Įkraunama...
Įkraunama...

Opa opa per Europą

QUOTE(Ledime @ 2011 09 27, 15:17)
Labai ačiū už virtualią kelionę 4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai įdomu ir lengva buvo skaityti,o ir aplankytos šalys pakerėjo wub.gif

Malonu, kad patiko mano reportažas.O jei aplankytos šalys pakerėjo - linkiu kitą vasarą bent dalį (o gal visas ar dar daugiau) jų aplankyti. 4u.gif

QUOTE(gandrė @ 2011 09 27, 21:03)
Kaip smagu ilgais rudens vakarais pakeliauti virtualiai  smile.gif . Paskutiniu metu, vienas is malonumu prie arbatos puodelio  rolleyes.gif . Aciu Jum  mirksiukas.gif

Taip, šį gražų rudenį dar galim pagražinti ne viena virtualia kelione.
Tiesa sakant, kažkurio forumo poste kažkam (aš tai žinau kam bigsmile.gif ) nepatiko mano fotoreportažo pavadinimas. Taip, opa per Europą - bet manau, kad mes pamatėm tai, ką norėjom, o pavadinimas visiškai nereiškia, kad mes visur bėgome - greičiau priešingai... Kažkam (ir vėl žinau kam bigsmile.gif), nepatiko, kad man labai patiko poilsis Kroatijoje, atseit, gulint pliaže neįmanoma pažinti šalies. Gal ir taip, bet pliaže gulėjom tik po keletą valandų per dieną, toliau - keliavom. O nuotraukų įdėjau tik apie 200 iš 3000. Gal dėl to toks ir įspūdis...
Bet užteks tų bambėjimų - juk keliaujame savo malonumui, o fotoreportažas - tik menkas kelionės aidas. Bet, tikiuosi, gal jis bent vieną skaitytoją paskatino keliauti savarankiškai. Juk viena didžiausių gyvenimo vertybių - pasirinkimo LAISVĖ. ax.gif

Iš tiesų - gyvenimas yra gražus. Tai patvirtina ir tiek daug nuostabių fotoreportažų: didžiosios "varlės keliauninkės" Aidlukos, Stellos7, Astros777, Thea! ir kitų. Bet - dar porą savaičių, ir jų kelionių prisiminimai baigsis. Ir vėl pradėsim planuoti kitos vasaros keliones. Gyvenimo ratas toliau nesustodamas sukasi... thumbup.gif

Na ir prisifilosavavau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 29 rugsėjo 2011 - 21:15
QUOTE(Arturas15 @ 2011 09 29, 23:14)
Tiesa sakant, kažkurio forumo poste kažkam (aš tai žinau kam  bigsmile.gif ) nepatiko mano fotoreportažo pavadinimas.

Taip ir buvo parasyta: nepatinka fotoreportazo pavadinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 09 29, 21:14)
*Tiesa sakant, kažkurio forumo poste kažkam (aš tai žinau kam  bigsmile.gif ) nepatiko mano fotoreportažo pavadinimas. Taip, opa per Europą - bet manau, kad mes pamatėm tai, ką norėjom, o pavadinimas visiškai nereiškia, kad mes visur bėgome - greičiau priešingai... Kažkam (ir vėl žinau kam bigsmile.gif), nepatiko

*Bet užteks tų bambėjimų - juk keliaujame savo malonumui, o fotoreportažas - tik menkas kelionės aidas.

*Iš tiesų - gyvenimas yra gražus. Tai patvirtina ir tiek daug nuostabių fotoreportažų: didžiosios "varlės keliauninkės" Aidlukos, Stellos7, Astros777, Thea! ir kitų. Bet - dar porą savaičių, ir jų kelionių prisiminimai baigsis. Ir vėl pradėsim planuoti kitos vasaros keliones. Gyvenimo ratas toliau nesustodamas sukasi...  thumbup.gif

* lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet mes nežinom ir smalsu vat ax.gif Bet nekreipkit dėmesio, tą ir darot manau thumbup.gif 4u.gif

* drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

*Gražiai čia prifilasofavot bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 09 29, 22:14)
....Bet - dar porą savaičių, ir jų kelionių prisiminimai baigsis. Ir vėl pradėsim planuoti kitos vasaros keliones. Gyvenimo ratas toliau nesustodamas sukasi...  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Prisiminimai baigsis ax.gif ...bet tik čia-lape wub.gif Man jie niekada nesibaigia, juos atgaivina vis nauji prisiminimai beskaitant, kad ir kitų dalyvių mintis ar reportažus.O be to, man kelionės metu patirti įspūdžiai turi šiek tiek 'susigulėti" mirksiukas.gif -tiek visko būna prisikaupę doh.gif ...na o po to prasideda-pameni tą, pameni aną???

