natūralus, nedažytas. Mačiau ir Gerose Akyse, VCUP'e. Tik ten kaina blink.gif Gariūnuose labai didelis pasirinkimas, o ir kaina normali - aš mokėjau 5 lt už 100 gr, megztukui iki kelių suėjo 3 kamuoliukai. Šilkinius irgi ten pirkausi.

dekui kaip vaziuosim i sostine reiks uzsukt pasidairyt siulu,noriu ir as megstuka koki numegst bambukas kaip suprantu su juo nelabai prakaituoja.nes dabar mergina tai ziaurei pradejo prakaituot po miego tai atsikelia su slapiais plaukais nors uzsikloja tik dideliu ranksluosciu.aisku ne su megstuku migdysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Lince1,2011 07 12, 09:06]
Tepėt advantanu ir beneocinu, stipriu hormonu ir antibiotiku, o galvojat, kad padėjo biotronas smile.gif Biotronas tik džiovina, mums gydytoja sakė tas pats būtų ir plaukų džiovintuvu

gulejoe ligoninej del to ir tepe siais vaistais pirma kart gulejom tiesiog taip isejo,turiu pagrinda galvoti kad tai padejo bet kas cia zino...
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 07 12, 09:35)
Labas rytas smile.gif
Vasara gimusi, tai jūs labai nemažai visko valgot. Pas mus dar nemažai produktų eliminuoja ir aktyvus GERL doh.gif O jūs alergijas tyrėtės? Nes mes, pasirodo, maitinom vaiką viskuo, kam ji alergiška, o nedavėm to, kam 0 grupę turi doh.gif Tai dabar išėmus ryžius, kukurūzus, avižas ir kitus velnius taaaip pasitaisė wub.gif Tik labai sunku bulvių neduoti - taaaip mėgsta jas....

na taip,zinoma tyremes. ir ne viena, ir ne du kartus. bet tie tyrimai tokie salyginiai. nevalgom to,kam 6 klases alergija, valgom tai,kam nerodo visai nieko. bet cia mes tik pavasari pradejom tiek 'daug' valgyti. Ryzius irgi bet kokiu negalim valgyt, nes jie tresami is dusios, o mes i visa chemija reaguojam daugiau ar maziau. tas pats ir su kitomis kruopomis. jaunekalbu apie vaisius ir darzoves. nepamenu kada pMaximoj kokioj ka nors pirkau is ju biggrin.gif
Papildyta:
Jumboni, neblogu mezgimui siulu turi sitie http://www.mezgimozona.lt/index.php, internetu is situ galite uzsisakyti ,irgi turi bambukiniu http://www.kasiulai.lt/index.php
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 07 12, 10:08)

Man sunkiau su pusryčiais - netinka kviečiai, rugiai, miežiai, grikiai, pieno produktai, kiaušiniai  doh.gif . Mūsų pusryčių standartas - avižinė košė, prieš kurią vaikinas pradeda jau streikuoti. Dar kukurūzų košė patinka, bet šiaip jis dieną užkandžiauja kukurūzais, tai dar košės duoti nenoriu kasdien. O kai kviečiai netinka, tai nei blynų, nei virtinukų kokių išvirsi. Sakiau reikės pabandyti kokį spec begliutenį mišinį blynams. Nors vaikino gimtadieniui pirkau spec mišinį biskvitui, tai nieko nesigavo  doh.gif Na suvalgėm, bet neiškilo bikvitas.
Stiprybės  4u.gif Ateis ir jums pagerėjimas

Jei gliuteinui netolerancija pas jus, tai dabar yra pirkti ir makaronų be gliuteino, ir ryžių manų košė, ir dar visokio briedo. Pas mus pradžioj buvo netolerancija gliuteinui, bet ją išaugom, tai šitoj "rinkoj" pasikaustę esam biggrin.gif Blynus aš kepdavau sumaišius kukurūzų su ryžių miltus, tik mes kiaušiniuj tik 1 klasę turim, tai jį naudodavau...Jei pas jus sunkiau - tada sunku sugalvot, su kuo surišt, jei ir pieno produktų nevartojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 07 12, 10:23)
na taip,zinoma tyremes. ir ne viena, ir ne du kartus.  bet tie tyrimai tokie salyginiai. nevalgom to,kam 6 klases alergija, valgom tai,kam nerodo visai nieko. bet cia mes tik pavasari pradejom tiek 'daug' valgyti. Ryzius irgi bet kokiu negalim valgyt, nes jie tresami is dusios, o mes i visa chemija reaguojam daugiau ar maziau. tas pats ir su kitomis kruopomis. jaunekalbu apie vaisius ir darzoves. nepamenu kada pMaximoj kokioj ka nors pirkau is ju biggrin.gif
Papildyta:
Jumboni, neblogu mezgimui siulu turi sitie http://www.mezgimozona.lt/index.php, internetu is situ galite uzsisakyti ,irgi turi bambukiniu http://www.kasiulai.lt/index.php

dekui labai 4u.gif reiks ziuret .
Atsakyti
Labas, norejau pasitikslinti, del protopic, pirkau ji sau, tik informacija apie kaina norejau
pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 07 12, 09:35)
Jei gliuteinui netolerancija pas jus, tai dabar yra pirkti ir makaronų be gliuteino, ir ryžių manų košė, ir dar visokio briedo. Pas mus pradžioj buvo netolerancija gliuteinui, bet ją išaugom, tai šitoj "rinkoj" pasikaustę esam biggrin.gif Blynus aš kepdavau sumaišius kukurūzų su ryžių miltus, tik mes kiaušiniuj tik 1 klasę turim, tai jį naudodavau...Jei pas jus sunkiau - tada sunku sugalvot, su kuo surišt, jei ir pieno produktų nevartojat g.gif

kiaušinio pakaitalas yra tikraibe.lt parduotuvėje mes dažniausiai apseinam be kiaušinio, bet kartais naudojam...
Atsakyti