Įkraunama...
Įkraunama...

Opa opa per Europą

Nuostabūs vaizdai wub.gif Jeigu jie perteikia tiek nedaug, tai įdomu būtų pamatyti, kaip viskas iš tiesų atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Labai kulturingas, "finansiniskas" pasakojimas, man labai patinka - viskas tiksliai,aiskiai surasyta, net klausimu nekyla kur, kas ir kaip. Laukiam tesinio smile.gif
Atsakyti
Labai idomus, aiskus ir tuo paciu paprastas, bet ne prastas pasakojimas! mirksiukas.gif Intriguoja, laukiam tolimesniu keliones etapu bigsmile.gif
Atsakyti
Arturai, ar matėte kemperių Didžiajame Alpių kelyje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2011 07 06, 19:14)
Labai kulturingas, "finansiniskas" pasakojimas, man labai patinka - viskas tiksliai,aiskiai surasyta, net klausimu nekyla kur, kas ir kaip. Laukiam tesinio  smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif ir dar su tokiais graziais lyriniais nukrypimais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2011 07 06, 20:30)
Arturai, ar matėte kemperių Didžiajame Alpių kelyje?  blush2.gif

Jeigu atidžiai pažiūrėtumėte į vieną iš nuotraukų, kur matosi serpantinai, pamatytumėte ir kemperį. Jų sutikome nemažai. Žinoma su jais važiuoti Alpių keliu dar sudėtingiau - nepavydžiu jų vairuotojams. Tarp kitko, labai daug turistinių autobusų. Esu girdėjęs, kad po kelionės Alpių keliu, autobusų vairuotojams plojama, kaip ir lėktuvo pilotams biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(ditax @ 2011 07 06, 20:35)
pritariu drinks_cheers.gif ir dar su tokiais graziais lyriniais nukrypimais bigsmile.gif

Tie lyriniai nukrypimai - tai tik nedidelis mūsų fantastiškos kelionės euforijos aidas ax.gif .
Papildyta:

Ir dar - dėkoju visiems už gražius žodžius: tai įkvepia tolimesniam rašymui. Patikėkite - tai užima tikrai daug laiko doh.gif . Todėl mano reportaže dabar - time out. Tikiuosi, nedidelis ax.gif
Atsakyti

Ir dar - dėkoju visiems už gražius žodžius: tai įkvepia tolimesniam rašymui. Patikėkite - tai užima tikrai daug laiko doh.gif . Todėl mano reportaže dabar - time out. Tikiuosi, nedidelis ax.gif
[/quote]

Pritariu merginoms dėl pasakojimo stiliaus mirksiukas.gif Labai smagiai skaitosi mirksiukas.gif
Fotoreportažą įkėliau į sekamų temų sąrašą 4u.gif
Tikiuosi sulauksiu kelionės paskutinių dienų aprašymo (apie Vengriją) iki mūsų kelionės pradžios-kitos savaitės pabaigos..... rolleyes.gif ...tik mūsų kelionė ženkliai trumpesnė tiek laiko, tiek atstumo atžvilgiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 07 06, 18:45)
Nuostabūs vaizdai wub.gif Jeigu jie perteikia tiek nedaug, tai įdomu būtų pamatyti, kaip viskas iš tiesų atrodo biggrin.gif

Utopia, kokios problemos - šokit į auto ir pirmyn mirksiukas.gif . Pamatysit, kaip viskas atrodo - nusivilti tikrai neteks thumbup.gif .
Atsakyti
Jauni dar esam, finansai ne visai tie ir patyrimo vairuojant tokiems atstumams nepakanka lotuliukas.gif biggrin.gif Bet kada nors - būtinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 07 06, 21:30)
Jauni dar esam, finansai ne visai tie ir patyrimo vairuojant tokiems atstumams nepakanka lotuliukas.gif  biggrin.gif Bet kada nors - būtinai thumbup.gif

Ką gi, man belieka tik pavydėti - Jums dar viskas priešaky... mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiu ir aš fotoreportažo tęsinio. Įsirašau Alpes į ateities kelionių sąrašą pirmu numeriu. Labai domina ir finansinė pusė, nes trodo, kad Alpėms dar ilgokai teks palaukti....
Atsakyti
pasaka!!!! wub.gif aciuuuu!!!!!
Atsakyti