Tarp kitko, ateinančių metų pusę atostogų susiplanavus rolleyes.gif ...tik gaila, bet dar viešbučiai neatrašinėja...kartą pabandžiau, bandysiu vėliau prieš Naujuosius metus. biggrin.gif

O Jūs nekreipkite dėmesio, kas ką rašo blogo, priimkite tik teigiamus dalykus, o visa kita - atmeskite.Be to, manau, kad kiekvienas rašančiųjų čia reportažus-tiek pradedantysis ax.gif , tiek senbuvis visuomet rizikuoja būti sukritikuotas, tad tam turime tinkamai pasiruošti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 29 rugsėjo 2011 - 22:10
Arturai, na pabaiga tai nuliudino verysad.gif ir vel kelioniu fotoreportazu skyrelis bus apmires verysad.gif reiks skaityti senus prisiminimus verysad.gif

o ta vieta del pavadinimo tai prajuokino lotuliukas.gif niekada taip negaleciau pasakyti, bet vis laukiu kol man tai pasakys doh.gif biggrin.gif maniskio reportazo pavadinimas tai labai kvailas, ir vis sukau galva ka cia prigalvoti, vienintelis zodis kuris tiksliausiai apibudino jausma po keliones, tai sapnas, viskas buvo kaip sapne, visi prisiminimai kaip is sapno ir iki siol negaliu tuo patiketi,kad tai is tikruju buvo bigsmile.gif
taigi gal jis ir kvailas, bet toks jau yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 29, 23:12)
... maniskio reportazo pavadinimas tai labai kvailas, ir vis sukau galva ka cia prigalvoti, vienintelis zodis kuris tiksliausiai apibudino jausma po keliones, tai sapnas, viskas buvo kaip sapne, visi prisiminimai kaip is sapno ir iki siol negaliu tuo patiketi,kad tai is tikruju buvo bigsmile.gif 

Jis tikrai nekvailas...sakyčiau net thumbup.gif parinktas. Kai pradedi skaityti, iš karto supranti, kodėl pavadinimas toks, o ne kitoks bigsmile.gif -tikrai pirma kelionė, pirmi įspūdžiai ir tiek visko daug, ir dar kai to taip stipriai troškai-gali pavadinti tik šiuo gražiu žodžiu "SAPNAS" wub.gif Ir kas svarbiausia-atsibundi, o jis nesibaigia ... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 29 rugsėjo 2011 - 22:20
As tai nesuprantu, ko cia kvarsinti galva kas ka pasake g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 09 29, 23:24)
As tai nesuprantu, ko cia kvarsinti galva kas ka pasake  g.gif

Cha - mano provokacija pavyko thumbup.gif - kaip išjudinau kelionių forumo bendruomenę bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 09 30, 00:32)
Cha - mano provokacija pavyko  thumbup.gif  - kaip išjudinau kelionių forumo bendruomenę  bigsmile.gif .

