Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Daisiuke @ 2011 07 05, 14:18)
as kaune pirkau lino parduotuveje senamiestyje..tn kazkaip vadinasi medis linas ir dar ebrods kazkas..ten paradavineja medinius visokius suvenyrus zaislus, lininius rubus..tokie nemza parduotuve vilniaus gatveje. dar yra siek tiek lino, ar medvilninio audinio keliu spalvu alytaus tekstiles skyriuje urmo bazeje. nelabai moku paaiskint kurioj vietoj, bet kai yra ta per viduri galerija, kur tas traukinys stovi, tai va viename is tu sandeliu, jei neklystu 5, bet negarantuoju.yra toks nedidelis skyrelis visokiu medziagu. ten ir flaneles ir visokiu kitokiu yra, ar ten tu tokiu sinteponu ir t.t. ir turi lietuvisko lino ir medvilninio audinio tokio gana lygiai suausto, keleta spalvu smile.gif

ačiū 4u.gif o Vilniaus g. tai gal ten kur einant nuo požeminės link rotušės kairėje pusėje "Audiniai, linas"? smile.gif ten tai buvau užėjusi, bet balto nemačiau, o tada buvo daug turistų tai ir nepaklausiau doh.gif o ir į bazes reikės tada užsukti pasidairyti, nes kasiuluose tai brangokai atrodo, be reikalo pinigai išmesti būtų jeigu galima ir pigiau rasti paieškojus blush2.gif

QUOTE(Dzenete @ 2011 07 05, 14:31)
Vis ateinu paskaityti, į kitų darbelius pasižiūrėti o pati tyliu, taigi jau pabaigiau 1 iš 4 darbelių kolekcijos. Kai prieš kelis mėn šitame forume pamačiau šį paveiksliuką iškart įsimylėjau, o kai autorės paprašiau schemos, vietoj 1 gavau 4. Tai visa kolekcija ir siuvinėsiu.
toks truputi susivėlęs, bet į rėmus guls kai bus visi 4 gatavi.

paveikslėlis gražus wub.gif o ten kur skėtis, BS'as nesutrauko pačio audinio? ar gal čia tik nuotraukoj taip atrodo kol nelyginta blush2.gif
Atsakyti
Ir vėl krūva gėrybių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 05, 13:34)
labai gražu, ir spalvos labai gražiai parinktos 4u.gif
sutirpau pamačius wub.gif kokio jis dydžio gavosi? ax.gif
poilsiui gerai tokie nesudėtingi, paįvairina ir skaičiuoti daug nereikia thumbup.gif

Matavau ties plačiausia ir aukščiausia vieta, tai 10x13 cm. Siuvinėta ant 18 Aidos.

QUOTE(Dzenete @ 2011 07 05, 15:31)
toks truputi susivėlęs, bet į rėmus guls kai bus visi 4 gatavi.

Gražus wub.gif Įdomu kokie bus kiti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki naujoj temoj, labai gražūs visi darbeliai. wub.gif
Mano pabaigtukai:
user posted image

Įrėminti irisai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 05, 15:37)
paveikslėlis gražus wub.gif o ten kur skėtis, BS'as nesutrauko pačio audinio? ar gal čia tik nuotraukoj taip atrodo kol nelyginta blush2.gif

Taip tik atrodo, arba kažkur pakreivavau pacią liniją.

QUOTE(zuzanele @ 2011 07 05, 16:57)
Matavau ties plačiausia ir aukščiausia vieta, tai 10x13 cm. Siuvinėta ant 18 Aidos.
Gražus wub.gif Įdomu kokie bus kiti rolleyes.gif

Visi paveiksliukai

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
yra spalvoti ir ne , pasirinkau nespalvotus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 05 liepos 2011 - 16:22
QUOTE(Dzenete @ 2011 07 05, 17:21)
Visi paveiksliukai
yra spalvoti ir ne , pasirinkau nespalvotus

Labai gražūs šie paveiksliukai wub.gif

Labas vakaras.

