Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

Ačiū visoms už nuomones 4u.gif
Va dėl tos sportinės Maxicosi dalies labiausiai nerimauju: teko iš pažįstamų girdėt, kad nesėdi nors tu ką doh.gif Tada vežimas, pirktas bent 2 metams, naudojamas kokius 8 mėn., o paskui vaikas keliamas į skėtuką... Pinigų išmetimas gaunas... unsure.gif

QUOTE(Giorgita @ 2011 10 09, 19:54)
konsultantai parode mutsy transporter, ir atrodo susilanksto kompatiskai, ir lengvas atrodo, tik kazin kaip kitu nuomone,kas naudoja apie si modeliuka transporter... g.gif

Jei neklystu, transporter sportinukas neturi pilnai gulimos padėties (kojytės lieka kaboti)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivulka7 @ 2011 10 09, 23:28)
Jei neklystu, transporter sportinukas neturi pilnai gulimos padėties (kojytės lieka kaboti)?  g.gif

kad pakojelis reguliuojasi,kojos lyg kai rode nekaba g.gif man tik akcentavosi,kad sportinukas tik i viena puse, bet mums tai nebuvo trukumas
Atsakyti
Gal ką nors sudomins. Gruodžio mėn. pardavinėsime idealios būklės MUTSY 2011 LOPŠĮ ir autokėdutę Safe2Go.
Be adapterių tinka 4Rider ir Urban Rider rėmams.

Visa informacija: http://public.fotki....lantele-/mutsy/

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantele-: 10 spalio 2011 - 14:03
O aš visgi norėčiau pastebėti, kad mažokas Urban Rider (ar 4rider) lopšys... mums 4 mėnesiai ir su kombinezonu nebetelpam, jau nekalbu apie kažkokį vokelį ar apklojimą. Na jei labai reiktų dar įgrūsčiau vaikutį į tą lopšį, bet juk nieks taip nedaro. Pagalvojau, gal pavasarį gimstančiam leliukui geriau būtų, kol reikia daug prikloti - leliukas dar labai mažas, o kai auga, ateina vasara ir apklojimų mažėja, gal tada galima ir iki kokio pusmečio kaip nors išvažinėti.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2011 10 14, 14:33)
O aš visgi norėčiau pastebėti, kad mažokas Urban Rider (ar 4rider) lopšys... mums 4 mėnesiai ir su kombinezonu nebetelpam, jau nekalbu apie kažkokį vokelį ar apklojimą. Na jei labai reiktų dar įgrūsčiau vaikutį į tą lopšį, bet juk nieks taip nedaro. Pagalvojau, gal pavasarį gimstančiam leliukui geriau būtų, kol reikia daug prikloti - leliukas dar labai mažas, o kai auga, ateina vasara ir apklojimų mažėja, gal tada galima ir iki kokio pusmečio kaip nors išvažinėti.

man tai Urban Rider idealus žieminukui, maniškis gimė gruodį, tai atitarnavo vežimas beveik iki 3 metų, tik šį rudenį jau supakavom ir padėjom, beja nors ir intensyviai naudojant niekas nenulūžo, nenusitrynė, vežimo stovis idealus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 10 14, 14:43)
man tai Urban Rider idealus žieminukui, maniškis gimė gruodį, tai atitarnavo vežimas beveik iki 3 metų, tik šį rudenį jau supakavom ir padėjom, beja nors ir intensyviai naudojant niekas nenulūžo, nenusitrynė, vežimo stovis idealus  4u.gif

ir mums kolkas tarnauja puikiai ax.gif
mes gimusios lapkritį tai lopšiuke tilpom ilgai smile.gif perėjom iš lopšiuko kai buvo virš 5 mėn. nes norėjom mes viską matyt, neįdomu lopšiuke manau dar priklauso nuo vaiko ūgio kiek tilps lopšiukę mirksiukas.gif jei vaikas didelis tai betkoks gret mažas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 14 spalio 2011 - 15:20
Sveikos Mutsy turetojos 4u.gif
tai va, man dar iskilo klausimelis 4u.gif
Kadangi sulankstyta vezimeli urban rider arba 4rider ketinu laikyti automobilyje, kurio siuo metu neturiu, nes esu pardavusi, tai gal galite pakomentuoti, kokius automobilius vairuojate, i kokius telpa vezimelis? g.gif reikia jau pradet ieskot automobilio pavasari, tai noriu turet supratima blush2.gif siaip man patinka nedideli auto, bet jauciu, kad i GOLF IV arba ALFA ROMEO 147 nelabai imanoma sutalpinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2011 10 14, 23:38)
Sveikos Mutsy turetojos  4u.gif
Kadangi sulankstyta vezimeli urban rider arba 4rider ketinu laikyti automobilyje, kurio siuo metu neturiu, nes esu pardavusi, tai gal galite pakomentuoti, kokius automobilius vairuojate, i kokius telpa vezimelis?  g.gif  reikia jau pradet ieskot automobilio pavasari, tai noriu turet supratima  blush2.gif  siaip man patinka nedideli auto, bet jauciu, kad i GOLF IV arba ALFA ROMEO 147 nelabai imanoma sutalpinti  g.gif

