QUOTE(convict @ 2012 02 04, 13:06)
Pradejau nuo pirmosios jusu temos ryte ir katik baigiau sia. O gi ziuriu jau pietus
Laaabai laaaabai smagiai praleidau sesstadienio ryta lovoj su kavos puodu keliaudama kartu su jumis
Eisiu dabar skaityti trecia jusu tema
P.S. Kadangi sia vasara planuojamies pirmaja kelione automobiliu po europa pradejau dairytis po visas temas. Is pradziu atrode susigalvokim paskutini taska ir i kelia. Ka sugalvosim ta ir aplankysim. Bet kuo toliau skaitau, tuo toliau galvoju kad nebezinau nei ka noriu pamatyti nei kur butu paskutinis taskas - NIEKO
Isijauciau i planavima per JUS temos autoriau
Aciu kad dalinaties savo isgyvenimais ir idomiais pasakojimais, pats geriausias sestadienio rytas turbut sis buvo
Laaabai laaaabai smagiai praleidau sesstadienio ryta lovoj su kavos puodu keliaudama kartu su jumis
Eisiu dabar skaityti trecia jusu tema
P.S. Kadangi sia vasara planuojamies pirmaja kelione automobiliu po europa pradejau dairytis po visas temas. Is pradziu atrode susigalvokim paskutini taska ir i kelia. Ka sugalvosim ta ir aplankysim. Bet kuo toliau skaitau, tuo toliau galvoju kad nebezinau nei ka noriu pamatyti nei kur butu paskutinis taskas - NIEKO
Isijauciau i planavima per JUS temos autoriau
Aciu kad dalinaties savo isgyvenimais ir idomiais pasakojimais, pats geriausias sestadienio rytas turbut sis buvo
Dėkoju už tokį gerą mano reportažų įvertinimą .
O dėl paskutinio kelionės taško - kažkas jau šitoj temoj sakė, kad pasiblaškius po Europą, labai gerai kelionės dulkes nuplauti Adrijos jūroje . Tad mano siūlymas - Kroatija. Nors iš kitos pusės - tai Jūsų pirma kelionė, jauni esat, tad viskas priešaky - bus dar daug tų paskutinių taškų (po pirmos kelionės tikrai norėsis žymiai daugiau ). Tad važiuokite ten, kur labiausiai linksta širdis, o jei ji pasidalinus į kelias dalis - traukite burtus . Jei rimtai - sėkmės planavime . Kai turėsite realesnį planą, būtų smagu, jei juo pasidalintumėte specialioje temoje - "Po Europą automobiliu".
Na o aš irgi po truputį pradedu planuoti šiemetinę kelionę. Turiu dvi kryptis. Bet kaip minėjau, gali būti, kad nepasiseks išvažiuoti . Bet kuriuo atveju, kelionės planavimas bent man yra malonus užsiėmimas, tad čia kaip tame anekdote: jei nepavysiu, bent sušilsiu - t.y. bent virtualiai tikrai pakeliausiu.