Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

Man asmeniskai nepatiktu po kokio rudeninio pavasarnio pasivaiksciojimo kas karta slapius teslinuotus ratus nuimineti ir rankas terliotis. ieskociau kito siauresnio varianto g.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 11 08, 13:01)
tai jei ratus žadi nuimt tai gal užtektu tik sudaryt vežimą ir šonu įsinešt  mirksiukas.gif

apie sita irgi mastau g.gif idomu, kas patogiau - ar rata nuimt, ar rema suskleist unsure.gif

QUOTE(gitulia @ 2011 11 08, 13:52)
Man asmeniskai nepatiktu po kokio rudeninio pavasarnio pasivaiksciojimo kas karta slapius teslinuotus ratus nuimineti ir rankas terliotis. ieskociau kito siauresnio varianto  g.gif

nu kad man absoliuti dauguma siauresniu variantu nepatinka doh.gif schmoll.gif nei jokie ABC design, nei Xlanderiai ar kiti.
Emmaljunga, inglesina, Bebecar stylo class kaip ir tilptu, ale jau kainos man didokos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 11 08, 14:35)
apie sita irgi mastau  g.gif  idomu, kas patogiau - ar rata nuimt, ar rema suskleist  unsure.gif
nu kad man absoliuti dauguma siauresniu variantu nepatinka  doh.gif  schmoll.gif  nei jokie ABC design, nei Xlanderiai ar kiti.
Emmaljunga, inglesina, Bebecar stylo class kaip ir tilptu, ale jau kainos man didokos  doh.gif

rėmas suskleist labai lengva mirksiukas.gif mes vežimą laikom mašinoj, tai reik suskleist tai tikrai lengvai, o nuimt ratą tai kaip tada tu stumsi jį liftan g.gif
Emmaljunga neplatesnis, kaiptai man vizuoliai atrodo gal platesnis, arba maišau kažką
Atsakyti
Amade, paziurekit roan marita. klasikinis, ir kaina gera
Atsakyti
QUOTE(Giorgita @ 2011 11 06, 12:10)
tik kedute mutsio nepatiko  blush2.gif 

siaip kedutes reikia imti Traveller wink.gif tos superines thumbup.gif thumbup.gif veziojau savo maze ten iki 9men gal ten thumbup.gif ir masinoj,ir ant vaziuokles po lauka, po parduotuves. nu super kedute thumbup.gif ir visi aplinkiniai labai zavejosi ir pavydejo man jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 11 08, 14:45)
rėmas suskleist labai lengva  mirksiukas.gif  mes vežimą laikom mašinoj, tai reik suskleist tai tikrai lengvai, o nuimt ratą tai kaip tada tu stumsi jį liftan  g.gif
Emmaljunga neplatesnis, kaiptai man vizuoliai atrodo gal platesnis, arba maišau kažką

g.gif as isivaizduoju ant likusiu 3 ratu stumt biggrin.gif masinoj vaziuokle laikyt gera mintis, bet mes masina laikom garaze, kadangi su ja tik savaitgaliais vaziuojam ax.gif
Emmaljunga i lifta telpa, nes kazkada buvo sveciu pas mus su ja ir liftu uzkilo. Pagal tai ir sprendziu.

QUOTE(Agatka @ 2011 11 08, 14:46)
Amade, paziurekit roan marita. klasikinis, ir kaina gera

Roan irgi variantas, kuris man patiktu, ale raso, kad plotis 59,9 cm, o bent musu aukste lifto durys atsidaro nepilnai 59 cm doh.gif nors gal atkakliai grudant ivaziuotum del tu keliu milimetriuku ax.gif Ju ir lopsiai didesni nei Mutsy, aktualu ziemai... Tai ir metausi doh.gif

Bet Mutsis vis tiek stilingiausias tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 08 lapkričio 2011 - 17:36

O tai nei vienas is Mutsy sportinuku neturi pilnai gulimos padeties? g.gif
Atsakyti
Mes turim 4Rideri, tai yra beveik pilnai gulima padetis... Gal nevisai kaip lenta, bet beveik tiesiai pasiguldo, vos vos galvyte pakelta.
Atsakyti
QUOTE(Dain@ra @ 2011 11 08, 17:42)
O tai nei vienas is Mutsy sportinuku neturi pilnai gulimos padeties?  g.gif

Urban Rideris turi, ten vos cm priekine dalis pakilus, is esmes pilnai gulima.
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2011 11 08, 17:14)
siaip kedutes reikia imti Traveller wink.gif tos superines thumbup.gif  thumbup.gif veziojau savo maze ten iki 9men gal ten thumbup.gif ir masinoj,ir ant vaziuokles po lauka, po parduotuves. nu super kedute thumbup.gif ir visi aplinkiniai labai zavejosi ir pavydejo man jos biggrin.gif

bet kad sios kedutes man pasirode sunkios jau net be vaiko g.gif kad vos ne dvigubai svoris lyginant su maxi cosi skirias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dain@ra @ 2011 11 08, 17:42)
O tai nei vienas is Mutsy sportinuku neturi pilnai gulimos padeties?  g.gif

Nu Urban tai tikrai ten laaabai gulima wink.gif nera jau taip gal ideliai horizontalu, bet vaikas tikrai guli, ne sedi wink.gif

QUOTE(Giorgita @ 2011 11 08, 19:35)
bet kad sios kedutes man pasirode sunkios jau net be vaiko g.gif kad vos ne dvigubai  svoris lyginant su maxi cosi skirias  doh.gif

nu kad ner ten sunku labai g.gif be vaiko tai tikrai lengva..as, aisku, nekilnojau nieko kito smile.gif bet tikrai atkeliamas reikalas smile.gif jei jau as su savo 157cm ir 47kg panesdavau kartu su vaiku iki jos 9men, tai ka as zinau...gi ne savickas as biggrin.gif tai manau ner taip jau ir sunku wink.gif patogumas tos kedes tikrai vertas to vadinamo svorio wink.gif
Atsakyti
Na va o mes jau Mutsio lopsiuka padejom i sona... kol dar uzteko apkloti vilnoniu pleduku, tai dar siaip taip tilpom, o jau dabar norisi vaikuti ikisti i vokeli, tai ir baigesi lopsiuko naudojimas. Pasiemem sena lopsini supama vezima, tai puikiausiai telpa su visu vokeliu, pledu ir dar vietos lieka.
Patinka man Mutsis, grazus, kokybiskas, grazus dizainas, vaziuokle labai patogi (urban rider), bet lopsiukus tai galetu didesnius gaminti ax.gif
Atsakyti