sveikutės
Nusipirkau tokį išplaunamą markerį, jau antrą tokį naudoju, su pirmu jokių bėdų lyg ir nebuvo, o vat dabar neišsiplauna iki galo jis matosi gelsvos linijos, ar aš čia kokį brokuotą gavau dabar ar yra taip kam buvę? kaip išplovėt
QUOTE(GieNa @ 2011 07 12, 10:34)
sveikutės
Nusipirkau tokį išplaunamą markerį, jau antrą tokį naudoju, su pirmu jokių bėdų lyg ir nebuvo, o vat dabar neišsiplauna iki galo jis matosi gelsvos linijos, ar aš čia kokį brokuotą gavau dabar ar yra taip kam buvę? kaip išplovėt
jis piesia zydra spalva,o is kur gelsva atsirado pati neseniai pradejau naudoti,viskas tvarkoje,gal ne nuo markerio neissiplauna
QUOTE(GieNa @ 2011 07 12, 09:34)
sveikutės
ojej, negasdinkit naudoju toki, ir issiplove puikiausiai po gero pusmecio subraizymo kitas audinys irgi subraizytas ir procese, baisu net
as tik pamerkiau i silta vandenuka ir viskas, nei tryniau, nei murkdziau kaip nors - akyse isnyko.
Idomu, kodel pas tave liko kazkokios zymes
Be jokių problemų išsiplauna, naudoju jau antrus metus tą patį
Man po dvieju metu nesiuvinejimo ir liko geltoni nezymus dryzeliai, tai taip ir palikau, nes nejo isplaut Taip ir ireminau, is arti tik matos nezymiai
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 07 12, 11:48)
Man po dvieju metu nesiuvinejimo ir liko geltoni nezymus dryzeliai, tai taip ir palikau, nes nejo isplaut Taip ir ireminau, is arti tik matos nezymiai
reiskias negalima jo ilgai laikyti teks plaut lauk,kur esu susizymejusi
QUOTE(Višniukė @ 2011 07 12, 01:32)
Labai dailu
QUOTE(GieNa @ 2011 07 12, 09:34)
Man taip buvo Deja neišsiplovė net su skalbimo mašina prasukus. Kiek domėjausi, tai taip atsitinka, kai ilgai būna subraižyta - tarkim didelis darbas siuvinėjamas, ar tiesiog ilgą laiką. Dar gali užsifiksuoti tas markeris ir gavęs tiesioginės saulės, nes plauti jį galima tik šaltu vandeniu, o nuo saulės karščio lieka paskui tos geltonos žymės
Daugiau nebesibraižau mieliau susidygsniuoju su siūlu
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 07 12, 10:48)
gal tada geriau isnykstanti naudoti, jis visada "dingsta"
QUOTE(Višniukė @ 2011 07 12, 00:32)
Labai dailus visu darbeliai, gaila, kad negaliu pagirt kaskart jums juos parodzius, bet temute visada seku ir geriuosi
Stai ir mano vienas pabaigtukas
Istrauka is Dim "Chickadees and Lilacs"
p.s. didesnes foto tinklarastyje
Stai ir mano vienas pabaigtukas
Istrauka is Dim "Chickadees and Lilacs"
p.s. didesnes foto tinklarastyje
Labai gražu.
(Dabar po truputį atsirenku ir FB kas yra kas, kaip sakant, darbai išduoda siuvinėtojas)
Dekui merginos as irgi FB pagal darbus atsirenku
sveikos. o kas tas fb?