gal turite ar zinote kur rasti sio paveikslelio schema? http://s41.radikal.r...55a06dcadc0.jpg
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 19, 08:08)
Nagi gražūs tie tavo darbeliai. Pasipustyk rankas ir kibk pabaigti paskutiniojo. labai jau norisi pamatyti visus darbus pabaigtus ir įrėmintus
Kažkaip pagalvojau apie raudonus rėmelius. Nes ta gėlytė visuose paveiksliukuose raudona išsiskiria.
QUOTE(Uodegyte @ 2011 07 18, 11:01)
rodausi ,labai jie tokie mieli ,ir vyrui ziauriai patiko uzmaciau dar viena panasu ,sakau ir ji siuvinesiu
Labai žavingas darbas Ir dar nematytas...
QUOTE(Dvi @ 2011 07 19, 11:21)
Jean Hilton Baroque Victorian Green Mono kanva, DMC muline ir perle, Rainbow juosteles, Kreinik metalikai
nerealu
visų darbeliai kaip visada nuostabūs visom po o man reikia skubios pagalbos su rusų kalba, kadangi pati ta kalba nė žodžio, o vertėjas verčia kažką apie grindis
шов крест в 2 нити - kaip suprantu čia pilnas kryželis 2 gijom?
шов полукрест - čia pusinis?
назад иголку - čia BS?
būčiau dėkinga jei kas greitai pagelbėtų, kadangi jau susiruošiau pradėti siuvinėti ir staiga sustojau, noriu pasitikslinti kad ardyti netektų
назад иголку - čia BS?
būčiau dėkinga jei kas greitai pagelbėtų, kadangi jau susiruošiau pradėti siuvinėti ir staiga sustojau, noriu pasitikslinti kad ardyti netektų
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 19, 12:50)
назад иголку - čia BS?
назад иголку - čia BS?
Viską teisingai išsivertei pati
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 07 19, 12:58)
Viską teisingai išsivertei pati
ačiū kitą kartą jau žinosiu ir nekils problemų
o štai čia mano tik pabaigta balerina... kai tik pamačiau paveiksliuką (kažkuri forumietė įkėlė) pasisakiau sau "šitą siuvinėsiu". Nu iškart prilipo man jis, ir kitaip nei kiti darbeliai, nors ir po pusės metų darbo, man jis nė kiek neatsibodo ir vis dar atrodo labai gražus
Dvi, perziurejau visus darbelius - patys darbai ir ju pateikimas - be zodziu
o štai čia mano tik pabaigta balerina...
greit pabaigei
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 19, 13:10)
o štai čia mano tik pabaigta balerina...
greit pabaigei
QUOTE(Uodegyte @ 2011 07 19, 11:45)
imi ir skaiciuoji
Aha, beje jei didesnis darbas tai dar reiktų prie kainos pripliusuoti ir kryžiukų skaičiavimą
Įdomumo dėlei savo darbą- arklį "Ugnis ir ledas" bandžiau įkainuot, tai kol suskaičiavau kryžiukus ir tai nebuvau garantuota dėl tikslumo Kaina eilinei lietuviškai piniginei nereali gavosi.
Nors ir kitų siuvinėjimai nėra labai paprasti ar padaryti tep lep, bet Dvi su savo darbais man čia atrodo kaip beveik tamsta mokytoja tarp mokinukų . Gal prie tokio įspūdžio dar prisideda ir atitinkamų dizainų pasirinkimas