Nu tfu tfu tfu, vakar net išsižiojau merginą pamačius - lygutėlė, gražutėlė oda ant veido, rankos kojos irgi pašvelnėjusios
Vasara gimusi, tai jūs labai nemažai visko valgot. Pas mus dar nemažai produktų eliminuoja ir aktyvus GERL O jūs alergijas tyrėtės? Nes mes, pasirodo, maitinom vaiką viskuo, kam ji alergiška, o nedavėm to, kam 0 grupę turi Tai dabar išėmus ryžius, kukurūzus, avižas ir kitus velnius taaaip pasitaisė Tik labai sunku bulvių neduoti - taaaip mėgsta jas....
Dar dėl maisto ką prisiminiau - mes porą metų nenaudojam ir patys pirktinių prieskonių. Aš džiovinu ir šaldau baziliką, raudonėlį, salierą, krapus, petražoles ir darau mixą. Sultys irgi tik naminės. Daržovės irgi - sodinam kuo įvaresnes, kad nenusibostų. Dėl mėsos - laukiam šiandien atsakymų dėl alergijų, bet iki šiol ji nevalgo pati kiaulienos ir dievina avieną (fuiiii man)
QUOTE(Irunia @ 2011 07 11, 22:57)
PASIGIRSIU
Susikaupiau vakare ir pasiuvau vyrukui linines kelnes. Galės dabar drąsiai vaikščiot su ilgom kelnėmis. Ne taip karšta bus su linu
Šaunuolė
Aš savo merginai dabar mezgu šilkinę suknelę ir bambukinį megztuką. Ai, nakčiai numezgiau bambukinę antklodę, tai pagaliau turim daiktą, kurio nenusispardo - visa kita skrenda von per pusę kambario