Visų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O aš jau ir pradėjau vestuvėms taures siuvinėti ant juodo Lino,na tai tikrai gerokai teko pavargti kol bent jau rėmus nusidaigsčiau,na bet po to akis jau priprato nes buvo minčių viską dėti šalin ir imtis Aidos blush2.gif
Sakykite merginos o Jums visada atinta darbas tiek kiek skaičiuoklė paskaičiuoja. Man va plotis atitiko o aukštis ne schmoll.gif maniau gal viename krašte suklydau,na bet ir kitas taip pat gavosi nes visur gražiai viskas sutapo. Na žiūrėsiu kai baigsiu siuvinėti kas ir kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 05, 12:34)

poilsiui gerai tokie nesudėtingi, paįvairina ir skaičiuoti daug nereikia thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Vis ateinu paskaityti, į kitų darbelius pasižiūrėti o pati tyliu, taigi jau pabaigiau 1 iš 4 darbelių kolekcijos. Kai prieš kelis mėn šitame forume pamačiau šį paveiksliuką iškart įsimylėjau, o kai autorės paprašiau schemos, vietoj 1 gavau 4.

miela serija 4u.gif

QUOTE(Florestina @ 2011 07 05, 17:18)
Mano pabaigtukai:

įspūdingai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 05, 09:03)
Pasirodau su kelių dienų siuviniu rolleyes.gif

koks simpatulka ciucikas wub.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2011 07 05, 14:18)
jei neklystu 5, bet negarantuoju.

taip, Nr. 5, salia vaikisku prekiu parduotuvytes 4u.gif

taigi jau pabaigiau 1 iš 4 darbelių kolekcijos.

bus labai superine kolekcija, nematyta tokia, galutinis rezultatas is 4 bus super thumbup.gif

Mano pabaigtukai:

labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 07 05, 18:18)
Mano pabaigtukai

Gražūs darbai. Irisai gražiai įrėminti 4u.gif
Atsakyti
Mano pabaigtukai:

tikrai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 07 05, 14:34)
Puikus darbas! labai gerai parinktos spalvos! atrodo galingai ir puikiai tinka butent tokiai graziai sukakciai kaip 50 metu! super thumbup.gif
P.S. mes irgi laukiame ireminto:) butinai pasirodykite mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif Vakar pasiėmiau įrėmintą, labai skubėjau išsiųst, tai mašinoj su telefonu nusifotkinau blush2.gif Bet dabar nerandu laido, įkelt nuotraukų negaliu doh.gif Kai surasiu, būtinai pasirodysiu. Darbas išties atrodo solidžiai, jis išėjo didesnis už A4 formatą!

Florestina, o irisai viršuj nepasiglamžę? ar čia taip foto atrodo... Šiaip labai gražūs abu paveiksliukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 06 liepos 2011 - 08:05
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 05, 15:37)
ačiū 4u.gif o Vilniaus g. tai gal ten kur einant nuo požeminės link rotušės kairėje pusėje "Audiniai, linas"? smile.gif ten tai buvau užėjusi, bet balto nemačiau, o tada buvo daug turistų tai ir nepaklausiau doh.gif o ir į bazes reikės tada užsukti pasidairyti, nes kasiuluose tai brangokai atrodo, be reikalo pinigai išmesti būtų jeigu galima ir pigiau rasti paieškojus blush2.gif

ten salia tos parduotuves..viena "audiniai" ir maciau kad lino yra..bet joje nebuvau...o visai salia yra "medis, linas"..tai ir ten turi..visiskai balto ir as neradau. tiksliau buvo, bet to tokio skysto, kur siuvinet nelabi ant jo..tai as priku ta vadinama pieno baltumo, toks kur baltas bet nevisiskai smile.gif man asmeniskai baltas graziau, bet va dviem merginom dariau knygeles, tai jos ent pabreze, kad joms graziau tas pieno baltumo linas, negu baltas, sako baltas, tai iskart staltiese uznesa, o va tas pieno spalvos, tai tikras linas rolleyes.gif nu tai jei joms patink tai dziugu tada ir man smile.gif
Atsakyti