Įkraunama...
Įkraunama...

Opa opa per Europą

QUOTE(convict @ 2012 02 04, 13:06)
Pradejau nuo pirmosios jusu temos ryte ir katik baigiau sia. O gi ziuriu jau pietus blink.gif  lotuliukas.gif

Laaabai laaaabai smagiai praleidau sesstadienio ryta lovoj su kavos puodu keliaudama kartu su jumis wub.gif
Eisiu dabar skaityti trecia jusu tema bigsmile.gif

P.S. Kadangi sia vasara planuojamies pirmaja kelione automobiliu po europa pradejau dairytis po visas temas. Is pradziu atrode susigalvokim paskutini taska ir i kelia. Ka sugalvosim ta ir aplankysim. Bet kuo toliau skaitau, tuo toliau galvoju kad nebezinau nei ka noriu pamatyti nei kur butu paskutinis taskas - NIEKO blink.gif
Isijauciau i planavima per JUS temos autoriau biggrin.gif

Aciu kad dalinaties savo isgyvenimais ir idomiais pasakojimais, pats geriausias sestadienio rytas turbut sis buvo rolleyes.gif  4u.gif

Dėkoju už tokį gerą mano reportažų įvertinimą aciuks.gif .
O dėl paskutinio kelionės taško - kažkas jau šitoj temoj sakė, kad pasiblaškius po Europą, labai gerai kelionės dulkes nuplauti Adrijos jūroje thumbup.gif . Tad mano siūlymas - Kroatija. Nors iš kitos pusės - tai Jūsų pirma kelionė, jauni esat, tad viskas priešaky - bus dar daug tų paskutinių taškų (po pirmos kelionės tikrai norėsis žymiai daugiau mirksiukas.gif ). Tad važiuokite ten, kur labiausiai linksta širdis, o jei ji pasidalinus į kelias dalis - traukite burtus bigsmile.gif . Jei rimtai - sėkmės planavime yu.gif . Kai turėsite realesnį planą, būtų smagu, jei juo pasidalintumėte specialioje temoje - "Po Europą automobiliu".

Na o aš irgi po truputį pradedu planuoti šiemetinę kelionę. Turiu dvi kryptis. Bet kaip minėjau, gali būti, kad nepasiseks išvažiuoti verysad.gif . Bet kuriuo atveju, kelionės planavimas bent man yra malonus užsiėmimas, tad čia kaip tame anekdote: jei nepavysiu, bent sušilsiu blush2.gif - t.y. bent virtualiai tikrai pakeliausiu. biggrin.gif

Atsakyti

[quote=Arturas15,2012 02 04, 19:52]
Na o aš irgi po truputį pradedu planuoti šiemetinę kelionę. Turiu dvi kryptis.

Kaip smagu girdeti, kad jau planuojates. Mes dar stovime vietoje, nes kelione siemet sunkiai nusimato, tai dar net nesvajojame apie tai, kur noretume isvykti. Taciau man viduje kirba, jei nepavyks islekti toliau, tai gal nors kokia trumpa isvyka pasidaryti vel Cekija, ar Lenkijos pajuri.
Gal Jus, Arturai, pasiddalinsite savo planais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 05 vasario 2012 - 21:19
QUOTE(Arturas15 @ 2012 02 04, 19:52)
....Na o aš irgi po truputį pradedu planuoti šiemetinę kelionę. Turiu dvi kryptis. Bet kaip minėjau, gali būti, kad nepasiseks išvažiuoti  verysad.gif . Bet kuriuo atveju, kelionės planavimas bent man yra malonus užsiėmimas, tad čia kaip tame anekdote: jei nepavysiu, bent sušilsiu blush2.gif  - t.y. bent virtualiai tikrai pakeliausiu. biggrin.gif

