Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(index @ 2012 07 15, 14:31)
Mamos, ar iš Mutsy auto kėdučių, vaikučiui paaugus jūs tą paminkštinimą išimat? Iš kitų vėžimų mamos išsiminėja tai aš ir susimąsčiau, bandžiau ištraukt, bet kad ten tada baisiausiai kieta lieka. Klausiu, nes vaikis jau stipriai kojom sėdynę remia, pagalvojau gal daugiau vietos taip atsrastų.

aš ji iš iškart išėmiau 4u.gif na mes lapričio pabaigoj gime tai su kombiu man atrodė kad nepatogu
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 07 15, 15:23)
aš ji iš iškart išėmiau  4u.gif na mes lapričio pabaigoj gime tai su kombiu man atrodė kad nepatogu

gal su kombiu ten minkščiau biški, bet su bodžiuku kišt kažkaip žiauriai kieta atrodo, bet jaučiu teks išimt, nes mažai vietos daros.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 07 15, 15:36)
gal su kombiu ten minkščiau biški, bet su bodžiuku kišt kažkaip žiauriai kieta atrodo, bet jaučiu teks išimt, nes mažai vietos daros.

o ten jos ne iki mėnesio skirtas g.gif nes mes didesnės ir netilpom o pavasarį buvom kėdutėj be kombio ir nemaniau kad kieta smile.gif ir dabar mažė sėdi kėdutėj irgi kieta smile.gif bet taip turi but 4u.gif manau beveik visos tokios
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 07 15, 15:49)
o ten jos ne iki mėnesio skirtas  g.gif  nes mes didesnės ir netilpom o pavasarį buvom kėdutėj be kombio ir nemaniau kad kieta smile.gif ir dabar mažė sėdi kėdutėj irgi kieta smile.gif bet taip turi but  4u.gif  manau beveik visos tokios

aš net nežinau, sakai iki mėn? Tai reiks išsiimt tada doh.gif
taip tik pažiūrėjau, kad ten iškart ta plastmase, aš kitokių nemačius tai neturiu su kuo palygint.
OK, žinosim 4u.gif
Atsakyti
Gal yra mamyciu, naudojanciu mutsy evo sportinukus? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Rašau pagiriamąjį žodį "urban rider"`iui. Super geri ratai, riedame ir per žvyrą, ir per smėlį. Labai manevringas. Mūsų gatvėms niekada neimčiau su priekiniais mažais ratukais, nes jie paprasčiausiai stringa tarp plytelių griovių doh.gif

Tiesa, lopšys mažokas, bet idealu, jog sportinuke yra gulima padėtis, tai už gero mėnesioko reikės persikraustyti jau.
Atsakyti
Gal kas patars, kaip pripūsti 4rider'io padangą su ta jų pompyte? Ta atlenkiama rankenėlė turi būti ištiesta ar užlenkta? Nu niekaip man nesigauna, o dar kaip tyčia, vyro nėr šią savaitę, neturiu kieno pagalbos prašyt.. blush2.gif
Atsakyti
O kazin vaikams.eu is kauno issikraust ar tik remontuojas?puslapyje nurodoma tik Vilniaus parduotuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 09 11, 20:26)
O kazin vaikams.eu is kauno issikraust ar tik remontuojas?puslapyje nurodoma tik Vilniaus parduotuve  g.gif

remontas, bet jau kazkada turetu atsidaryt, buvom nuvyke, yra uzrasas, bet va nepamenu tiksliai dienos smile.gif
Atsakyti
Na va užmačiau internete Mutsy ir viskas noriu tokio:D o kur būtų galima gyvai juos apžiūrėt?
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2012 10 23, 11:24)
Na va užmačiau internete Mutsy ir viskas noriu tokio:D o kur būtų galima gyvai juos apžiūrėt?

www.vaikams.eu
Atsakyti
Gaila, kad tik VIlniuje... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paryziete: 23 spalio 2012 - 12:11