Labukas,
as ka tik is pasto dezutes pasiemiau pora rinkinuku, lauks savo eiles
cia bus
dukrytei metrikiukas. Veluoju jau keturis metus, bet siemet susiimsiu
Man jis ner kazkas toookio wau, bet deres prie jos kambario interjero.
O sita pasiimsiu kai vaziuosim atostogaut
prie vandenyno
Dabar siuvineju silueta - bus dovana seses vestuviu metiniu proga. Pora mazu darbeliu esu pabaigus, bet nenufotografuoti...
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 07 19, 14:30)
o as atsinesu ka tik iskepta veidrodeli-sumasciau,kad reikia turet toki,nes iki siol nesiojausi tik su pudra kartu esanti.
Labai miela dovanele sau
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2011 07 19, 04:21)
Jean Hilton Baroque Victorian Green Mono kanva, DMC muline ir perle, Rainbow juosteles, Kreinik metalikai
wau
Ir as apziurejau visus darbus, kokia kolekcija! Kiek svelnumo ten, kokios grazios foto kompozicijos
O ka darai su sitais darbeliais? ta prasme, remini visus ar is dovanojai? Butu idomu iremintus pamatyt...
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2011 07 19, 04:49)
Naujausias kūrinėlis - knygelė vestuvių linkėjimamas rašyti.
Dydis 16 x 21cm, 80 lapų, lietuviškas linas, auksinės spalvos DMC siūlas, biserio karoliukai ir vaškinis siūlas rišimui. Įrišta japonišku įrišimu.
Pati ideja man labai labai grazi, bet aciu D as paklausiau mergaiciu ir isigijau Kreinik, nors pas mus ju labai sunku isigyt - jokiu painiojimusi, rojus siuvinet su jais
Prie DMC metaliko nesinori net grizt, bet ismest gaila, tai damusiu ir ji
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 19, 06:10)
o štai čia mano tik pabaigta balerina...
Labai grazi
Lauksim iremintu vaizdu
QUOTE(libaja @ 2011 07 19, 08:07)
Šįryt pabaigtas ir jau rėminimo dirbtuvėse šeimos medis.
Man, kaip ir daugumai, patiko ideja - labai sauniai sugalvojot. Bet as irgi gal daryciau BS, bent jau aplink lapelius
QUOTE(Višniukė @ 2011 07 19, 08:14)
Dviguba pirstine-puodkele, keksiuku kepejai
Pati esu prijaucianti keksiuku kepimui, bet pirma karta tokai dviguba pirstine matau
Turetu draugei labai patikt