Man asmeniskai nepatiktu po kokio rudeninio pavasarnio pasivaiksciojimo kas karta slapius teslinuotus ratus nuimineti ir rankas terliotis. ieskociau kito siauresnio varianto
QUOTE(aura. @ 2011 11 08, 13:01)
tai jei ratus žadi nuimt tai gal užtektu tik sudaryt vežimą ir šonu įsinešt
apie sita irgi mastau idomu, kas patogiau - ar rata nuimt, ar rema suskleist
QUOTE(gitulia @ 2011 11 08, 13:52)
Man asmeniskai nepatiktu po kokio rudeninio pavasarnio pasivaiksciojimo kas karta slapius teslinuotus ratus nuimineti ir rankas terliotis. ieskociau kito siauresnio varianto
nu kad man absoliuti dauguma siauresniu variantu nepatinka nei jokie ABC design, nei Xlanderiai ar kiti.
Emmaljunga, inglesina, Bebecar stylo class kaip ir tilptu, ale jau kainos man didokos
QUOTE(Amade @ 2011 11 08, 14:35)
apie sita irgi mastau idomu, kas patogiau - ar rata nuimt, ar rema suskleist
nu kad man absoliuti dauguma siauresniu variantu nepatinka nei jokie ABC design, nei Xlanderiai ar kiti.
Emmaljunga, inglesina, Bebecar stylo class kaip ir tilptu, ale jau kainos man didokos
rėmas suskleist labai lengva mes vežimą laikom mašinoj, tai reik suskleist tai tikrai lengvai, o nuimt ratą tai kaip tada tu stumsi jį liftan
Emmaljunga neplatesnis, kaiptai man vizuoliai atrodo gal platesnis, arba maišau kažką
QUOTE(Giorgita @ 2011 11 06, 12:10)
tik kedute mutsio nepatiko
siaip kedutes reikia imti Traveller tos superines veziojau savo maze ten iki 9men gal ten ir masinoj,ir ant vaziuokles po lauka, po parduotuves. nu super kedute ir visi aplinkiniai labai zavejosi ir pavydejo man jos
QUOTE(aura. @ 2011 11 08, 14:45)
rėmas suskleist labai lengva mes vežimą laikom mašinoj, tai reik suskleist tai tikrai lengvai, o nuimt ratą tai kaip tada tu stumsi jį liftan
Emmaljunga neplatesnis, kaiptai man vizuoliai atrodo gal platesnis, arba maišau kažką
as isivaizduoju ant likusiu 3 ratu stumt masinoj vaziuokle laikyt gera mintis, bet mes masina laikom garaze, kadangi su ja tik savaitgaliais vaziuojam
Emmaljunga i lifta telpa, nes kazkada buvo sveciu pas mus su ja ir liftu uzkilo. Pagal tai ir sprendziu.
QUOTE(Agatka @ 2011 11 08, 14:46)
Amade, paziurekit roan marita. klasikinis, ir kaina gera
Roan irgi variantas, kuris man patiktu, ale raso, kad plotis 59,9 cm, o bent musu aukste lifto durys atsidaro nepilnai 59 cm nors gal atkakliai grudant ivaziuotum del tu keliu milimetriuku Ju ir lopsiai didesni nei Mutsy, aktualu ziemai... Tai ir metausi
Bet Mutsis vis tiek stilingiausias
O tai nei vienas is Mutsy sportinuku neturi pilnai gulimos padeties?
Mes turim 4Rideri, tai yra beveik pilnai gulima padetis... Gal nevisai kaip lenta, bet beveik tiesiai pasiguldo, vos vos galvyte pakelta.
QUOTE(Dain@ra @ 2011 11 08, 17:42)
Urban Rideris turi, ten vos cm priekine dalis pakilus, is esmes pilnai gulima.
QUOTE(Fea @ 2011 11 08, 17:14)
siaip kedutes reikia imti Traveller tos superines veziojau savo maze ten iki 9men gal ten ir masinoj,ir ant vaziuokles po lauka, po parduotuves. nu super kedute ir visi aplinkiniai labai zavejosi ir pavydejo man jos
bet kad sios kedutes man pasirode sunkios jau net be vaiko kad vos ne dvigubai svoris lyginant su maxi cosi skirias
QUOTE(Dain@ra @ 2011 11 08, 17:42)
Nu Urban tai tikrai ten laaabai gulima nera jau taip gal ideliai horizontalu, bet vaikas tikrai guli, ne sedi
QUOTE(Giorgita @ 2011 11 08, 19:35)
bet kad sios kedutes man pasirode sunkios jau net be vaiko kad vos ne dvigubai svoris lyginant su maxi cosi skirias
nu kad ner ten sunku labai be vaiko tai tikrai lengva..as, aisku, nekilnojau nieko kito bet tikrai atkeliamas reikalas jei jau as su savo 157cm ir 47kg panesdavau kartu su vaiku iki jos 9men, tai ka as zinau...gi ne savickas as tai manau ner taip jau ir sunku patogumas tos kedes tikrai vertas to vadinamo svorio
Na va o mes jau Mutsio lopsiuka padejom i sona... kol dar uzteko apkloti vilnoniu pleduku, tai dar siaip taip tilpom, o jau dabar norisi vaikuti ikisti i vokeli, tai ir baigesi lopsiuko naudojimas. Pasiemem sena lopsini supama vezima, tai puikiausiai telpa su visu vokeliu, pledu ir dar vietos lieka.
Patinka man Mutsis, grazus, kokybiskas, grazus dizainas, vaziuokle labai patogi (urban rider), bet lopsiukus tai galetu didesnius gaminti
Patinka man Mutsis, grazus, kokybiskas, grazus dizainas, vaziuokle labai patogi (urban rider), bet lopsiukus tai galetu didesnius gaminti