QUOTE(Ledime @ 2011 09 27, 15:17)
Labai ačiū už virtualią kelionę Labai įdomu ir lengva buvo skaityti,o ir aplankytos šalys pakerėjo
Malonu, kad patiko mano reportažas.O jei aplankytos šalys pakerėjo - linkiu kitą vasarą bent dalį (o gal visas ar dar daugiau) jų aplankyti.
QUOTE(gandrė @ 2011 09 27, 21:03)
Kaip smagu ilgais rudens vakarais pakeliauti virtualiai . Paskutiniu metu, vienas is malonumu prie arbatos puodelio . Aciu Jum
Taip, šį gražų rudenį dar galim pagražinti ne viena virtualia kelione.
Tiesa sakant, kažkurio forumo poste kažkam (aš tai žinau kam ) nepatiko mano fotoreportažo pavadinimas. Taip, opa per Europą - bet manau, kad mes pamatėm tai, ką norėjom, o pavadinimas visiškai nereiškia, kad mes visur bėgome - greičiau priešingai... Kažkam (ir vėl žinau kam ), nepatiko, kad man labai patiko poilsis Kroatijoje, atseit, gulint pliaže neįmanoma pažinti šalies. Gal ir taip, bet pliaže gulėjom tik po keletą valandų per dieną, toliau - keliavom. O nuotraukų įdėjau tik apie 200 iš 3000. Gal dėl to toks ir įspūdis...
Bet užteks tų bambėjimų - juk keliaujame savo malonumui, o fotoreportažas - tik menkas kelionės aidas. Bet, tikiuosi, gal jis bent vieną skaitytoją paskatino keliauti savarankiškai. Juk viena didžiausių gyvenimo vertybių - pasirinkimo LAISVĖ.
Iš tiesų - gyvenimas yra gražus. Tai patvirtina ir tiek daug nuostabių fotoreportažų: didžiosios "varlės keliauninkės" Aidlukos, Stellos7, Astros777, Thea! ir kitų. Bet - dar porą savaičių, ir jų kelionių prisiminimai baigsis. Ir vėl pradėsim planuoti kitos vasaros keliones. Gyvenimo ratas toliau nesustodamas sukasi...
Na ir prisifilosavavau