mes i 5 golfa idedavom....2duri... nu bet taip tik tik telpa smile.gif kartais pagrust reikia biggrin.gif bet daugiau tai nieko ir neidesi cool.gif siaip veziodavomes vezima,kad primatuot masinos bagazine, kai rinkom man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2011 10 14, 23:38)
Sveikos Mutsy turetojos  4u.gif
Kadangi sulankstyta vezimeli urban rider arba 4rider ketinu laikyti automobilyje, kurio siuo metu neturiu, nes esu pardavusi, tai gal galite pakomentuoti, kokius automobilius vairuojate, i kokius telpa vezimelis?  g.gif  reikia jau pradet ieskot automobilio pavasari, tai noriu turet supratima  blush2.gif  siaip man patinka nedideli auto, bet jauciu, kad i GOLF IV arba ALFA ROMEO 147 nelabai imanoma sutalpinti  g.gif

As urban raideri laikiau Opel astra bagazineje(visus du metus doh.gif ). Kad itilptu visada reikedavo nuimti viena rata, is pradziu sunku, po to pripratau, nes ratas lengvai nusiima, sparciai as ji ten igruzdavau biggrin.gif Vyras igrusdavo ir su ratu, bet kol as ji po to istusydavau is tos bagazines.Kilodavau kasdiena minimum po du kartus, bet jau tas svoris,- ratu ir sportines dalies doh.gif Dabar yra antras vaikas, vezimas tas pats (vaziuokle jo man nereali bigsmile.gif ), bet automobiliai kiti- vieno kebulas universalas, kitas dzipas. Abieju bagazines be slenksciu, tai dabar daug lengviau vezima ideti.
Atsakyti
QUOTE(EvelinaSka @ 2011 09 12, 14:00)
Laba diena, norime isigyt ir mes mutsy firmos vezimeli, tik klausimelis, kur juos dar parduoda? Kotrynoje neber, babycity taip pat, vaikutyje irgi nemaciau ;(

as tai Anglijoje pirkau per internetines parduotuves ir parsisiunciau, nezinau ar dar yra :

www.diddyland.co.uk
www.babybirds.co.uk

pigiau isejo nei Lietuvoje pirktis - 400 lt maziau uz visa rinkini - vaziuokle, traveller lopsys ir sportinuka sumokejom.
Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2011 10 09, 20:21)
pas mane Mutsy Urban Rider, bet jo,daiktu krepselis mazokas, truksta daznai man jo talpumo,ypac kai uzsideda sportine dalis. ji gana zemai,tai visai nieko neina ikist i ta daiktu krepsi apacioj doh.gif dar su autokedute kai veziojau tai galimabuvo i auksti det daiktus smile.gif o su sportine dalim,sakau,pravalas cool.gif

del susilankstymo tai negaliu pasakyt..Urban Riderio rankena susilankscius beveik neissikisa is vaizuokles cool.gif bet siaip jo, reikia nemazos bagazines,kad tilptu vezimas. reikia matuot,tikrai cool.gif ne i visas masinas telpa. mes va pirkom masina, taikydami prie vezimo biggrin.gif

todel ir yra atskirai pirkti daiktadeze Mutsy, kuri kabinasi ant sportines dalies nugareles. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 17 spalio 2011 - 11:11
QUOTE(Mili @ 2011 10 17, 12:11)
as tai Anglijoje pirkau per internetines parduotuves ir parsisiunciau, nezinau ar dar yra :

www.diddyland.co.uk
www.babybirds.co.uk

pigiau isejo nei Lietuvoje pirktis - 400 lt maziau uz visa rinkini - vaziuokle, traveller lopsys ir sportinuka sumokejom.
Papildyta:

kad man atrodo pigiau gaunasi LT pirkti nei siustis g.gif
Atsakyti
Vargo maziau tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti