Nuostabūs vaizdai Jeigu jie perteikia tiek nedaug, tai įdomu būtų pamatyti, kaip viskas iš tiesų atrodo
Labai idomus, aiskus ir tuo paciu paprastas, bet ne prastas pasakojimas! Intriguoja, laukiam tolimesniu keliones etapu
QUOTE(Justina1 @ 2011 07 06, 19:14)
Labai kulturingas, "finansiniskas" pasakojimas, man labai patinka - viskas tiksliai,aiskiai surasyta, net klausimu nekyla kur, kas ir kaip. Laukiam tesinio
pritariu ir dar su tokiais graziais lyriniais nukrypimais
QUOTE(mamutas @ 2011 07 06, 20:30)
Arturai, ar matėte kemperių Didžiajame Alpių kelyje?
Jeigu atidžiai pažiūrėtumėte į vieną iš nuotraukų, kur matosi serpantinai, pamatytumėte ir kemperį. Jų sutikome nemažai. Žinoma su jais važiuoti Alpių keliu dar sudėtingiau - nepavydžiu jų vairuotojams. Tarp kitko, labai daug turistinių autobusų. Esu girdėjęs, kad po kelionės Alpių keliu, autobusų vairuotojams plojama, kaip ir lėktuvo pilotams .
Papildyta:
QUOTE(ditax @ 2011 07 06, 20:35)
pritariu ir dar su tokiais graziais lyriniais nukrypimais
Tie lyriniai nukrypimai - tai tik nedidelis mūsų fantastiškos kelionės euforijos aidas .
Papildyta:
Ir dar - dėkoju visiems už gražius žodžius: tai įkvepia tolimesniam rašymui. Patikėkite - tai užima tikrai daug laiko . Todėl mano reportaže dabar - time out. Tikiuosi, nedidelis
Ir dar - dėkoju visiems už gražius žodžius: tai įkvepia tolimesniam rašymui. Patikėkite - tai užima tikrai daug laiko . Todėl mano reportaže dabar - time out. Tikiuosi, nedidelis
[/quote]
Pritariu merginoms dėl pasakojimo stiliaus Labai smagiai skaitosi
Fotoreportažą įkėliau į sekamų temų sąrašą
Tikiuosi sulauksiu kelionės paskutinių dienų aprašymo (apie Vengriją) iki mūsų kelionės pradžios-kitos savaitės pabaigos..... ...tik mūsų kelionė ženkliai trumpesnė tiek laiko, tiek atstumo atžvilgiu
QUOTE(Utopia @ 2011 07 06, 18:45)
Nuostabūs vaizdai Jeigu jie perteikia tiek nedaug, tai įdomu būtų pamatyti, kaip viskas iš tiesų atrodo
Utopia, kokios problemos - šokit į auto ir pirmyn . Pamatysit, kaip viskas atrodo - nusivilti tikrai neteks .
Jauni dar esam, finansai ne visai tie ir patyrimo vairuojant tokiems atstumams nepakanka Bet kada nors - būtinai
QUOTE(Utopia @ 2011 07 06, 21:30)
Jauni dar esam, finansai ne visai tie ir patyrimo vairuojant tokiems atstumams nepakanka Bet kada nors - būtinai
Ką gi, man belieka tik pavydėti - Jums dar viskas priešaky...
Laukiu ir aš fotoreportažo tęsinio. Įsirašau Alpes į ateities kelionių sąrašą pirmu numeriu. Labai domina ir finansinė pusė, nes trodo, kad Alpėms dar ilgokai teks palaukti....
pasaka!!!! aciuuuu!!!!!