Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

derlingas rytas

QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 07 26, 11:23)
Sveikos siuvinetojos, as kaip ta pelyte lendu is urvelio biggrin.gif .

kiek darbeliu 4u.gif kažkaip labiausiai įstrigo puodelis, ilgiausiai jį jį nagrinėjau ir rėmas toks gražus

QUOTE(Zhuvycia @ 2011 07 26, 11:48)
Sveikos, merginos. Štai, po 2,5 metų ir aš sugrįžau į kryžiukų pasaulį. Jau išsiuvinėjau savo labai seniai turėtas karvytes, man jos labai patiko, dvelkia ramybe...

ir karvytes ir procesiukas thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2011 07 26, 12:10)
Beje kaupiamųjų nuolaidų GA nebeliko.

aga, sakė nebebus jau g.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 07 26, 12:29)
O aš ateinu su savo pagražinta prijuoste rolleyes.gif Siuvinėta naudojant tirpstančią kavą. Pirmą kartą tai dariau ir buvo proga išbandyti mirksiukas.gif

fainuolė
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 07 26, 13:38)
kiek darbeliu  4u.gif  kažkaip labiausiai įstrigo puodelis, ilgiausiai jį jį nagrinėjau ir rėmas toks gražus

Man irgi puodelis užstrigo, toks akį traukiantis wub.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš savąjį. DMC Aida 16, Madeira siūliukai. Siuvinėtas draugei, laukiu kol pagimdys biggrin.gif Paveiksliuką rinkosi pati

user posted image

Jau esu rašius, kad metrikų metas biggrin.gif Dabar laukia dar 2 metrikai ir mergytė albumui
Atsakyti
QUOTE(ruoniuke @ 2011 07 26, 13:47)
Laba diena, labai noreciau  gauti siu paveiksleliu schemas. Didelis ACIU

eikite i siuvinejimo schemu paiesku tema

schemos 1 psl nuorodoje zmones arba juoda balta
ir necituokite nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 liepos 2011 - 11:58
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 26, 11:29)
Siuvinėta naudojant tirpstančią kavą. Pirmą kartą tai dariau ir buvo proga išbandyti mirksiukas.gif

ir kaip sekes? bigsmile.gif
turiu as tos tirpstancios irgi bet jau iiillgai ji pas mane ir vis nedrystu ismegint rimciau...

visos laabai sauniai pasidarbavot! aciu kad netingit pasirodyti smile.gif
Atsakyti
aciu visoms gyrusioms 4u.gif Man paciai irgi sis puodelis mieliausias, realiai dar graziau atrodo remas,kaip sendintas toks ir dar vaisiai,nes labai lengvai siuvinejosi man ant to lino ax.gif ,nors ir nelygus labai buvo, mat radau pas mama stalciui lininiu serveteliu ,galvoju kur ji jas naudos tai sumasciau jos virtuves sienas papuosti
tik tiek ,kad reminau is viso astuonis ,kaip meistras pasake skudurelius biggrin.gif , tai tokia ,kad apvaloka suma gavosi .
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 07 26, 13:48)
Pasirodau ir aš savąjį. DMC Aida 16, Madeira siūliukai. Siuvinėtas draugei, laukiu kol pagimdys  biggrin.gif Paveiksliuką rinkosi pati

Labai subtilus wub.gif

QUOTE(tvikse @ 2011 07 26, 15:18)
ir kaip sekes?  bigsmile.gif
turiu as tos tirpstancios irgi bet jau iiillgai ji pas mane ir vis nedrystu ismegint rimciau...

Aš nusipirkau, nes buvo akcija rolleyes.gif O paskui ieškojau kur ją išmėgint. Patiko siuvinėt, nes jau nebereikėjo ieškot skylučių. Nors akys mirguliavo nuo margos medžiagos, bet tirpstanti kanva viską viską sudėliojo į savo vietas. Į skylutes smeigiau tarsi mintinai žinočiau kur jos yra biggrin.gif
Vyras juokėsi, kad siuvinėju ant plastmasės. Bet paskui visa šeima žiūrėjo, kaip ji ištirpo. Vat buvo stebuklas lotuliukas.gif
Atsakyti
zuzanėle- šauniai gėlytės pražydo ant tokios margos prijuostės thumbup.gif
Atsakyti
Na smagu akis paganyti gryzus vakare po darbo. Aš jau kelios dienos neprisiliečiu prie savo darbelio. blush2.gif Šiandien irgi nepavyks turbūt. Bet reiks susiimti, nes norisi pabaigti, juolab kad jau ir rėmellius užsisakiau.
Atsakyti
Dekui uz pagyrimus 4u.gif per laisvas nuo darbo dieneles kibsiu vel i nauja darbeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 26, 16:44)
Labai subtilus wub.gif

ačiū
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius mano prijuostei 4u.gif
Atsakyti