Arturai15,
kaip malonu girdėti Jus planuojant naujas keliones 4u.gif thumbup.gif
Tikėkimės, kad viskas pavyks...o jei turite noro, taip pat pritarčiau aukščiau išsakytai nuomonei-būtų įdomu (...gal ir smalsu blush2.gif ) sužinoti kokios tos dvi kryptys??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 02 04, 19:52)
Kaip smagu girdeti, kad jau planuojates. Mes dar stovime vietoje, nes kelione siemet sunkiai nusimato, tai dar net nesvajojame apie tai, kur noretume isvykti.  Taciau man viduje kirba, jei nepavyks islekti toliau, tai gal nors kokia trumpa isvyka pasidaryti vel Cekija, ar Lenkijos pajuri. 
Gal Jus, Arturai, pasiddalinsite savo planais  ax.gif

QUOTE(Astra777 @ 2012 02 06, 08:14)
Arturai15,
kaip malonu girdėti Jus planuojant naujas keliones 4u.gif  thumbup.gif
Tikėkimės, kad viskas pavyks...o jei turite noro, taip pat pritarčiau aukščiau išsakytai nuomonei-būtų įdomu (...gal ir smalsu blush2.gif ) sužinoti kokios tos dvi kryptys??? 4u.gif

Na, kryptys pakankamai paprastos, daug kieno jau keliautos.
Pirmoji būtų kelionė į mano svajonę - link Atlanto: Prancūzijos pakrantė, šiek tiek Ispanijos ir Portugalija wub.gif . Bet tai - absoliuti programa maksimum. Atrodo Aidluka šiais metais ruošiasi keliauti į Portugaliją (apie tai ji rašė temoje "Po Europą automobiliu"), tad, manau, palauksime, kol ji atras mums blush2.gif nuostabių vietų, o po to jau Copy - Paste, ir keliaujame blush2.gif. Jei rimtai - ši kryptis šiemet beveik atmesta (dėl ribotų finansų...).
Antroji kryptis - Aidlukos 2010 m. kelionės į pasaką pirmos dalies kopija (ir vėl blush2.gif ): Vokietija, Šveicarija, Žydroji pakrantė, grįžtant ko gero Milanas, Insbrukas. Tai būtų pigesnė kelionė. Taip, taip, nesijuokite - ko gero galvojate, kaip gali būti: Šveicarija, Žydroji pakrantė - ir pigiau g.gif . Šveicarijoje pasimėgavus vaizdais, kempingais, o ne restoranais ir prabangiais viešbučiais, Monake aplankius ten gyvenančią dukterėčios šeimą, manau, būtų galima prasisukti ir pakankamai pigiai. Na, bet čia žinoma reikia dar daug skaičiuoti...

Bet kuriuo atveju, visi planai pakol kas šakėmis ant vandens. Nors turiu vieną metodą, kuris bent jau pernai veikė: kai tik sugalvoju, kur ir kada keliauti, pirmas darbas dar prieš planuojant - savo darbo kalendoriuje prie suplanuotų dienų pažymėti: Kelionė po Europą, išvardinant šalis, arba Kelionė į Paryžių... Pernai ir tai prisidėjo prie mano svajonių įgyvendinimo ax.gif . Tarp kitko, šis metodas padeda ir kitais gyvenimo atvejais biggrin.gif .

Tad gero gerų kelionių planavimo visiems thumbup.gif .
Atsakyti
[quote=Arturas15,2012 02 06, 09:58]
Na, kryptys pakankamai paprastos, daug kieno jau keliautos.
Pirmoji būtų kelionė į mano svajonę - link Atlanto: Prancūzijos pakrantė, šiek tiek Ispanijos ir Portugalija wub.gif . Bet tai - absoliuti programa maksimum.

Saunu, kad yra ideju. Musu planuose yra Graikija, bet neaisku kaip su ja. Del pigumo, pasiseme Thea ! drasos jau nusprendziau, jei pavyks istrukti, butinai darysime kelias nakvynes automobilyje: ne tik sutaupysime piniginiu atzvilgiu, bet ir svarbiausia, LAIKO, atzvilgiu. Dar bijau prisest prie planavimo, nes pas mus taisykle: planuoji planuoji ir visi planai zlunga blink.gif
O db Graikijoje v/b kainos pavydetinos. Paciuose Atenuose, paciame centre - 25 EUR para dviems birzelio menesi. Ir dar su pusryciais smile.gif
Atsakyti
Arturai15,
Rimtų pamąstymų vertos abi kryptys mirksiukas.gif ...aš net nežinau ką šiai dienai pati pasirinkčiau jei kas lieptų rinktis iš šių dviejų variantų ax.gif ... Žydroji pakrantė tikrai verta dėmesio, tik ją būtinai reikia visą pravažiuoti ne autostrada, o tais mažais miesteliais, kaimeliais thumbup.gif
P.S.Aš būsimus įvykius taip pat mėgstu pasižymėti darbo kalendoriuje mirksiukas.gif

QUOTE(almaklp @ 2012 02 06, 15:58)
...O db Graikijoje v/b kainos pavydetinos. Paciuose Atenuose, paciame centre - 25 EUR para dviems birzelio menesi. Ir dar su pusryciais smile.gif

Oooo bigsmile.gif ...o aš jau įsivaizdavau, kad praėjusią vasarą mes pigiai Graikijoje su viešbučiu "prasisukome"... thumbup.gif
Atsakyti
Fantastiskas pasakojimas thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2013 03 17, 14:08)
Fantastiskas pasakojimas  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

susilaikiau biggrin.gif bet.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 06 liepos 2013 - 17:03
šiandien ryte, palengva ruošdamasi vasaros kelionei, suvedžiau į google "parkavimas Budapešte" ar kažką panašaus ir išmetė šią temą unsure.gif
Žinot, skaičiau aš ją jau ir anksčiau - och, kokia unsure.gif negerietė - tyliai perskaičiau ir nei ačiū 4u.gif autoriui, nei komplimetų už smagų skaitymą ir informatyvumą nepasakiau blush2.gif bet šiandien, kaip minėjau, vėl šitas nuostabus pasakojimas pats pas mane atkeliavo 4u.gif ir kad jau ryte nebespėjau skaityt pabaigt, tai dabar palaimingai, lėtai ir su dideliausiu pasimėgavimu thumbup.gif
Artūrai, Jūs nuostabus ir Jūsų šeima puiki, fantastiška kelionė ir begalinio žavesio reportažas thumbup.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir - sėkmės naujose kelionėse mirksiukas.gif
reikės paieškot naujų Jūsų įspūdžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 06 23, 20:22)
šiandien ryte, palengva ruošdamasi vasaros kelionei, suvedžiau į google "parkavimas Budapešte" ar kažką panašaus ir išmetė šią temą unsure.gif 
Žinot, skaičiau aš ją jau ir anksčiau  - och, kokia  unsure.gif negerietė - tyliai perskaičiau ir nei ačiū 4u.gif  autoriui, nei komplimetų už smagų skaitymą ir informatyvumą nepasakiau blush2.gif bet šiandien, kaip minėjau, vėl šitas nuostabus pasakojimas pats pas mane atkeliavo 4u.gif  ir kad jau ryte nebespėjau skaityt pabaigt, tai dabar palaimingai, lėtai ir su dideliausiu pasimėgavimu thumbup.gif
Artūrai, Jūs nuostabus ir Jūsų šeima puiki, fantastiška kelionė ir begalinio žavesio reportažas thumbup.gif  Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif 
ir - sėkmės naujose kelionėse mirksiukas.gif 
reikės paieškot naujų Jūsų įspūdžių biggrin.gif

Ačiū aciuks.gif už gražius atsiliepimus ir už palinkėjimus. Jei viskas gerai susiklostys, už gero mėnesio tikiuosi grįžti iš kelionės su naujais įspūdžiais mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2015 06 24, 15:48)
Ačiū aciuks.gif už gražius atsiliepimus ir už palinkėjimus. Jei viskas gerai susiklostys, už gero mėnesio  tikiuosi grįžti iš kelionės su naujais įspūdžiais  mirksiukas.gif .

Mūsų šeima taip pat keliauja Jūsų pramintais keliais rolleyes.gif. Labai dėkoju, kad dalinatės kelionių fotoreportažais 4u.gif, jie nuostabūs wub.gif thumbup.gif ...
Labai lauksim Jūsų naujų įspūdžių, Artūrai 4u.gif .
Atsakyti