Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(Giorgita @ 2011 10 18, 18:09)
kad man atrodo pigiau gaunasi LT pirkti nei siustis g.gif

na as irgi sudejau viska ir pagal kursa paverciau net be siuntimo, tai gerokai brangiau gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2011 10 18, 20:28)
na as irgi sudejau viska ir pagal kursa paverciau net be siuntimo, tai gerokai brangiau gaunasi g.gif

tuo metu tikrai pigiau isejo, kaip dabar - neziurejau ir negaliu pasakyti.
Atsakyti
Labutis visoms mamytėms. Kažkaip pradėjau domėtis vežimėliais, nes planuojam antra vaikelį. biggrin.gif
Pirmąjai net 3 vežimus turėjom doh.gif , kol užaugo, o dabar visagaliam internete radau labai fainus modeliukus. Manau kad kurį iš šių nusipirkus, kad ir nanauja tongue.gif , kitų nebereiktų. rolleyes.gif
Tik kokie jų išmatavimai? Nes Šiauliuose jų pamatyt niekur neteko. g.gif

http://www.vaikams.e...mpagne-side.jpg

http://www.vaikams.e...20grey-pers.jpg

Atsakyti
QUOTE(agnieska 02 @ 2011 10 30, 20:59)
Labutis visoms mamytėms. Kažkaip pradėjau domėtis vežimėliais, nes planuojam antra vaikelį.  biggrin.gif
Pirmąjai net 3 vežimus turėjom  doh.gif , kol užaugo, o dabar visagaliam internete radau labai fainus modeliukus. Manau kad kurį iš šių nusipirkus, kad ir nanauja  tongue.gif , kitų nebereiktų.  rolleyes.gif
Tik kokie jų išmatavimai? Nes Šiauliuose jų pamatyt niekur neteko.  g.gif

http://www.vaikams.e...mpagne-side.jpg

http://www.vaikams.e...20grey-pers.jpg

o mes ir susigundem 2uoju modeliuku wub.gif ir planuojam isigyt, nes jis toks lengvas ir kompaktiskas sulankscius thumbup.gif manau su siuo modeliuku nereiks greitai keisti ir ieskoti i ko nors lengviau rolleyes.gif
Atsakyti
o mes parduodam savaji Mutsi transporter. Nemiega panele sportinej daly doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 02, 11:30)
o mes parduodam savaji Mutsi transporter. Nemiega panele sportinej daly  doh.gif

laba diena,
ar visa parduodat? kokia komplektacija? kokia spalva ir galu gale kaina? kokie atsiliepimai apie lopsiuka? Nes man lopsiuko dalis labai patiko, o vat sportine sukele klausimu - nemiega del to, kad pilnai neissitiesia sportine dalis ar kitos priezastys?
Galite atsakyti ir i AZ. Dekui 4u.gif
Atsakyti
O mes jau senokai isauge turim nebenaudojama Mutsy urban Rider rolleyes.gif
Atsakyti
kai parduosim savo mutsy surasysiu trukumus biggrin.gif dabar gi suprantat kad negaliu smile.gif
Atsakyti
Mutsy urban Rider kaiptai vasarą atrodė kad sportinė siauroka, bet nieko tilpom, dabar tikrai jaučiasi kad siaura verysad.gif galėtu būt platesnė, bet irgi telpam, miegot joje, nors retai dabar tenka. va sėdėt tai privilktai tai siaura verysad.gif
o gulima pedėtis tai vos vos yra kampas, tai manau netrukdo miegui .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 02 lapkričio 2011 - 14:50
QUOTE(aura. @ 2011 11 02, 14:49)
Mutsy urban Rider  kaiptai vasarą atrodė kad sportinė siauroka, bet nieko tilpom, dabar tikrai jaučiasi kad siaura  verysad.gif  galėtu būt platesnė, bet irgi telpam, miegot joje, nors retai dabar tenka. va sėdėt tai privilktai tai siaura  verysad.gif
o gulima pedėtis tai vos vos yra kampas, tai manau netrukdo miegui .

jojo,man va dabar irgi kliuva,kad siaura ta sedima doh.gif nors manoji ir smulki mergyte,ale vis tiek jau siaura ten jai biski g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2011 11 02, 21:05)
jojo,man va dabar irgi kliuva,kad siaura ta sedima doh.gif nors manoji ir smulki mergyte,ale vis tiek jau siaura ten jai biski g.gif

Gal klystu, bet ne pirma vaika auginu ir isitikinau, kad kuo siauresnis sedimas vezimas, tuo geriau. Mat nesustipreje ir pakankamai tvirtai nelaikantys nugaros raumenukai sedint greit pavargsta, todel vaikutis kreipiasi i sonus, ieskodamas patogesnes padeties. Pusiaugula nugaros pavargimo problema lyg ir issprendziama.
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2011 11 02, 21:05)

bet sedima siaura tik urban rider sportines g.gif , man transformeriu pasirode gan plati sportine dalis bigsmile.gif aisku pilnai gulimos nera, bet su pirmu mums nebuvo problema del to schmoll.gif didziausia problema buvo svoris doh.gif del to nusiziurejau lengvesni varianta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giorgita: 03 lapkričio 2011 - 10:53