Tokia idomia tema uzvedet - apie staza. Mano labai labai maziukas, tad ir dideliais darbais negaliu pasgirt
As pradejau tik atvykus i JAV, 2009 m gale, iki tol esu bandzius viena rinkinuka, iki siol jis nebaigtas, bet paprasiau mamos, kad atsiustu - pabaigsiu. Ir buvau visiska savamokesle, tad berods siuvinetas jis bus 3 ar 6 siulu gijom
O po to nusipirkau cia zurnala ir ismokau pati - daugiausia, aisku, atvirutes, tik dabar va isdrisau imtis tos kavos puodelio (jau baigtas, tik foto pas MB kompe) ir dar paveiksliuak mazei siuvineju, irgi is rinkinuko. Kol kas dirbu su AIDA, bet turiu projektuka ant evenweave - irgi bus atvirutes, kaledines.
Iki nauju metu noriu labai pabaigt, ka pradejus, nes neturiu kantrybes didesniems darbams, tai ir metus metu metus...
Siuvinet irgi stengiuos kaip ismokau zurnale - is pradziu i viena puse, po to griztu i kita, bet jei daug kryziuku ir daug spalvu kaitaliojas, tada darau po pilna kryziuka. O su daliniais iki siol neraukiu, kada dedas toks pusinis pilnas ir kita spalva eina pilnas pusinis, o kada uztenka viena spalva det pvz tik /, o kita spalva pilna pusinuka
Ir kiek googlinau, kiek zurnalu ziurejau, nu nesuprantu, nes zymis vienodai
Tai dazniausiai pusinukus darau abu pilnus arba savo nuoziura. Ir, beje, jie man ziauriai nepraeina, ypac ant AIDOS, jau geriau BS ar tie mazgeliai
QUOTE(Bianca @ 2011 07 07, 01:51)
Merginos, noriu jusu paklausti - ar tuos maiselius krikstynoms galima butu dovanoti ir jaunavedziams? nes kazkuri siuvinejo maiselius su uzrasais - "pinigelis-turtingam gyvenimui"; "Cukrus-saldziam gyvenimui"; "kruopos-sociam gyvenimui" ir pan., tai ar butu "i tema" dovanoti tokius maiselius jaunavedziams?...
Mes panasius maiselisu gavom per vestuves, berods 8 m atgal
Jie nebuvo siuvineti, bet buvo lininiai ir ten tikrai buvo cukaus, kruopu, riesutu, miltu, dar kazko - nu kokie 8 maiseliai (tokie nemenki, nes pvz idetas 1 kg cukraus). Cia is pirsliu gavom, su kazkokiais konkreciais palinkejimais, bet nebepamenu jau.
tad manau tikrai tiks vestuvems
Princese, Tavo kaip pirmas dabelis, tai jis nerealiai pavykes