ačiū visoms už įvertinimus
QUOTE(murkse @ 2011 07 13, 19:41)
turiu 23vnt iš aha kukuruzų. 2x2 cm. Jei tinka - laukiu į AZ adresiuko, atsiusiu, arba jei labai arti bus, tai į paštą įdėsiu
Ačiū! Jeigu per naktį kokios kitos idėjos nepasigausiu - ryt susirašysim QUOTE(Dzenete @ 2011 07 13, 19:45)
O abėcėlė lietuviška ar angliška. Aš angliškų turiu daugybę, bet kaip sužaisti su tomis lietuviškomis raidėmis.
Improvizuosiu lietuvišką. Darželyje tikrai angliška nereikalinga.
QUOTE(libaja @ 2011 07 13, 22:32)
Ačiū! Jeigu per naktį kokios kitos idėjos nepasigausiu - ryt susirašysim
Na bus tikrai labai įdomu rezultatą pamatyti. Aš kažkada galvojau apie tokį darbeli savo dukrytei, na bet nėra ryžto ir tiek, nes nemažai dar reiktu ir savos kūrybos.
Nuostabus visu darbeliai tiek daug noreciau padaryti dabar siuvineju metrikus su meskiukais ant balioniuku, bet labai blogos kokybes turbut, nes kai atsispausdinau nuotrauka, tai puses nematau, tad ziuresim kad cia gausis. o stai baigtas mano liutukas...nzn duodu jusu teismui, bet man cia kazko truksta, ir nezinau kaip cia graziai pakoreguoti, bandziau apsiuti kryzeliu, ale kazkaip negraziai gaunasi.
QUOTE(ZMama @ 2011 07 13, 13:47)
o čia ir mano paskutiniai darbeliai
Man irgi pats paciausias pasirode tas su drugeliais. Toks neispasakytai svelnus
O gal Cars schemute pasidalintum? kaip tik ieskau kazko 6 metu proga berniukui...
QUOTE(P.Sh. @ 2011 07 13, 14:12)
O aš įrėminau Uodegytės pakritikuotą metriką Nu man jis kažkuo patinka ir viskas, šeimyna apsidžiaugė gavus tai ir gerai...
Man iremintas labai graziai ziuris
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 07 14, 00:46)
Nuostabus visu darbeliai tiek daug noreciau padaryti dabar siuvineju metrikus su meskiukais ant balioniuku, bet labai blogos kokybes turbut, nes kai atsispausdinau nuotrauka, tai puses nematau, tad ziuresim kad cia gausis. o stai baigtas mano liutukas...nzn duodu jusu teismui, bet man cia kazko truksta, ir nezinau kaip cia graziai pakoreguoti, bandziau apsiuti kryzeliu, ale kazkaip negraziai gaunasi.
man tai labai gražiai gavos, paprastai, subtiliai..
Galima juostele prisiūti Ryškią..
QUOTE(P.Sh. @ 2011 07 13, 22:12)
O aš įrėminau Uodegytės pakritikuotą metriką Nu man jis kažkuo patinka ir viskas, šeimyna apsidžiaugė gavus tai ir gerai...
Įrėmintas labai įdomiai, net pats darbas jame geriau atrodo O dėl apatinės eilutės, tai ir man ji prieš visą darbą labai smulkutė atrodo. Bet gal tik atrodo...
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 07 14, 01:46)
o stai baigtas mano liutukas...nzn duodu jusu teismui, bet man cia kazko truksta, ir nezinau kaip cia graziai pakoreguoti, bandziau apsiuti kryzeliu, ale kazkaip negraziai gaunasi.
Aš apsiūčiau ryškia juostele ar kokiu ryškiu mezginuku, nes darbas susilieja su pagalvėle. Tada darbas išryškėtų
QUOTE(murkse @ 2011 07 13, 17:47)
Pasirodau nuotraukų albumą
Nerealus.
QUOTE(ZMama @ 2011 07 13, 20:47)
čia ir mano paskutiniai darbeliai
Labai grazu Ir man paskutinis
QUOTE(P.Sh. @ 2011 07 13, 21:12)
O aš įrėminau Uodegytės pakritikuotą metriką
Nors as nemegstu iremintu metriku, bet kaip paveikslas visai gerai atrodo Man graziau, kai metrikai ant albumu virseliu puikuojasi geda2:
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 07 14, 00:46)
stai baigtas mano liutukas.
Puikus darbelis
QUOTE(P.Sh. @ 2011 07 13, 20:12)
O aš įrėminau Uodegytės pakritikuotą metriką
Aš visai nekritikuočiau jo- visai geras, o ir įrėminimas labai tinka
Dvi- kaip visada puiku
Dvi, čia per 1 langiuką? Kokio dydžio paveikslas? Labai nemažas atrodo. Tikrai gražu.
Rodausi savo ką tik iškeptą improvizaciją katinų tema Neturėjau rožinių-raudonų atspalvių, tai naudojau vieną melanžinį siūlą. Kitas spalvas irgi susirankiojau iš turimų.
Na o šitą radau tvarkydama siuvinėjimo dėžę... Kažkada jis mano padarytas, voliojosi kelis metu. dabar išploviau, bet ką toliau daryt neišmanau. Gal ant kokio krikštynų albumo įmontuosiu... Visgi ta blizgi Aida
Rodausi savo ką tik iškeptą improvizaciją katinų tema Neturėjau rožinių-raudonų atspalvių, tai naudojau vieną melanžinį siūlą. Kitas spalvas irgi susirankiojau iš turimų.
Na o šitą radau tvarkydama siuvinėjimo dėžę... Kažkada jis mano padarytas, voliojosi kelis metu. dabar išploviau, bet ką toliau daryt neišmanau. Gal ant kokio krikštynų albumo įmontuosiu... Visgi ta blizgi Aida
QUOTE(libaja @ 2011 07 14, 12:51)
Dvi, čia per 1 langiuką? Kokio dydžio paveikslas? Labai nemažas atrodo. Tikrai gražu.
Aga, per vieną siūlą. Kokio dydžio pamatuoti tiksliai nebegaliu, bet vidinis langas bus maždaug 24 x 33 cm. Normalaus dydžio kabinamas paveiksliukas.