Sveikos siuvinetojos, as kaip ta pelyte lendu is urvelio
. Sie visi mano darbeliai issiuvineti kazkur nuo 2010 lapkricio iki 2011 balandzio su siokiom tokiom pertraukom. tarp ju buvo issiuvienta dar 14 atviruku velykiniu,kuriuos jau rodziau anksciau. Tik neturiu foto populiaruju rozyciu kurias issiuvienjau 80-tojo jubiliejaus proga, padovanojau ir pamirsau nufotografuoti, gal kada ir gausiu nuotraukyte. ir dar viena foto pasiklydo tarp nuotrauku ir niekur nerandu juodojo batelio su kaciuku,tai teks dar karta ikelti
si vervako delfinus siuvinejau apie 1menesi, kanva radau pirkti jau su piesiniu antru ranku drabuziu parduotuveje uz 4 litus ,tai pirkau , buvo prasiuvinetas vilnoniais siulais, tai isardziau, ir susipirkau dmc siuliukus,buvo net prikabintas ir spalvu kodas
, nors daugiau kanvos su piesiniu nesirinkciau, daug graziau kai siuvineji tiesiai ant medziagos ir man netgi lengviau,o issiuvineta padovanojau broliui
si issiuvinejau per du ar tris vakarus. siulai kelios dmc ir ankcor,medziagyte zweigart linas, bet nelabai ant jos man patiko siuvineti, vien del to ,kad labai slidynejo,niekaip nejo itempti.
siuos visus tris issiuvinejau per savaitele, ant naturalaus lietuvisko seno lino, buvo labai nelygus tai bijojau kaip gausis,bet rezultatu esu patenkinta, siuliukai dmc
o si issiuvineti trukau savaitele,aida berods 16, siulai dmc
si siuvineju dabar