Gal ir taip galima viska traktuoti... Nors... Siaip ateiciai patarciau tikrai maziau galvoti, kas ka pasake, palik tai savo zmonai, kai iseis i pensija ir nebetures daugiau jokiu kitu rupesciu, tik sita vieninteli biggrin.gif As kazkaip nepamenu, ka ten kas neigiamo buna pasakes apie mano aprasytas keliones g.gif Sako, bet tai ir smagu, as issakau savo nuomone rasydama apie tai ka pamaciau, kiti savo, kad ir visai priesinga. O treciam zmogui gal tai padeda apsispresti mirksiukas.gif Man opa per europa, tai labai geras tam tikro keliavimo stiliaus apibudinimas. Daug kas taip keliauja. Musu seimai toks keliavimo stilius netinka, kitiems tinka ir patinka. Na pakalbam apie tai, pasidalinam cia forume mintimis, bet tai ir viskas. Maziau reikia demesio kreipt ir visokias tokias smulkmenas i galva detis.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 09 29, 23:58)
Gal ir taip galima viska traktuoti... Nors... Siaip ateiciai patarciau tikrai maziau galvoti, kas ka pasake, palik tai savo zmonai, kai iseis i pensija ir nebetures daugiau jokiu kitu rupesciu, tik sita vieninteli  biggrin.gif  As kazkaip nepamenu, ka ten kas neigiamo buna pasakes apie mano aprasytas keliones  g.gif  Sako, bet tai ir smagu, as issakau savo nuomone rasydama apie tai ka pamaciau, kiti savo, kad ir visai priesinga. O treciam zmogui gal tai padeda apsispresti  mirksiukas.gif  Man opa per europa, tai labai geras tam tikro keliavimo stiliaus apibudinimas. Daug kas taip keliauja. Musu seimai toks keliavimo stilius netinka, kitiems tinka ir patinka. Na pakalbam apie tai, pasidalinam cia forume mintimis, bet tai ir viskas. Maziau reikia demesio kreipt ir visokias tokias smulkmenas i galva detis.

Kazkurios moteriskes parase yra labai teisingas posakis, kad dazniausiai gyvename ne del saves, o del to, jog padarytume ispudi musu nemegstantiems zmonems. Neatsimenu tiksliai, bet esme tokia.
Manau, daznai nesutarimai ar iskaudinimai kyla is abieju pusiu. Rasantys pasijunta iskaudinti, izeisti ar is vis bereikalingai pasakojantys, kai kazkas sukritikuoja ju keliavimo stiliu, marsruta ir pan. O kritikuotojai daznai turi omenyje, kad tai tiesiog ne ju keliavimo budas, nieko nenoredami izeisti ar ipirsti savo tiesas. (Aisku, buna ir kitaip biggrin.gif ) taigi, tokio tipo diskusiju net iki pykcio virstanciu buvo ir bus, kad ir kokie demokratiski visi pataptume.
As, pvz., pati del vienu ar kitu priezasciu ko gero niekada nekeliauciau autostopu, motociklu. Bet man idomu skaityti si keliavimo buda propoguojanciu zmoniu pasakojimus.
Todel as esu labai dekinga, kad yra rasanciu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir pati megstu parasyti. Kai buvo pirmieji reportazai, man buvo labai svarbus pripazinimas. O dabar supratau, kad rasau visu pirma del saves. blush2.gif Tam, kad vel ir vel isgyvenciau prisiminimus, jausmus, emocijas, patirtas kelioneje. O po to skaitau ir skaitau savo pasakojima.... Egoiste as, ar ne? biggrin.gif
Bet tas budas - viena is galimybiu sustabdyti akimirkas. Kurios, kaip Arturas ir rase, kad ir kokios nuostabios bebutu, akimirksniu uzsimirsta.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 09 30, 11:18)

..... O dabar supratau, kad rasau visu pirma del saves.  blush2.gif Tam, kad vel ir vel isgyvenciau prisiminimus, jausmus, emocijas, patirtas kelioneje. O po to skaitau ir skaitau savo pasakojima....  Egoiste as, ar ne?  biggrin.gif
Bet tas budas - viena is galimybiu sustabdyti akimirkas. Kurios, kaip Arturas ir rase, kad ir kokios nuostabios bebutu, akimirksniu uzsimirsta.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jūs manau jokia egoistė... 4u.gif Man ir labai patinka rašyti dėl tų pačių priežasčių...na negi aš egoistė g.gif Žinokit savęs tokia tikrai nelaikau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 30 rugsėjo 2011 - 10:35
QUOTE(linole @ 2011 09 30, 12:18)

Be galo teisingai viska parasei drinks_cheers.gif Isskyrus "skaitau ir skaitau", tai pasirasau po kiekvienu zodziu drinks_cheers.gif As neskaitau savo reportazu, nebent reikia kazka prisiminti, o jau nebeatgamini, o ten viskas, kaip kokiam dienorastyje.
Atsakyti