mergaites gal galite pasidalinti ideja, kaip reikia susitvarkyti/susideti siūliukus
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 26, 18:09)
Mano taip sudėti Taip atrodė daugiau nei prieš metus, dabar siūliukai jau nebetelpa į šią dvipusią dėžę
toks pat principas ir pas mane,tik popieriukus siulams vyniot as pirkau .
QUOTE(lotutee @ 2011 07 26, 19:03)
mergaites gal galite pasidalinti ideja, kaip reikia susitvarkyti/susideti siūliukus
perku madeira. visi sudėti į dežę nuo pampersų. kartu guli medžiagos, karoliukai ..
QUOTE(lotutee @ 2011 07 26, 18:03)
Laikau specialioj DMC dėžutėj, jau beveik dvi pilnas turiu:
mano siuliukai daugiausiai DMC. Pirkau spec korteles jiems vynioti ir sudejau i irankiu deze kaip pries tai foto kitu firmu siuliukus sudejau i atskira dezute. Labai patogu
Sveikos merginos, pradejau siuvineti paveiksliuka, ir labai idomu pasidare, ar visos siuvinejate DMC siuliukais? Kuo jie skiriasi nuo pvz pigesniu? Nepykit, jei kam klausimas pasirodys kvailas, tiesiog esu pradedancioji
QUOTE(_Monce_ @ 2011 07 26, 19:30)
Sveikos merginos, pradejau siuvineti paveiksliuka, ir labai idomu pasidare, ar visos siuvinejate DMC siuliukais? Kuo jie skiriasi nuo pvz pigesniu? Nepykit, jei kam klausimas pasirodys kvailas, tiesiog esu pradedancioji
kokybe- nedazo, maziau nusiursta, neisblunka ir panasiai... spalvu ivairove, placia palete na ir jais suzymetos dauguma schemu.
as tai siulus susidejus i tokius permatomus maisiukus kur uzsisega virsuj ir i dezutes sudejau...
o mane va tose dezutese nervuoja tas vyniojimas ant tu laikikliu
na taip grazu, mazai vietos uzima, neissimeto, na bet tas nuvyniok uzvyniok zudantis
teko cia RR'a siuvinet tai buvo siulu uzvyniotu ant tu laikikliu... na tai atleiskit, bet supratau, kad geriau jau tie siulai siektiek daugiau vietos uzims, bet vyniot vis tikrai nenoriu...
Ačiū mergaitės už idėjas , reiks ir man susitvarkyti su savo siūliukais
QUOTE(Zhuvycia @ 2011 07 26, 11:48)
Sveikos, merginos. Štai, po 2,5 metų ir aš sugrįžau į kryžiukų pasaulį.
Sveika sugrizus
QUOTE(_Monce_ @ 2011 07 26, 20:30)
madeira, nes maisiuke buna ir spalvu daug
http://i1187.photobu...u7/DSCN1380.jpg
va mano darbelis tikiuosi baigti iki mamos gimtadienio sausi...
va mano darbelis tikiuosi baigti iki mamos gimtadienio sausi...