Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

Oksanik, 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif didzhiausi sveikinimai tavo gimtadienio proga, linkiu tau daug stiprybes, ramybes jaukumo ir zhinoma laimes!!!!

Dziausmeli ir tavo mazaji su gimtadieniu, aukid sveiki ir grazus!!! 4u.gif
Atsakyti
Oksanik! ir as prisidedu prie sveikinimu! Linkiu svajoniu issipildomo, sveikateles ir daug daug graziu akimirku!

Dziaugsmeli! o tavo maziukui linkiu vaikiskos laimes, daug zaislu ir tik viso ko nuostabiausio, spalvoto ir linksmo! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū ačiū, smile.gif Savutkel jau iš vakaro pasistengei smile.gif
Atsakyti
Teisingai taigi Oksanik gimtadienis rugpjucio 8. Niu tai labai sveikinu kad ir paveluotai. Būk laiminga!
user posted image

Dziaugsmelio mazasis irgi jau visas vyras, greit augat bigsmile.gif Vaikiski sveikinimai! biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labukas,
Oi seniai nerašiau, nors vis paskaitinėju. Vaikščiodama su vežimėliu ir susitikdama kitas mamas su vaikučiais vis spėlioju gal čia kuri nors iš jūsų 4u.gif . Beje, o kuriom "trasom" dažniausiai einat pasivaikščioti?
Mano mažasis 9 mėn. pradėjo vaikščioti tai dabar jau laksto ir kas svarbiausia, jau kuris laikas moka užlipti ant visų aukščiau grindų esančių paviršių biggrin.gif nulipti irgi moka, bet ne visda tuo mokėjimu pasinaudoja ... tai tik spėju bėgioti iš paskos biggrin.gif nebėr kada nei į kompo pusę pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2011 08 09, 23:07)
Labukas,
Oi seniai nerašiau, nors vis paskaitinėju. Vaikščiodama su vežimėliu ir susitikdama kitas mamas su vaikučiais vis spėlioju gal čia kuri nors iš jūsų  4u.gif . Beje, o kuriom "trasom" dažniausiai einat pasivaikščioti?
Mano mažasis 9 mėn. pradėjo vaikščioti tai dabar jau laksto ir kas svarbiausia, jau kuris laikas moka užlipti ant visų aukščiau grindų esančių paviršių  biggrin.gif nulipti irgi moka, bet ne visda tuo mokėjimu pasinaudoja ... tai tik spėju bėgioti iš paskos  biggrin.gif  nebėr kada nei į kompo pusę pažiūrėti  smile.gif

pasivaiksciojam iki parduotuves ir atgal (rimi, iki, maxima) biggrin.gif , bunam savo kieme arba aplankom kitus kiemus kur idomesnes supynes smile.gif
Mano mergina irgi nuo 9,5 vaiksto, spartuoliai musu vaikuciai thumbup.gif bet begiojimas ir laipiojimas po biski nusibosta, gal dabar labiau susikoncentruoja i zaidima, supynes..
prie kompo irgi vis reciau prisedu ir laukiu nesulaukiu kada isleisiu vyresneli i darzeli..
Kas pazista valandiniu aukliu, kurias galetumet parekomenduoti, praneskit man mirksiukas.gif
Papildyta:
Helli Erikute su 7-uoju Gimtadieniu! Sveikinimai! happybday.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na as ne i tema, bet gal kuri geriat Paulig kava, man labai reikia tusciu pakuociu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2011 08 10, 08:49)
Helli Erikute su 7-uoju Gimtadieniu! Sveikinimai! happybday.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(milisena @ 2011 08 10, 12:58)
Sveikos  4u.gif
Na as ne i tema, bet gal kuri geriat Paulig kava, man labai reikia tusciu pakuociu  blush2.gif

mes negeriam kavos, bet lygtai anyta sita geria, paklausiu ar turi pakuociu, ar cia skubu gal?

As kolekcionuoju krepsininku medalius is IKI biggrin.gif

Apsirgom, vakar persalom lauke... rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, ydomu ar yra jaunu mamyciu siaures mieste ?smile.gif mes tai dar visai maziukai liepa gime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuxra @ 2011 08 17, 09:57)
Laba, ydomu ar yra jaunu mamyciu siaures mieste ?smile.gif mes tai dar visai maziukai liepa gime smile.gif

Aisku kad yra 4u.gif junkites 4u.gif

Merginos pagyvinam foruma 4u.gif plepam plepam plepam 4u.gif
Gal kas kuo pasidziaugti turi? Gal kas pasitarti nori? O gal kam liudna ir norisi kam nors pasipasakoti? Zinau kad dauguma musu susitinkam lauke ir pasiplepam, bet siulau nepamirsti ir musu forumo 4u.gif naujos mamytes DRASIAU 4u.gif

Musu naujienos tokios: mazasis jau vaikstineja, atsargiai,bet su dideliu uzsispyrimu thumbup.gif o grazuolyte jau keliauja i darzeli, sesta diena thumbup.gif kolkas jai labai patinka, paziuresim kaip bus dar po kokios savaiteles mirksiukas.gif

O pas jus kas naujo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinutele: 18 rugpjūčio 2011 - 10:16
Norejau paklausti cia yra kazkokie darzeliai , ale privatus, man kakkokia bobele kieme paspasakojo kad yra 7 am aukshte, bet kas kur kiek, gal kas zhino??
Atsakyti