Radau!!! Foto ne stebuklinga, nes karo lauko sąlygom daryta Bet vaizdas matosi.
QUOTE(Florestina @ 2011 07 05, 17:18)
Mano pabaigtukai:
Zavingi
QUOTE(libaja @ 2011 07 06, 09:26)
Bet vaizdas matosi.
Tikrai labai solidziai atrodo Grazi dovana.
As noriu pasirodyti dar su vienu darbeliu ant lino.. Tai trecias mano darbas ant lino ir jau visai smagiai siuvinejosi, beveik nereikejo ardyti
QUOTE(libaja @ 2011 07 06, 07:26)
Bet vaizdas matosi.
Nuostabus darbas, puiki dovana
Papildyta:
QUOTE(Sela:) @ 2011 07 06, 07:59)
As noriu pasirodyti dar su vienu darbeliu ant lino.. Tai trecias mano darbas ant lino ir jau visai smagiai siuvinejosi, beveik nereikejo ardyti
Grazios geles O koks cia linas?
QUOTE(Matrioske @ 2011 07 06, 10:50)
Grazios geles O koks cia linas?
Aciu. 32linas, naturali spalva is Kasiulu
Radau!!!
va dabar jau ir man grazu kol buvo be nieko, tai truko to galutinio akcento - solidaus rėmo
Puiki dovana
Radau!!! Foto ne stebuklinga, nes karo lauko sąlygom daryta Bet vaizdas matosi.
Man patinka Puiki ideja! Bet as isivaizdavau ta paveiksleli labai dideli, bet nuotraukoje matosi ranka prie paveikslelio - tai paveikslelis labai nedidelis Kokie matmenys?
QUOTE(Daisiuke @ 2011 07 06, 09:16)
ten salia tos parduotuves..viena "audiniai" ir maciau kad lino yra..bet joje nebuvau...o visai salia yra "medis, linas"..tai ir ten turi..visiskai balto ir as neradau. tiksliau buvo, bet to tokio skysto, kur siuvinet nelabi ant jo..tai as priku ta vadinama pieno baltumo, toks kur baltas bet nevisiskai man asmeniskai baltas graziau, bet va dviem merginom dariau knygeles, tai jos ent pabreze, kad joms graziau tas pieno baltumo linas, negu baltas, sako baltas, tai iskart staltiese uznesa, o va tas pieno spalvos, tai tikras linas nu tai jei joms patink tai dziugu tada ir man
nu kai pasitaisys orai bandysiu užeiti, vis tiek dar kol savo gulbes pabaigsiu tai turiu laiko, bent pora savaitėlių tai tikrai o dėl spalvos, man reikia metrikui, ir kažkaip neįsivaizduoju aš jo nė ant natūralios spalvos lino, nė ant smėlinio ewo kurį turiu, gautųsi toks blankus darbas niūrus na bent jau mano vaizduotėje taip atrodo. O jeigu gerai įsivaizduoju tą pieno baltumo, tai manau man jis būtų pats tas
Radau!!!
super dovana
QUOTE(Sela:) @ 2011 07 06, 09:59)
gražios gėlės o kaip šis darbelis bus realizuotas - rėmintas ar kažkur kitur pritaikytas?
QUOTE(libaja @ 2011 07 06, 10:26)
Radau!!!
Tikrai puikus vaizdas-šauni dovana
QUOTE(Sela:) @ 2011 07 06, 10:59)
Mielas darbelis
QUOTE(Sela:) @ 2011 07 06, 09:59)
gražu
QUOTE(Bianca @ 2011 07 06, 12:21)
Man patinka Puiki ideja! Bet as isivaizdavau ta paveiksleli labai dideli, bet nuotraukoje matosi ranka prie paveikslelio - tai paveikslelis labai nedidelis Kokie matmenys?
Na, nepamatuosiu jau , bet plotis panašiai kaip A4, o į ilgį kokiais 6 cm daugiau.
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 05, 09:03)
Labai mielas šuniukas
QUOTE(Dzenete @ 2011 07 05, 14:31)
Vis ateinu paskaityti, į kitų darbelius pasižiūrėti o pati tyliu, taigi jau pabaigiau 1 iš 4 darbelių kolekcijos.
Tikrai labai mieli, lauksiu kitų
QUOTE(Florestina @ 2011 07 05, 17:18)
Sveiki naujoj temoj, labai gražūs visi darbeliai.
Bijūnai labai gražūs, o irisai man irgi atrodo pasiglamžę biškį, bet rėmas labai gražus.
Radau!!!
Solidi dovana
Nauji darbeliai:
nuotraukų albumas, dydis apie A4
11 linijinių maišiukų dvyniams
nuotraukų albumas, dydis apie A4
11 linijinių maišiukų dvyniams