koks fainas šuniukas
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 05, 09:03)
Sveikutės
Pasirodau su kelių dienų siuviniu
Pasirodau su kelių dienų siuviniu
meilutis spalvytės
Mielas šunelis
Čia mano "procesas" - Casey Buonaugurio Cupcakes sampler
Uploaded with ImageShack.us
Labai lengvai ir linksmai siuvinėjasi
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(Sinuhas @ 2011 07 05, 12:08)
kai toks margutis, tai ir siuvinejasi linksmai
zuzalele simpatiskas suniukas
Kur vilnietės perka lietuvišką liną siuvinėjimui?
Man reikia gelsvo/kreminio/balto...
Man reikia gelsvo/kreminio/balto...
QUOTE(libaja @ 2011 07 04, 14:05)
Pasirodau poros vakarų darbą
labai gražu, ir spalvos labai gražiai parinktos
QUOTE(zuzanele @ 2011 07 05, 09:03)
Sveikutės
Po didelių darbų- ilgi ieškojimai. Tada tame tarpe siuvinėju nedidelius darbelius. Pasirodau su kelių dienų siuviniu
Po didelių darbų- ilgi ieškojimai. Tada tame tarpe siuvinėju nedidelius darbelius. Pasirodau su kelių dienų siuviniu
sutirpau pamačius kokio jis dydžio gavosi?
QUOTE(Sinuhas @ 2011 07 05, 11:08)
poilsiui gerai tokie nesudėtingi, paįvairina ir skaičiuoti daug nereikia
na o kalbant apie liną siuvinėjimui, kur Kaune būtų galima gauti (pigiau nei kasiuluose ir pan) lino, tinkamo siuvinėjimui? reikia balto ewo arba lino, tai po truputį dairausi, na bet baltą įtariu bus labai sunku rasti
toks gerutis tas sunelis
Na lietuvisko balto lino maciau "Sagu pasaulis" parduotuveje.
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 05, 12:34)
labai gražu, ir spalvos labai gražiai parinktos
na o kalbant apie liną siuvinėjimui, kur Kaune būtų galima gauti (pigiau nei kasiuluose ir pan) lino, tinkamo siuvinėjimui? reikia balto ewo arba lino, tai po truputį dairausi, na bet baltą įtariu bus labai sunku rasti
as kaune pirkau lino parduotuveje senamiestyje..tn kazkaip vadinasi medis linas ir dar ebrods kazkas..ten paradavineja medinius visokius suvenyrus zaislus, lininius rubus..tokie nemza parduotuve vilniaus gatveje. dar yra siek tiek lino, ar medvilninio audinio keliu spalvu alytaus tekstiles skyriuje urmo bazeje. nelabai moku paaiskint kurioj vietoj, bet kai yra ta per viduri galerija, kur tas traukinys stovi, tai va viename is tu sandeliu, jei neklystu 5, bet negarantuoju.yra toks nedidelis skyrelis visokiu medziagu. ten ir flaneles ir visokiu kitokiu yra, ar ten tu tokiu sinteponu ir t.t. ir turi lietuvisko lino ir medvilninio audinio tokio gana lygiai suausto, keleta spalvu
Vis ateinu paskaityti, į kitų darbelius pasižiūrėti o pati tyliu, taigi jau pabaigiau 1 iš 4 darbelių kolekcijos. Kai prieš kelis mėn šitame forume pamačiau šį paveiksliuką iškart įsimylėjau, o kai autorės paprašiau schemos, vietoj 1 gavau 4. Tai visa kolekcija ir siuvinėsiu.
toks truputi susivėlęs, bet į rėmus guls kai bus visi 4 gatavi.
toks truputi susivėlęs, bet į rėmus guls kai bus visi 4 gatavi.
QUOTE(libaja @ 2011 07 04, 15:05)
Pasirodau poros vakarų darbą Čia dovana 50-mečio proga vyriskiui. Nekantriai laukiu rėminto. [img]
Puikus darbas! labai gerai parinktos spalvos! atrodo galingai ir puikiai tinka butent tokiai graziai sukakciai kaip 50 metu! super
P.S. mes irgi laukiame ireminto:) butinai pasirodykite